תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

סיפור טרי מהיום הנהג עצר באמצע הדרך ולא הסכים להמשיך כ5 דקות כי כמה נוסעים העיזו להעיר לכבודו שלא ישחק בטלפון ושיתקדם כי הכביש ריק.....
אז הוא צעק אני לא עובד אצלכם ופשוט עצר ולא זז עד שהתקשרו לחברה המפעילה.
מה אפשר לעשות מבחינה משפטית? תלונה כבר הגשתי, מה עוד?

סיפור טרי מהיום הנהג עצר באמצע הדרך ולא הסכים להמשיך כ5 דקות כי כמה נוסעים העיזו להעיר לכבודו שלא ישחק בטלפון ושיתקדם כי הכביש ריק.....
אז הוא צעק אני לא עובד אצלכם ופשוט עצר ולא זז עד שהתקשרו לחברה המפעילה.
מה אפשר לעשות מבחינה משפטית? תלונה כבר הגשתי, מה עוד?
אני לא חושב שמבחינה משפטית יש מה לעשות, כי הנזק הוא קטן. אלא אם בעקבות אותן 5 דקות נגרם הפסד, כמו מעבר לנסיעת המשך.
אגב, שימוש בסלולרי בזמן נהיגה נהיה פשוט טירוף, אולי תפתח אשכול על זה?
אצלי הצטברו כמה מקרים מהתקופה האחרונה. צריך שתגיע מאסה של תלונות למשרד התחבורה ואולי גם למשטרה.
בכל מקרה גם אם אין פה עילה משפטית צריך לנסות לעשות לזה סוף.

אצלי הצטברו כמה מקרים מהתקופה האחרונה. צריך שתגיע מאסה של תלונות למשרד התחבורה ואולי גם למשטרה.

לא זכרתי.
אני אפילו הגבתי שם:LOL::LOL:
בקיצור, כמו בשאר הדברים, אין לנו ברירה אלא לשלוח תלונות וכמה שיותר

416. (א) הנהג והכרטיסן ויתר עובדי השירות יתנהגו כלפי הנוסעים באדיבות ובנימוס.
(ב) הנהג והכרטיסן יפעלו באופן שיש בו כדי להבטיח כי הנוסעים יגיעו למטרתם בנוחות, במהירות ובבטיחות.

416. (א) הנהג והכרטיסן ויתר עובדי השירות יתנהגו כלפי הנוסעים באדיבות ובנימוס.
(ב) הנהג והכרטיסן יפעלו באופן שיש בו כדי להבטיח כי הנוסעים יגיעו למטרתם בנוחות, במהירות ובבטיחות.

זה ברור שהנהג פעל שלא בסדר ולא לפי התקנות. אבל בתביעה זה על משהו שנפגעתי ממנו/גרם לי נזק, והנזק במקרה הזה הוא לא גדול.

זה ברור שהנהג פעל שלא בסדר ולא לפי התקנות. אבל בתביעה זה על משהו שנפגעתי ממנו/גרם לי נזק, והנזק במקרה הזה הוא לא גדול.
אם מדובר במקרה שחוזר על עצמו עם אותו נהג, או קו קבוע שהדבר מתרחש בו
יתכן שצירוף המקרים הרבים יחד יהווה עילה, אבל כדאי לקבל חוות דעת של בעל ניסיון

אני לא חושב שמבחינה משפטית יש מה לעשות, כי הנזק הוא קטן. אלא אם בעקבות אותן 5 דקות נגרם הפסד, כמו מעבר לנסיעת המשך.
זה מה שקבלתי בפעם הקודמת שהתלוננתי, שאני צריך להגיע למסור עדות לזה כבר אין לי זמן. (ומי ישלם את המונית למסירת העדות....)

קבצים מצורפים

• משרד.pdf
    KB 279.6 · צפיות: 22
זה מה שעשיתי, שים לב שהם כותבים שאם לא אבוא להעיד הם יסגרו את התלונה.
א"כ מה הועילו חכמים בתלונתם?
בפעם הבאה כדאי לסמן בטופס התלונה ״אחר״ ולא ״תלונה על נהג״
ואז בד״כ הנוהל שונה ולא נקראים לעדות...

הרי בכל אוטובוס יש מצלמות על הנהג ובכלל לא צריך אותך להעיד!
אלא שהנוהל {המרובע, משהו..} מחייב שברגע שמוגשת תלונה על נהג מחוייבים לזמן אותך להעיד.

זה מה שעשיתי, שים לב שהם כותבים שאם לא אבוא להעיד הם יסגרו את התלונה.
א"כ מה הועילו חכמים בתלונתם?
להלן צילום מסך מתוך נוהל טיפול בתלונות הציבור > נוהל חקירה פלילית > 5. שיטה (ההדגשה בצהוב אינה במקור)

image (16).png

נערך לאחרונה ב:
אשמח לעזרה דחופה ממבינים..
אני בחודש אב האחרון הייתי באוטובוס אגד עם אחותי
עלה פקח ושהוא העביר את הרב קו שלי ראה תיקוף אחד במקום שניים
הסברתי לו שאני תיקפתי פעמיים ולא ידוע לי למה ירד רק אחד
המבקר(ערבי) לא רצה לשמוע ונתן דו"ח על סך 120 שח. (אמרתי לו שאחותי זאת חברה שלי)
שלחתי ערעור על הדו"ח ולאחר תקופה ארוכה שלא קבלתי מענה, בדקתי עצמאית מה קורה עם הדו"ח
והיה כתוב לי שנשלח תשובה למייל..
לא ייחסתי לזה חשיבות.
השבוע יצרו אותי קשר מעורך דין שאם אני לא משלמת זה עובר להוצאה לפועל והקנס עומד על סך 340 ש"ח
על הרב קו שלי יש ניקוב שזה כן זכות לטובתי.
מה אני צריכה לעשות עכשו שזה כבר בידי הוצאה לפועל??

אשמח לעזרה דחופה ממבינים..
אני בחודש אב האחרון הייתי באוטובוס אגד עם אחותי
עלה פקח ושהוא העביר את הרב קו שלי ראה תיקוף אחד במקום שניים
הסברתי לו שאני תיקפתי פעמיים ולא ידוע לי למה ירד רק אחד
המבקר(ערבי) לא רצה לשמוע ונתן דו"ח על סך 120 שח. (אמרתי לו שאחותי זאת חברה שלי)
שלחתי ערעור על הדו"ח ולאחר תקופה ארוכה שלא קבלתי מענה, בדקתי עצמאית מה קורה עם הדו"ח
והיה כתוב לי שנשלח תשובה למייל..
לא ייחסתי לזה חשיבות.
השבוע יצרו אותי קשר מעורך דין שאם אני לא משלמת זה עובר להוצאה לפועל והקנס עומד על סך 340 ש"ח
על הרב קו שלי יש ניקוב שזה כן זכות לטובתי.
מה אני צריכה לעשות עכשו שזה כבר בידי הוצאה לפועל??
נראה שכדאי לפנות במקרה הזה לעמותת דרך כבוד

בקשת עזרה דחופה.
הגשתי תביעה נגד תנופה, וציינתי את הכתובת שלהם "דרך הציונות 56 אריאל".
כעת קיבלתי הודעה מטעם בית המשפט שכתב התביעה לנתבע חזר מסיבה שאינה ידועה, ואני נדרש להביא כתובת מעודכנת.
איזה כתובת נוספת יש להם???
או מה אני אמור לעשות???

היום האוטובוס שלי ממקום העבודה לבית לא יצא. עיר אחרת, והגעתי באיחור משמעותי מבחינת הילד במעון. ספציפית הפעם בעלי היה בבית ואסף אותו, אבל יכל להיות אחרת... להבא במקרה כזה-האם שווה לי בכלל לקחת מונית ולדרוש החזר, או שזה כאב ראש ולא בטוח שיקרה בכלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה