תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

תודה

שאלה
האם מומלץ שאכתוב שבעיניי החברה מנסה להתל ולטייח לי ולבית המשפט את הפרטים על ידי הצגתם כלגיטימיים ואי דיוק בנתונים או שזה יכול להסתבך לדיבה לשון הרע וכו?
דיבה ולשון הרע (כפי שמוגדר בחוק) זה ודאי לא.
ניתן לכתוב ביקורת בעדינות ובענייניות ובגבול הטעם הטוב.
באופן כללי כדאי להתמקד בדברים המהותיים והעובדתיים. יש כאלה שמגיעים מטעם החברות ומנסות לגרור את זה לוויכוחי סרק כדי להימנע מהעובדות הפשוטות.

איפה זה נעצר? הגעתם לפשרה? שלחו משהו לחתימה?

בעיקרון ניתן להגיש "בקשה למתן פסק דין בהעדר כתב הגנה". פשוט כותבים את הבקשה בציון מספר התיק וביהמ"ש ומעלים באזור האישי שבנט המשפט ב"הגשה מהירה".
ניתן בהחלט לציין שהגעת לפשרה אך לא יצרו קשר ולא שילמו.
יש שופטים שנותנים מיד, ויש שפונים לחברה קודם.
המלצה שלי שאם עברו 32 יום עדיין לא לרוץ ולבקש, אבל אם עבר זמן משמעותי בהחלט ניתן לבקש.
למה אם עבר 32 יום לא לרוץ
אני כן כבר רוצה את הכסף, ועוד שיקולים

למה אם עבר 32 יום לא לרוץ
אני כן כבר רוצה את הכסף, ועוד שיקולים
קודם כל - זה אפשרי
אבל יש שופטים שנוטים להיות יותר גמישים וסלחניים. קרה לי בעבר שביקשתי והשופט ביקש את תגובת הנתבעת שהזדרזה להגיש כתב הגנה.
ולכן לדעתי האישית כדאי לחכות מעט. אבל יכול להיות גם הפוך שהוא יותר קפדן וכן כדאי להגיש מיד לפני שהם יגישו באיחור.
מזל שאני לא צריך להחליט עכשיו;)
ניתן לראות בנט המשפט את הגישה של השופט

תודה על הכלי המדהים של דאטאבוס
שימושי ויעיל

לגבי נסיעה ספציפית יש פער בין מה שהוא מראה למה שהיה בפועל
וגם נתוני משרד התחבורה תומכים במה שאני ראיתי בפועל
אז להתעלם ממה שהוא רושם?
אני אישית חושב שלא כדאי לכתוב בתביעה שהסתמכתם על דאטאבוס ודומיו.
אם אתם בטוחים במקרה ובפרט אם יש לכם תימוכים אחרים, וזה לא מקרה יחיד אז אין מה לחשוש מלתבוע ומקסימום המקרה הזה יפול.

• תודה
Reactions: ST!
אם אתם בטוחים במקרה ובפרט אם יש לכם תימוכים אחרים, וזה לא מקרה יחיד אז אין מה לחשוש מלתבוע ומקסימום המקרה הזה יפול.
אני מסתמכת על משרד התחבורה שהביא לי גם מספרי לוחות רישוי של האוטובוסים
מדובר ב4 אוטובוסים רצופים שלא הגיעו כשהחברה מנסה לגמד את זה לאחד או שתיים
אני רושמת את מספרי לוחות הרישוי של האוטובוסים בתשובה לכתב ההגנה "כדי להקל על הנתבעת לבדוק את הנתונים"
כדאי
לא?

אני מסתמכת על משרד התחבורה שהביא לי גם מספרי לוחות רישוי של האוטובוסים
מדובר ב4 אוטובוסים רצופים שלא הגיעו כשהחברה מנסה לגמד את זה לאחד או שתיים
אני רושמת את מספרי לוחות הרישוי של האוטובוסים בתשובה לכתב ההגנה "כדי להקל על הנתבעת לבדוק את הנתונים"
כדאי
לא?
לדעתי כדאי
אבל איך הצלחת לקבל ממשרד התחבורה את הנתונים האלה? בדרך כלל הם עונים תשובות די לקוניות

• תודה
איפה מגישים תשובה לכתב ההגנה?
תחת איזו כותרת?

איפה מגישים תשובה לכתב ההגנה?
תחת איזו כותרת?
אין מקום מיוחד, מגישים את זה ב"הגשה מהירה"
במסמך עצמו לכתוב שזה תשובה לכתב הגנה (כדאי לכתוב את זה ככותרת), וגם לציין במסמך את מס' התיק ושם ביהמ"ש

• תודה
לא בדרך הרשמית אלא מישהו שעובד שם.
את עלולה להישאל מאיפה יש לך את הנתונים
ומצד שני יכול להיות שהנתונים האלה גלויים באיזה מקום, נראה לי @מנוי פרימיום יידע להגיד
העניין הוא שיש כאלה שמנסים לטעון בדיון שלא באמת חיכית בתחנה, אלא ראית במקום כזה או אחר שהאוטובוס לא יצא ובאת לתבוע.

• תודה
ומצד שני יכול להיות שהנתונים האלה גלויים באיזה מקום, נראה לי @מנוי פרימיום יידע להגיד

כמה ימים כן שווה לחכות כבר עבר חודש וחצי
אני באמת לא יודע להגיד...
עוד כמה זמן הדיון?
כי מצד אחד זה כבר לא 32 יום, ומצד שני בדרך כלל עד הדיון יש הרבה זמן. אם הדיון יחסית קרוב זה יפעל לטובתך

@יוסי ב.ק חיכיתי לאוטובוס האחרון ביום מבני ברק והוא עצר רחוק מהתחנה כשניסיתי לעצור אותו בתחנה, הוא היסתכל לי בפנים וראה אותי בוודאות ולא הסכים לעצור.
נאלצתי לקחת מונית.
הגשתי תלונה למשרד התחבורה והם שואלים אותי באיזה שעה זה היה.
חש מקום שאפשר לבדוק את זה? אני לא זוכרת במדויק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה