תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

לא ראיתי שיש דרך לצרף הקלטות. הבנתי צריך להגיש אותם לבית המשפט, כך שזה יותר מסובך.... השאלה אם זה שווה את הטרחה או שלהסתפק בתאריכי השיחות (אולי יש לי גם שעות...) וציטוט מה שנאמר שם?
משום מה אני זוכר שיש אפשרות לשלוח אולי בדואר או משהו אבל אני לא זוכר

שאלה
האם אפשר לתבוע חברות תעופה זרות
שאין להם סניף בישראל
בתביעה קטנה?

אשמח למידע בעניין
תודה

שאלה
שאין להם סניף בישראל
בתביעה קטנה?

אשמח למידע בעניין
תודה
לא כל כך קשור לאשכול
אבל כל חברת תעופה שיוצאת מנתב''ג מחויבת להחזיק סניף בישראל לקבלת מכתבים וכדו'

לא ראיתי שיש דרך לצרף הקלטות. הבנתי צריך להגיש אותם לבית המשפט, כך שזה יותר מסובך.... השאלה אם זה שווה את הטרחה או שלהסתפק בתאריכי השיחות (אולי יש לי גם שעות...) וציטוט מה שנאמר שם?
אצלי השופטת לא ביקשה את ההקלטות (תמללתי את הקטעים הרלוונטיים בכתב התביעה), וכשהנציג העלה טענה מגובה בדוחות GPS, אמרתי לה שיש לי הקלטות מהמקרה הנ''ל עם הודאה מפורשת שהאוטובוס לא יצא, אבל בגלל שלא יכולתי להוכיח תאריך ושעה על ההקלטה, זה לא התקבל והמקרה נפל

אז קח בחשבון שייתכן וזה לא שווה הרבה בין כה, מה שאני עושה מאז - תו''כ השיחה אני מודיע לנציג ש''עכשיו התאריך X והשעה X והאוטובוס לא יצא, מה יש לך לומר על זה'', לכאורה זה מספיק

אשמח למענה מהיר, תודה.
א' מה מספר הזיהוי של חברת התחצ קווים 513000877 או 510791720979855
ב' במקום של תיאור התביעה כתוב שיש להקליד בתמציתיות ועניניות, אני כן הארכתי זה בסדר או שאוי ואבוי, על חמש מקרים מילאתי 6 וחצי דף

שאלה
שאין להם סניף בישראל
בתביעה קטנה?

אשמח למידע בעניין
תודה
כמדומני שכל חברה שפועלת/נותנת שירות בארץ מסויימת מחוייבת לעמוד בחוקי אותו מקום כולל מקרה כזה

• תודה
Reactions: ST!
אני מבין מדבריך שזה שווה את המאמץ?
לדעתי אם זה אפשרי אז זה שווה. (למרות שזה יכול להיות מיותר לגמרי).
לפני כן ממליץ להתקשר למוקד הטלפוני שלהם ולשאול כדי לא לטרוח סתם, יש להם בדרך כלל מענה מהיר ויעיל.

אני מנסה להגיש תביעה ובשלב האחרון אני לוחץ לעבור לתשלום ואז הוא כל פעם מחזיר אותי שלב אחד אחורה. למה?

מישהו נתקל בבעיה הזו? אני מנסה שוב ושוב ולא מצליח, שאני מתקשר אליהם אין להם באמת איך לעזור... אולי מישהו כאן יכול לעזור לי? תודה רבה.
1741332775384.png

אני מנסה להגיש תביעה ובשלב האחרון אני לוחץ לעבור לתשלום ואז הוא כל פעם מחזיר אותי שלב אחד אחורה. למה?
מישהו נתקל בבעיה הזו? אני מנסה שוב ושוב ולא מצליח, שאני מתקשר אליהם אין להם באמת איך לעזור... אולי מישהו כאן יכול לעזור לי? תודה רבה.
צפה בקובץ המצורף 1916283
הסתדר?

לא. אני מנסה שוב ושוב ולא מצליח כבר מיום חמישי. אולי יש לכם איך לעזור? להתייאש?
באיזה סוג קובץ מדובר וכמה הוא שוקל?
האם וידאתם שאין חסימה מצד חברת הסינון שלכם?

מה אני בוחר בקריטריון לבחירת יישוב,
ומה אני בוחר בבית המשפט?
תודה
@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום
מה שרלוונטי למקרים מהסוג הזה, זה המקום בו בוצע מקרה התביעה, או מקום העיסוק של הנתבע.
ולכן ניתן לבחור שם את "היישוב שבו נמצא העסק של הנתבע" או "היישוב שבו ביצע וכו'"
ואז לבחור את שם היישוב מהרשימה ולפי זה לבחור את בתי המשפט הרלוונטיים שהוא יציע ברשימה.

מה שרלוונטי למקרים מהסוג הזה, זה המקום בו בוצע מקרה התביעה, או מקום העיסוק של הנתבע.
ולכן ניתן לבחור שם את "היישוב שבו נמצא העסק של הנתבע" או "היישוב שבו ביצע וכו'"
ואז לבחור את שם היישוב מהרשימה ולפי זה לבחור את בתי המשפט הרלוונטיים שהוא יציע ברשימה.
שלום ירושלים או עניינים מקומיים מעלה אדומים? תביעה על קווים מודיעין עילית

שלום ירושלים או עניינים מקומיים מעלה אדומים? תביעה על קווים מודיעין עילית
המשרדים הארציים של חברת קווים נמצאים בחולון, ולכן תוכל לבחור בית משפט מחולון, או מהעיר שבה התבצע המקרה שבגינו אתה תובע, אן מהעיר שלך.
עדיף לבחור בית משפט בעיר שבה השופטים נוטים לקראת הנוסעים ולא להיפך, וד"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה