תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

שלום וברכה
הגשתי תביעה לבית משפט ושילמתי, ולא הגיע לי שום דבר למייל, האם זה תקין ואיך אני בודק מה המצב של זה,
וכמו"כ תבעתי את סופרבוס וכתבתי סופרבוס העמקים, האם זה טוב או לא, כי זה היה קו לטבריה
תיכנס בנט המשפט לאזור האישי ותבדוק בסרגל הימני תחת "מזכירות" ו"תיק נייר"

@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום
תודה על המידע
אשמח להתיעצות בעניין התביעה.
חיכיתי ביום שישי האחרון בתחנה עם 2 תינוקים, גשם זלעפות. בעלי מכניס את הדברים לתא מטען כשאני בינתים מחכה בתחנה כי אין לי אפשרות לעלות איתם ואז כשבעלי בא לקחת ילד אחד ולעלות הנהג סוגר את הדלת ונוסע והדברים שלנו בתא מטען כשאנחנו נשארים המומים בתחנה. שערוריה!
יש לי הקלטה שלי עם הנציג שירות ותיקוף באוטובוס. (הרב קו של בעלי היה בתא מטען אז ככה שאני לא מציינת את שמו בתביעה)
בסוף בסוף איכשהו הנהג שבא אחריו עצר בתחנת דלק ונפגש עם הנהג השני והחזיר לנו את הדברים.
לחברת קווים שלחתי מייל חריף.
כמה אני צריכה לכתוב בתביעה שאני מגישה דרך הקישור ששלחת, איזה סכום?
האם זה מספיק עילה לתביעה או שזה לא מספיק דרמטי?
אשמח לעזרה בעניין
תודה

@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום
תודה על המידע
חיכיתי ביום שישי האחרון בתחנה עם 2 תינוקים, גשם זלעפות. בעלי מכניס את הדברים לתא מטען כשאני בינתים מחכה בתחנה כי אין לי אפשרות לעלות איתם ואז כשבעלי בא לקחת ילד אחד ולעלות הנהג סוגר את הדלת ונוסע והדברים שלנו בתא מטען כשאנחנו נשארים המומים בתחנה. שערוריה!
יש לי הקלטה שלי עם הנציג שירות ותיקוף באוטובוס. (הרב קו של בעלי היה בתא מטען אז ככה שאני לא מציינת את שמו בתביעה)
בסוף בסוף איכשהו הנהג שבא אחריו עצר בתחנת דלק ונפגש עם הנהג השני והחזיר לנו את הדברים.
אשמח לעזרה בעניין
תודה
1. היו נוסעים אחרים שעלו? כלומר, האם הנהג יוכל לטעון שהוא חשב שהנוסע שהכניס את המטען עלה לאוטובוס?
2. מה קווים ענו?
3. למה לא להכניס את בעלך כתובע? זה מכפיל את הסכום.

1. היו נוסעים אחרים שעלו? כלומר, האם הנהג יוכל לטעון שהוא חשב שהנוסע שהכניס את המטען עלה לאוטובוס?
2. מה קווים ענו?
3. למה לא להכניס את בעלך כתובע? זה מכפיל את הסכום.
1. לא היה אף נוסע שעלה. חבר של בעלי שהיה באוטובוס אמר לנו שהנהג התעצבן כי הוא חשב שכאילו בעלי מנסה לעכב את האוטובוס כדי שאני אספיק אותו, שקר וכזב.
2. הם חזרו אלינו כשהיינו בכניסה לעיר ושאלו אם הסתדרנו, אמרנו שכן אבל העוגמת נפש והמועקה עדיין בלב. כרגע רק שלחתי להם את המייל, אני מחכה לתשובה מהם
3. כי בעלי לא שילם

זה נוהל רשמי?
ומשרד התחבורה, כן מטפל בתלונות על צד ג?
זו התגובה שקיבלתי ממשרד התחבורה
אם כי במקרה שלי, לאחר שציינתי שמדובר בנהג שבאופן סדרתי מנע מאנשים לרדת, הנהג לא נראה יותר באזור

@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום
תודה על המידע
אשמח לעזרה בעניין
תודה
בשלב הראשון יש לדרוש מחברת קווים את תיעוד מצלמות האוטובוס ומצלמות תא המטען, במידה והיו
במידה והחברה מסרבת למסור את התיעוד ללא צו בית משפט יש להורות לחברה לשמור את ההסרטות ולא למוחקן, עד להוצאת צו בעניין

1. לא היה אף נוסע שעלה. חבר של בעלי שהיה באוטובוס אמר לנו שהנהג התעצבן כי הוא חשב שכאילו בעלי מנסה לעכב את האוטובוס כדי שאני אספיק אותו, שקר וכזב.
2. הם חזרו אלינו כשהיינו בכניסה לעיר ושאלו אם הסתדרנו, אמרנו שכן אבל העוגמת נפש והמועקה עדיין בלב. כרגע רק שלחתי להם את המייל, אני מחכה לתשובה מהם
3. כי בעלי לא שילם
1. קודם כל יש לכם עד וזה יכול לעזור אם הוא יסכים לבוא להעיד.
2. כדאי לראות מה תהיה התשובה. אבל בהחלט יכולה להיות עילה לתביעה. במקביל תשלחו תלונה גם למשרד התחבורה.
3. עדיין ניתן וחשוב לצרף אותו לתביעה. אדרבה, הוא נשאר בלי הרב קו בגלל שהנהג נסע עם המטען שלכם! (אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא רצה לשלם, וכנראה היה אמור לחזור לקחת מתא המטען).

בעקבות האשכול הזה שפתחתי
אני רוצה להגיש בקשה לפיצוי
לא הבנתי איך עושים את זה
מישהו מוכן להסביר לי???
פיצוי תלוי בטוב ליבה של החברה, ובדרך כלל אין בחברות הללו יותר מדי טוב לב.
ניתן לתבוע בתביעה קטנה.

את בטוחה שעם שינויי המסלולים בחנוכה, הנהג באמת לא נסע היכן שהוא היה צריך?
המקום שהוא הוריד אותה היה במסלול? תחנה רשמית שלו?
הבת שילמה על הנסיעה (לא כ"כ חשוב לתביעה, אבל בשביל הוכחה זה חשוב).

ידוע לך על נוהל בנושא?
זה לא מוזכר בנוהל הרשמי, לא ידוע לי על מקור. להיפך, בנוהל משתמע כי במידה והנהג ביצע עבירה המשרד כן אמור לטפל בזה -

שלחתי פניה לקווים הם אמרו לי שכבר עבר יותר מחודשיים
והם לא יוכלים לאמת את הפניה שלי (ש-6 אוטובוסים אחרונים ביום שישי לא עצרו)
מה ניתן לעשות?
והאם זו רק התחמקות?

פיצוי תלוי בטוב ליבה של החברה, ובדרך כלל אין בחברות הללו יותר מדי טוב לב.
ניתן לתבוע בתביעה קטנה.

את בטוחה שעם שינויי המסלולים בחנוכה, הנהג באמת לא נסע היכן שהוא היה צריך?
המקום שהוא הוריד אותה היה במסלול? תחנה רשמית שלו?
הבת שילמה על הנסיעה (לא כ"כ חשוב לתביעה, אבל בשביל הוכחה זה חשוב).
דוקא בגלל שינוי המסלול בחנוכה
הוסיפו את השעה של האוטובוס שבו היא חזרה
וכן הוסיפו לשעות הללו פיזור בעיר

הוריד אותה לא בתחנה רישמית בכלל
לא תחנה שלו ולא של אוטובוסים אחרים
באמצע שום מקום

שילמה על הנסיעה
אם כי ברב קו של אחותה

שלחתי פניה לקווים הם אמרו לי שכבר עבר יותר מחודשיים
והם לא יוכלים לאמת את הפניה שלי (ש-6 אוטובוסים אחרונים ביום שישי לא עצרו)
מה ניתן לעשות?
והאם זו רק התחמקות?
קודם כל חברות תח"צ בהחלט שמחות להתחמק, וזה אחד מהאפשרויות שלהם להתחמק.
כדאי מאוד להזדרז ולשלוח את התלונה למשרד התחבורה.
לגבי תביעה - לא מוכרחים לשלוח תלונות קודם (מומלץ לא מוכרח). השאלה היא, האם הם היו עמוסים? מה עשית בסוף?

דוקא בגלל שינוי המסלול בחנוכה
הוסיפו את השעה של האוטובוס שבו היא חזרה
וכן הוסיפו לשעות הללו פיזור בעיר

הוריד אותה לא בתחנה רישמית בכלל
לא תחנה שלו ולא של אוטובוסים אחרים
באמצע שום מקום

שילמה על הנסיעה
אם כי ברב קו של אחותה
1. אז בעצם הנהג שינה את המסלול שהיה אמור להיות בתאריך שזה קרה?
2. זה שהוא הוריד אותה במקום אסור זה כשלעצמו חמור. הייתי גם פותח תלונה במשטרה, ניתן גם בצורה מקוונת.

קודם כל חברות תח"צ בהחלט שמחות להתחמק, וזה אחד מהאפשרויות שלהם להתחמק.
כדאי מאוד להזדרז ולשלוח את התלונה למשרד התחבורה.
לגבי תביעה - לא מוכרחים לשלוח תלונות קודם (מומלץ לא מוכרח). השאלה היא, האם הם היו עמוסים? מה עשית בסוף?
זה מה שכתבנו לקווים . יש לנו הקלטות של כל השיחות איתם: יש לנו גם פרטים של המשפחות הנוספות שהיו איתנו.
ביום שישי --- חיכיתי בתחנה --- מהשעה 14:55
לאחר כמה דקות עברו שתי אוטובוסים קו --- ושניהם לא עצרו בתחנה, וכן 4 אוטובוסים קו --- שגם הם לא עצרו בתחנה.
בתחנה שהו לפחות 10 אנשים מלפחות 3 משפחות שונות.
כשפנו לחברה הם אמרו שהעניין בטיפול ושיהיה עוד אוטובוס עבורנו.
למעשה בשעה 16:00 אמרו שכבר לא יהיו עוד אוטובוסים.
נאלצתי לקחת מונית לירושלים
המחיר היה 180 ש"ח מצו"ב קבלה
אשמח לקבל החזר על כך , וכן על עוגמת הנפש שהיתה לי. אציין שחיכינו זמן רב מאוד בתחנה בשמש עם תינוק קטן עם כל המשתמע מכך ובמקום להגיע בנחת ולהתארגן לשבת ברוגע - נאלצנו להתארגן בדקות ספורות ממש.

בתקווה להבנה, ושלא נצטרך לערב גורמים נוספים,

וזו היתה תגובתם:
שלום רב
מפאת הזמן שחלף אין באפשרותנו להמשיך בבדיקת פנייתך .
להבא אוכל להמליץ לך לפנות קרוב יותר למועד .
נשמח לעמוד לרשותך בכל עת
בברכת נסיעה טובה ובטוחה.

בלת"ק
לפני יומיים חיכינו בכניסה לעיר ירושלים לקו 956 שאמרו שהאחרון ייצא בשעה 1:00
האוטובוס הראשון לא עצר.
השני, הגיע מפוצץ. הנהג הציע שיעלו שישה אנשים בעמידה.
בתחנה עמדו קרוב לשלושים אנשים שמתוכם כעשרים ילדים ותינוקות.
היו ויכוחים עם הנהג שהציע להתקשר לאגד.
הוא נסע ונשארנו בתחנה, מיד התחלנו להרים טלפונים.
חיכינו בקו לאגד בערך חצי שעה
במשרד התחבורה לא ענו בכלל.
המוקדנית(הבת דודה) לא התרגשה וטענה שלא יוציאו אוטובוס הלילה.
כבר נהיה: 1:45
בשלב זה, שתי משפחות כבר חזרו ברגל להורים שלהם(במקום לחזור הביתה)
דרשנו שתעביר אותנו למנהל או סדרן וגם זה לא עזר.
במשרד התחבורה המוקדנית ענתה לי אחרי כ- 40 דקות.
איך שהתחלתי לדבר, היא טענה שיש לה תקלה במערכת ואני צריכה לנתק ולהתקשר שוב,
הצהרתי לה חד משמעית שהיא לא מנתקת אותי, אבל היא ניתקה ולא ענו לי כחצי שעה.
התייאשנו והזמנו הסעה פרטית בשעה 2:30 עם משפחה נוספת אבל לנהג לא היו קבלות.
אציין שהתקשרנו גם ללשכת הרב מקלב ולא חזרו אלינו.
יש לי מה לעשות? דרך להתפצות?

זה מה שכתבנו לקווים . יש לנו הקלטות של כל השיחות איתם: יש לנו גם פרטים של המשפחות הנוספות שהיו איתנו.
ביום שישי --- חיכיתי בתחנה --- מהשעה 14:55
לאחר כמה דקות עברו שתי אוטובוסים קו --- ושניהם לא עצרו בתחנה, וכן 4 אוטובוסים קו --- שגם הם לא עצרו בתחנה.
בתחנה שהו לפחות 10 אנשים מלפחות 3 משפחות שונות.
כשפנו לחברה הם אמרו שהעניין בטיפול ושיהיה עוד אוטובוס עבורנו.
למעשה בשעה 16:00 אמרו שכבר לא יהיו עוד אוטובוסים.
נאלצתי לקחת מונית לירושלים
המחיר היה 180 ש"ח מצו"ב קבלה
אשמח לקבל החזר על כך , וכן על עוגמת הנפש שהיתה לי. אציין שחיכינו זמן רב מאוד בתחנה בשמש עם תינוק קטן עם כל המשתמע מכך ובמקום להגיע בנחת ולהתארגן לשבת ברוגע - נאלצנו להתארגן בדקות ספורות ממש.

בתקווה להבנה, ושלא נצטרך לערב גורמים נוספים,

וזו היתה תגובתם:
שלום רב
מפאת הזמן שחלף אין באפשרותנו להמשיך בבדיקת פנייתך .
להבא אוכל להמליץ לך לפנות קרוב יותר למועד .
נשמח לעמוד לרשותך בכל עת
בברכת נסיעה טובה ובטוחה.
לפי הנוהל של משרד התחבורה הם מטפלים בפניות עד 3 חודשים לאחר המקרה, כדאי להזדרז ולהגיש פניה למשרד התחבורה גם אם עברו מספר ימים בודדים יותר מ-3 חודשים מהמקרה

בלת"ק
לפני יומיים חיכינו בכניסה לעיר ירושלים לקו 956 שאמרו שהאחרון ייצא בשעה 1:00
האוטובוס הראשון לא עצר.
השני, הגיע מפוצץ. הנהג הציע שיעלו שישה אנשים בעמידה.
בתחנה עמדו קרוב לשלושים אנשים שמתוכם כעשרים ילדים ותינוקות.
היו ויכוחים עם הנהג שהציע להתקשר לאגד.
הוא נסע ונשארנו בתחנה, מיד התחלנו להרים טלפונים.
חיכינו בקו לאגד בערך חצי שעה
במשרד התחבורה לא ענו בכלל.
המוקדנית(הבת דודה) לא התרגשה וטענה שלא יוציאו אוטובוס הלילה.
כבר נהיה: 1:45
בשלב זה, שתי משפחות כבר חזרו ברגל להורים שלהם(במקום לחזור הביתה)
דרשנו שתעביר אותנו למנהל או סדרן וגם זה לא עזר.
במשרד התחבורה המוקדנית ענתה לי אחרי כ- 40 דקות.
איך שהתחלתי לדבר, היא טענה שיש לה תקלה במערכת ואני צריכה לנתק ולהתקשר שוב,
הצהרתי לה חד משמעית שהיא לא מנתקת אותי, אבל היא ניתקה ולא ענו לי כחצי שעה.
התייאשנו והזמנו הסעה פרטית בשעה 2:30 עם משפחה נוספת אבל לנהג לא היו קבלות.
אציין שהתקשרנו גם ללשכת הרב מקלב ולא חזרו אלינו.
יש לי מה לעשות? דרך להתפצות?
שלב ראשון - להגיש פניה מסודרת למשרד התחבורה
שימו לב שחשוב להגיש את הפניה בצורה מנומסת ולא להטיח עלבונות באי מי מהצדדים, דבר שלפי הנוהל פוסל את ההליך ופוטר את משרד התחבורה ממענה.

שלב שני - יש לכם עדויות למכביר לכאורה, חשוב לשמור את הפרטים המדוייקים - שעת הגעה לתחנה, מספר תחנה, מספר קו, שעת יציאה מתוכננת, שעת הגעת האוטובוס לתחנה וכיוון הנסיעה
אם יש הקלטות מהשיחות כדאי לשמור אותן
כדאי לבקש פירוט שיחות מחברת הסלולר אחרי מועד החשבונית הקרוב
עם החומר הזה להתקדם להליך תביעה קטנה.
אם תצרפו כל נוסע שהמתין כתובע תוכלו להגדיל את סכום התביעה, אם תצרפו את הילדים הקטנים כתובעים תוכלו לבקש חיסיון על התיק.

לפי מה שידוע לי שופטים מתייחסים בחומרה למקרה של אוטובוס אחרון שלא העלה נוסעים, כך גם במשרד התחבורה.

שלב ראשון - להגיש פניה מסודרת למשרד התחבורה
שימו לב שחשוב להגיש את הפניה בצורה מנומסת ולא להטיח עלבונות באי מי מהצדדים, דבר שלפי הנוהל פוסל את ההליך ופוטר את משרד התחבורה ממענה.

שלב שני - יש לכם עדויות למכביר לכאורה, חשוב לשמור את הפרטים המדוייקים - שעת הגעה לתחנה, מספר תחנה, מספר קו, שעת יציאה מתוכננת, שעת הגעת האוטובוס לתחנה וכיוון הנסיעה
אם יש הקלטות מהשיחות כדאי לשמור אותן
כדאי לבקש פירוט שיחות מחברת הסלולר אחרי מועד החשבונית הקרוב
עם החומר הזה להתקדם להליך תביעה קטנה.
אם תצרפו כל נוסע שהמתין כתובע תוכלו להגדיל את סכום התביעה, אם תצרפו את הילדים הקטנים כתובעים תוכלו לבקש חיסיון על התיק.

לפי מה שידוע לי שופטים מתייחסים בחומרה למקרה של אוטובוס אחרון שלא העלה נוסעים, כך גם במשרד התחבורה.
קודם כל, תודה.
עשה לי סדר.

שנית,
הנהג טען שהוא יכול להעלות עד שישה נוסעים בעמידה עפ"י החוק, אז לכאורה אין עליו טענות.
מה הוא אשם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה