תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

1. כמה בזבוז זמן ושאר נזקים נגרמו?
2. את מתכוונת לח.פ.?
3. כן.
בהצלחה!!

1. כמה בזבוז זמן ושאר נזקים נגרמו?
2. את מתכוונת לח.פ.?
3. כן.
בהצלחה!!
1.זה גרם שאני צריכה לנסוע ב2-3 אוטובוסים במקום באוטובוס הישיר ולכן איני יכולה לנוח בזמן הנסיעה, אני מאחרת בגלל זה למוסדות לימודים ונאלצת לבקש עזרה מאחרים.
הפסד כספי אין לי, בעיקר על עוגמת נפש ועל כך שהפניות שלי אליהם לא עזרו ושילמדו "לקח"
2. לא לח.פ., יש באתר אופציה להכניס טלפון וכתובת דוא"ל

תודה

דרך אגב, הבינה המלאכותית ממש עזרה לי לנסח כתב תביעה, היא נתנה לי רעיונות לעוגמת נפש שאני לא חשבתי עליהם.

1.זה גרם שאני צריכה לנסוע ב2-3 אוטובוסים במקום באוטובוס הישיר ולכן איני יכולה לנוח בזמן הנסיעה, אני מאחרת בגלל זה למוסדות לימודים ונאלצת לבקש עזרה מאחרים.
הפסד כספי אין לי, בעיקר על עוגמת נפש ועל כך שהפניות שלי אליהם לא עזרו ושילמדו "לקח"
תפרטי בתביעה את בזבוז הזמן ותנסי להעריך בכל מקרה את בזבוז הזמן ועגמת הנפש.
דרך אגב, הבינה המלאכותית ממש עזרה לי לנסח כתב תביעה, היא נתנה לי רעיונות לעוגמת נפש שאני לא חשבתי עליהם.
נשמע מגניב, איזה רעיונות היא הביאה?
אבל חשוב שזה יהיה אותנטי, וגם הגיוני. בסופו של דבר את צריכה להתחבר לעגמות הנפש הללו, לא הגון לטעון על דברים שלא באמת הפריעו לנו.

תפרטי בתביעה את בזבוז הזמן ותנסי להעריך בכל מקרה את בזבוז הזמן ועגמת הנפש.

נשמע מגניב, איזה רעיונות היא הביאה?
אבל חשוב שזה יהיה אותנטי, וגם הגיוני. בסופו של דבר את צריכה להתחבר לעגמות הנפש הללו, לא הגון לטעון על דברים שלא באמת הפריעו לנו.
1736251413220.png

לפי הניסיון שלכם,
כמה עלי לכתוב בתביעה?

איך זה עובד? זה פותח תלונה במשרד התחבורה?
יש לארגון הזה עוד פעילויות בתחום התח"צ?
@יוסי ב.ק
שאלתי שם מישהו, וזו תשובתו:
זה פותח פניה במשרד התחבורה עם מעקב של ארגון קו ישיר
הארגון יפרסם את הפעילויות הנוספות שלו בהמשך.

סיפור הזוי - 209 ממו"ע לב"ב לא יצא עקב "תקלה תפעולית", באורח פלא אותו אוטובוס בדיוק הצליח כעבור 40 דק' בלבד לבצע נסיעה של קו 310 ממו"ע לי-ם...

א. באתר קו-נב אפשר לראות כ-5 דק' לפני תחילת הנסיעה את האוטובוס ששובץ לנסיעה
ב. באמצעות חיוג למספר 025025805
מישהו יכול להראות לי היכן מופיע באתר קו-נב את המספר הרישוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה