תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

מי יכול לעזור לי?
נתיב אקספרס התקשרו שאין כזה דבר 3000 ש''ח זה פעם היה ואם תגיע לבית משפט תקבל או 0 או 200 ש''ח ולא יותר וכו' הוא צודק . או שסתם צעוק?
קודם כל הסכום תלוי במקרה כמובן, וגם בגישה של השופט.
לגבי השאלה הספציפית ששאלת - לדעתי האישית הוא סתם צועק. ומהסיבה הפשוטה, כי כמו שלא ניתן להיות בטוחים שתקבלו 3000 כך לא ניתן להיות בטוחים שתקבלו 0 או 200.
בנוסף, אם לא הייתם צודקים הוא לא היה צועק בנוגע לסכום! אם לא הייתם צודקים הוא היה צועק על העובדות.

אם תבעתי את חברת קווים והם לא הציעו לי פשרה אלא שלחו לי כתב הגנה
אני לא מתכוון להגיע לבית משפט, יש אפשרות לבטל את התביעה בשלב הזה?
ואם כן, האם זה יעלה לי כסף ? (הוצאות חברת קווים על כתב הגנה ששלחו לי וכו')
או שכיון שעדיין לא היה המשפט אני יכול לבטל וזהו?
אפשר לשאול למה אתם מעדיפים לא להגיע לבימ"ש?

ניתן לתבוע בכל אזור שבו החברה פועלת.
הגשת כבר את התביעה?

יוסי ב.ק לא זה מה שהוא התכוון,

הוא שאל איפה כן אחרי ש @מנוי פרימיום כתב:
בעיר מסוימת באיזור הצפון יש שופטים ממוצא ערבי שמקושרים לחברה הנ"ל
ולכן החכם עיניו בראשו - לא לתבוע אותם בצפת, וד"ל
הוא התכוון לשאול איפה כדאי?
מה אומר?

יוסי ב.ק לא זה מה שהוא התכוון,

הוא שאל איפה כן אחרי ש @מנוי פרימיום כתב:

הוא התכוון לשאול איפה כדאי?
מה אומר?
קשה לדעת איפה כדאי, כי בדרך כלל בכל בימ"ש יש כמה שופטים בת"ק (ככה לפחות בבתימ"ש הגדולים) ואי אפשר לדעת מי ידון בתיק שלך, ואני מניח שבכל מקום יש כאלה ויש כאלה

תבעתי בסכום גבוה יחסית, גם הילדים ניזוקו והם גם אמורים לקבל שיפוי.
יש רעיון איך לתעד? תמונות/הסרטות יעזרו? הקלטה?
כל דבר שיכול לתמוך בגירסה שלך כדאי לצרף.
אם יש תמונות והסרטות מהאירוע או הקלטות על האירוע שתומכים בטענה שלך ודאי שכדאי לצרף.

אני הגגשתי תביעה נגד חברת סופורבוס בכתובת שד' הרכס 24 מודיעין מכבים רעות
היום התקשרו אלי מבית המשפט שהם עדיין לא אישרו קבלת מכתב תביעה ולכן אני צירך לעדכן כתובת נכונה או להביא הוכחה שהם קיבלו
בפועל יש לי הקלטה שדיברתי איתם כמה ימים אח"כ והם אפי' רצו לתת לי פיצוי ולסגור את התיק, השאלה מה הכתובת הנכונה כי רק ראיתי שרק זה הכתובת
וכמו"כ האם ההקלטה זה הוכחה מספקת
@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום

דוגמא טריה לפס"ד בנושא תח"צ שהתפרסם.
יש שם התייחסות להרבה מהנקודות שעולות בתביעות מהסוג הזה.
למשל לגבי חובת ההוכחה שמוטלת על התובעים, ההוכחות היחידות שהיו להם זה התלונות לחברה ולמשרד התחבורה והשופט קיבל את זה לגמריבתוספת האמון שהיה בגירסה שלהם (סעיפים 2-3 ו-9).
הטלת חובת ההוכחה דווקא על הנתבעת במקרים מהסוג הזה , כי אצלה אמור להיות תיעוד (סעיף 13 ועוד).
חובת הוכחה על הנתבעת להוכיח שלא היו מקומות ישיבה באוטובוס (סעיפים 10-11).
ועוד.
השופט נתן שם 900 ש"ח לכל מקרה של עיכוב של כשעה.
כמובן שזה לא אומר שכל השופטים בגישה הזאת. כך למשל יש שם פער זמנים של שלושת רבעי שעה בין טענת התובע להוכחה של הנתבעת, ובכל זאת השופט האמין לתובע. אבל זאת דוגמא טובה, ואני אישית לא מכיר דוגמא קיצונית לצד השני שהשופט ממש לא קיבל את התביעות מהסוג הזה (אלא אם כן במקרה מובהק שהתובע לא צדק).

קבצים מצורפים

• SH-S-24-07-22510-295.doc
    KB 77.5 · צפיות: 28
אני הגגשתי תביעה נגד חברת סופורבוס בכתובת שד' הרכס 24 מודיעין מכבים רעות
היום התקשרו אלי מבית המשפט שהם עדיין לא אישרו קבלת מכתב תביעה ולכן אני צירך לעדכן כתובת נכונה או להביא הוכחה שהם קיבלו
בפועל יש לי הקלטה שדיברתי איתם כמה ימים אח"כ והם אפי' רצו לתת לי פיצוי ולסגור את התיק, השאלה מה הכתובת הנכונה כי רק ראיתי שרק זה הכתובת
וכמו"כ האם ההקלטה זה הוכחה מספקת
@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום
לגבי הכתובת אני מצאתי כתובת שלהם בשד' הרכס 27 (לא 24)
חשוב לבדוק שתבעתם את החברה הנכונה כי יכולים להיות כמה חברות תחת אותו שם.
לגבי ההקלטה - הוכחה למה?
ולמה בעצם סופרבוס התקשרו אם עדיין לא נפתח תיק? יכול להיות שנפתח תיק רק לא היתה מסירה בגלל טעות בכתובת?

לגבי הכתובת אני מצאתי כתובת שלהם בשד' הרכס 27 (לא 24)
חשוב לבדוק שתבעתם את החברה הנכונה כי יכולים להיות כמה חברות תחת אותו שם.
לגבי ההקלטה - הוכחה למה?
ולמה בעצם סופרבוס התקשרו אם עדיין לא נפתח תיק? יכול להיות שנפתח תיק רק לא היתה מסירה בגלל טעות בכתובת?
התיק נפתח רק הדיוק עוד חודש, והתקשרו לומר שהנתבע עוד לא אישר שקיבל את כתב התביעה, וכנראה היתה תקלה במסירת כתובת כמו שכתבת
וגם באתר שלהם זה הכתובת
ויש כמה סופרבוס יש תל אביב עמקים וכו',
אבל הכול על אותה כתובת אני תבעתי את העמקים כי זה קשור לסניף בעמקים בטבריה

התיק נפתח רק הדיוק עוד חודש, והתקשרו לומר שהנתבע עוד לא אישר שקיבל את כתב התביעה, וכנראה היתה תקלה במסירת כתובת כמו שכתבת
וגם באתר שלהם זה הכתובת
ויש כמה סופרבוס יש תל אביב עמקים וכו',
אבל הכול על אותה כתובת אני תבעתי את העמקים כי זה קשור לסניף בעמקים בטבריה
וגם החברה של העמקים יושבת במודיעין?
ולגבי הכתובת זה מספר 24 או 27?

הם
שלחתי דרך האתר של אגד, פניות הציבור-> תלונות
לפני שבוע בערך ועדיין לא היה מענה
הם אמורים לענות תוך 14 יום, אבל צריך לקחת בחשבון שלפני שבוע עוד היינו במצב חירום, והימים האלה לא נספרים

וגם החברה של העמקים יושבת במודיעין?
ולגבי הכתובת זה מספר 24 או 27?

תודה רבה
תודה רבה
והאם להוסיף בהגשה מהירה ג"כ את הההקלטות שדיברתי איתם האם זה עוזר או מספיק
וכמו"כ האם להוסיף שמה את הקלטות שדיברתי עם החברה בשעה מעשה

ק
תודה רבה
והאם להוסיף בהגשה מהירה ג"כ את הההקלטות שדיברתי איתם האם זה עוזר או מספיק
וכמו"כ האם להוסיף שמה את הקלטות שדיברתי עם החברה בשעה מעשה
קודם כל צריך לתקן את הכתובת ולדאוג שתהיה מסירה. אני לא יודע אם מספיק לשלוח את הכתובת הנכונה בהגשה מהירה, או שכרגע אתם צריכים לדאוג למסירה.
כדאי לברר את זה בטלפון 077-270-3333

לגבי הקלטות בשעת מעשה, לדעתי כדאי לחכות לכתב ההגנה שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה