תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

כן . מותר גם על עירוני וגם על בין עירוני - אצלי זה אוטבוס נמוך וארוך
שים לב שבמקרה שלך האוטובוס עצר והעלה נוסעים.
אתה תצטרך להדגיש שהוא עצר רחוק (אם הבנתי נכון) ולא הספקת להגיע אליו.
תהיה מוכן לשאלה - למה אחרים הספיקו ואתה לא.
חשוב מאוד להיות אותנטי וכנה, כי כנראה זה מה שיהיה חשוב במקרה הזה.

1. מה החברה טוענת בכתב ההגנה?
2. האוטובוס היה עמוס?

שים לב שבמקרה שלך האוטובוס עצר והעלה נוסעים.
אתה תצטרך להדגיש שהוא עצר רחוק (אם הבנתי נכון) ולא הספקת להגיע אליו.
תהיה מוכן לשאלה - למה אחרים הספיקו ואתה לא.
חשוב מאוד להיות אותנטי וכנה, כי כנראה זה מה שיהיה חשוב במקרה הזה.

1. מה החברה טוענת בכתב ההגנה?
2. האוטובוס היה עמוס

אין ספק שהוא נמנע להעלות אותי עם האופניים 1 התחנה היתה ריקה מאוטובוסים
2כאשר ניסיתי לעלות עם האופניים שוב הווא סגר את הדלת מולי ונסע

כן . מותר גם על עירוני וגם על בין עירוני - אצלי זה אוטבוס נמוך וארוך
על בינעירוני אסור להעלות אופניים למעלה אלא רק לתא המטען, אין הבדל בסוג האוטובוס.
על אוטובוס עירוני מותר להעלות רק אופניים מתקפלים כאשר הם מקופלים

הנוהל העדכני -

חיכינו לאוטובוס שלא עצר בתחנה החברה-דן בדרום טוענים שהאוטובוס עצר בתחנה והעלה נוסעים והם מוכנים לתת כמחווה 150 ש"ח ואני רוצה שהם ישלמו את המונית שלקחנו, האם לגמור איתם לקבל את ה 150 ש"ח או להגיד להם שאני הולכת לבית משפט ולהגיש תביעה?

עדיין אין כתב הגנה .
זה מעניין מה הם יטענו.
הם מחוייבים להגיש כתב הגנה תוך 30 יום מהרגע שהם קיבלו את כתב התביעה (או לבקש הארכה).
האוטובוס איננו מלא בנוסעים נאלא יותר ריק ממלא
שאלתי כי יכול להיות שהם ינסו לטעון שלדעת הנהג זה היה עלול לסכן את הנוסעים, אז תהיה מוכן גם לזה.

חיכינו לאוטובוס שלא עצר בתחנה החברה-דן בדרום טוענים שהאוטובוס עצר בתחנה והעלה נוסעים והם מוכנים לתת כמחווה 150 ש"ח ואני רוצה שהם ישלמו את המונית שלקחנו, האם לגמור איתם לקבל את ה 150 ש"ח או להגיד להם שאני הולכת לבית משפט ולהגיש תביעה?
על פי רוב, כשאין שום הצדקה החברות לא מפצות, ודאי לא בסכום של 150 ש"ח....
אבל אולי דן בדרום זאת ליגה אחרת. מעניין לשמוע משאר המשתמשים בחברה.
אתם בטוחים שהוא לא עצר בכלל בתחנה? יכול להיות שהוא עצר אבל רחוק וכאלה?

על פי רוב, כשאין שום הצדקה החברות לא מפצות, ודאי לא בסכום של 150 ש"ח....
אבל אולי דן בדרום זאת ליגה אחרת. מעניין לשמוע משאר המשתמשים בחברה.
אתם בטוחים שהוא לא עצר בכלל בתחנה? יכול להיות שהוא עצר אבל רחוק וכאלה?
אנחנו בטוחים שהוא לא עצר בתחנה.

על בינעירוני אסור להעלות אופניים למעלה אלא רק לתא המטען, אין הבדל בסוג האוטובוס.
על אוטובוס עירוני מותר להעלות רק אופניים מתקפלים כאשר הם מקופלים

הנוהל העדכני -
התכוונתי : בין עירוני מותר להעלות בתא מטען. דבר שני מה לגבי סכום התביעה - ?האם על מעשה כזה גם אולי אפשר לבקש יותר ???

תבעת על מקרה בודד?
לא , לא כמה מקרים שבהם באמת לא היה להם מה לענות בכתב ההגנה , אבל אני רוצה לדעת אם בכל זאת יש אפשרות לטעון שלא יצא או שלא נותנים כזאת אופצייה? [ אולי היה אוטובוס ללא סימון , ולא עצר ]

אפשר לבדוק באתר דאטא-בוס בעמוד 'מפה לפי קו'
אם תציינו מספר קו, כיוון נסיעה ושעת יציאה נוכל לבדוק
בדקתי ומצויין שם שהוא עשה את כל המסלול בזמן [ קו 1 במודיעין עילית מרחוב אבי עזרי בשעה 14:58 , הייתי בתחנה 60313 פונוביז בתאריך 04.09.2024 ]

חברי שלי חיכה בק"ס לאוטובוס והוא היה מלא, חיכה עם אשתו ו3 ילדיו, האוטובוס הראה באצבע שהוא לא מסכים שהוא יעלה, ואז אשתו עם שני ילדיו עלתה, בלי טלפון, וסגר אליה את הדלת, הוא היה צריך לרוץ לתחנה הבאה לפגוש את אשתו, ומיד הגיע אוטובוס אחר, השאלה האם אפשר לתבוע על סיפור כזה?

חברי שלי חיכה בק"ס לאוטובוס והוא היה מלא, חיכה עם אשתו ו3 ילדיו, האוטובוס הראה באצבע שהוא לא מסכים שהוא יעלה, ואז אשתו עם שני ילדיו עלתה, בלי טלפון, וסגר אליה את הדלת, הוא היה צריך לרוץ לתחנה הבאה לפגוש את אשתו, ומיד הגיע אוטובוס אחר, השאלה האם אפשר לתבוע על סיפור כזה?
?

כמו"כ
האם אפשר לתבוע לחברה שהוציאה אוטובוס, 45 דק' אחרי הזמן בעקבות עומסים, מדובר בקו מבני ברק לטבריה, שכתוצאה מכך הפסדתי כסף, אמנם סכום קטן אבל אם עם כל זה.

כמו"כ
האם אפשר לתבוע לחברה שהוציאה אוטובוס, 45 דק' אחרי הזמן בעקבות עומסים, מדובר בקו מבני ברק לטבריה, שכתוצאה מכך הפסדתי כסף, אמנם סכום קטן אבל אם עם כל זה.
אם באמת היה עומס חריג באותו זמן חבל על המאמץ,,,
אם לא היה שום דבר חריג וזה היה רשלנות של החברה אפשר לתבוע אבל ההמלצה לא לתבוע על מקרה בודד אף פעם אלא רק בהצטברות של כמה מקרים

כמו"כ
האם מדובר במקרה בודד?

אם באמת היה עומס חריג באותו זמן חבל על המאמץ,,,
אם לא היה שום דבר חריג וזה היה רשלנות של החברה אפשר לתבוע אבל ההמלצה לא לתבוע על מקרה בודד אף פעם אלא רק בהצטברות של כמה מקרים
היה תאונה, והיה באיחור מהקו הקודם, אבל זה קו שיוצא פעם בשעה ורבע ליעד מרוחק, נראה לי שכן צריך לתגבר אוטובוס, בפרט שסוף סוף היה לי נזק כספי אמנם קטן אבל היה לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה