תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

@יוסי ב.ק @מנוי פרימיום רציתי להביא לכם את מה ששלחו לי משרד התחבורה לפי בקשתי לקבל דוח פתיחת דלתות , מהם .
אז הם פנו לקווים לקבל את הפרטים וזו התשובה שהשיבו לי :
שלום רב,
הנדון: פנייתך בנושא נתוני פתיחת דלתות בחברת "קווים"
סימוכין: מכתבך מתאריך 14/09/2025
הרינו לאשר קבלת פנייתך שבסימוכין.

פנייתך הועברה להתייחסותם של הגורמים המקצועיים בחברת "קווים" שציינו כי בתאריך 11/12 מבדיקה אין
נתונים של פתיחת דלתות ככל הנראה יש תקלה בחיישני הרכב. בתאריך 24/07/2025 קו 320 יצא בזמן
מתחנת המוצא וביצע תקין את כל מסלול הקו.

באפשרותך לפנות ישירות אל חברת "קווים" לצורך קבלת מידע נוסף בטלפון: 2060*.

בברכת נסיעה נעימה ובטוחה.

כאילו להם אין את המידע עד כדי שהם פנו לקבל תגובה מקווים שמשקרת פעם נוספת למי שזוכר בנידון כאן שקו 320 עשה מסלול כרגיל ולא כמו הנתונים המופיעים במשרד התחבורה של מיקומי האוטובוס , וגם על פתיחת הדלתות לא נתן משרד התחבורה עדכון שלו אלא של קווים , ויש לעיין מדוע???

אני ישבתי איתם הם שלחו את הטען רבני משה קליין מביתר עילית, בעז"ה כשיהיה פס"ד אפרסם את זה בל"נ.
הדיון היה בהרכב של הרב ברוורמן גאב"ד ביתר והתקיים בעיר בית שמש בית הדין נתיבות חיים ביום ראשון של השבוע שחל בו יום כיפור.
מתי אמור להיות פסק הדין? האם זה תהליך ארוך ?

בעוד 20 יום מגיע המשפט שנקבע לי מול חברת קווים
אני אישרתי הליך גישור אבל לא פנו אליי. שקט אלחוטי מצידם
זה נורמלי?
ללכת באמת למשפט וזהו?
מה השלבים?
אודה מאד להכוונה

בעוד 20 יום מגיע המשפט שנקבע לי מול חברת קווים
אני אישרתי הליך גישור אבל לא פנו אליי. שקט אלחוטי מצידם
זה נורמלי?
ללכת באמת למשפט וזהו?
מה השלבים?
אודה מאד להכוונה
גם במקרה שלי החברה סירבה לגישור מטעם בית המשפט
לפני הכניסה לדיון יציעו לכם שוב גישור מטעם בית המשפט, רק אם לא תהיה הסכמה גם אז תיכנסו לדיון
הדיון הוא עד כ-15 דק' בד"כ ועוסק בתגובות שלכם לטענות של החברה.
השופטים לא אוהבים לשמוע שוב את הסיפור עצמו, כי הוא כבר כתוב בתיק. עדיף להיות ממוקדים בתגובות לטענות של החברה, אם יש מסמכים שלא צירפתם עדיין - אפשר לצרף ב"הגשה מהירה" במערכת נט-המשפט.

גם במקרה שלי החברה סירבה לגישור מטעם בית המשפט
לפני הכניסה לדיון יציעו לכם שוב גישור מטעם בית המשפט, רק אם לא תהיה הסכמה גם אז תיכנסו לדיון
הדיון הוא עד כ-15 דק' בד"כ ועוסק בתגובות שלכם לטענות של החברה.
השופטים לא אוהבים לשמוע שוב את הסיפור עצמו, כי הוא כבר כתוב בתיק. עדיף להיות ממוקדים בתגובות לטענות של החברה, אם יש מסמכים שלא צירפתם עדיין - אפשר לצרף ב"הגשה מהירה" במערכת נט-המשפט.
לא תמיד יש בזה דברים קבועים
אותי מעולם לא שלחו לגישור בביהמ"ש עצמו
מה שכן לפעמים נציג הנתבעת הציע פשרה לפני הכניסה לדיון
גם לגבי השופטים זה מאוד שונה משופט לשופט. יש כאלה שכן מבקשים לשמוע את הסיפור. יש כאלה שיורדים לפרטים, ויש כאלה "מלמעלה". יש כאלה שמנהלים את הדיון ביד רמה, יש כאלה שזורמים.

לדעתי, מה שצריך לעשות זה להגיע מוכן.
זה אומר שלפני הדיון לעבור שוב בעיון על כתבי התביעה וההגנה ושאר החומר כפי מה שיש לכם ולשלוט בו.
לסמן נקודות שנראות לכם חשובות.

@מתוקינג מי השופט וביהמ"ש?

זה אומר שלפני הדיון לעבור שוב בעיון על כתבי התביעה וההגנה ושאר החומר כפי מה שיש לכם ולשלוט בו.
רק אוסיף - כדאי לדעת את החוקים הרלוונטיים, פסיקות תקדימיות, ואת הסעיפים הרלוונטיים בהסכם ההפעלה של החברה. זה יוסיף לכם נקודות זכות וימנע מבוכה אם תישאלו על כך.

עשרות נוסעים דחוסים ומיוזעים, תינוקות בוכים ומתייסרים, אבל הנהג הערבי אטום ונחרץ: האוטובוס לא יגיע לבני ברק | המקרים חוזרים על עצמם שוב ושוב בקווי אגד, ואין מושיע | התיעודים מתוך האוטובוס והעדויות הקשות >>>
רוצים שינוי? הצביעו כעת בסקר התחבורה הציבורית של 'אמס' >>>

בלתק,
פניתי המון פעמים ל8787 והגשתי תלונה, הם פנו למשרד התחבורה וחזרו אלי ממשרד התחבורה לקחוו פרטים, אמרו שיבדקו את זה, אף פעם לא חזרו אלי אחרי זה, איך אני ממשיכה משם?

בלתק,
פניתי המון פעמים ל8787 והגשתי תלונה, הם פנו למשרד התחבורה וחזרו אלי ממשרד התחבורה לקחוו פרטים, אמרו שיבדקו את זה, אף פעם לא חזרו אלי אחרי זה, איך אני ממשיכה משם?
טלפון ל8787 יכול לפטור בעיות בזמן אמת
אבל תלונה כדאי לשלוח בכתב (גם לחברה)
מה שאפשר עוד לעשות זאת הגשת תביעה קטנה, תלוי במקרים כמובן

מי שיש לו סיפור ספציפי על נהג שהתנהג בצורה לא חוקית (מקרים חריגים) ניתן לשלוח אלי ואשתדל להעביר למקומות הרלוונטיים לטיפול פרטני
וכן ניתן לדווח במספר 08-313-2903 על כל התלונות ולקבל את התגובות באזור האישי שלוחה 3.

לא תמיד יש בזה דברים קבועים
אותי מעולם לא שלחו לגישור בביהמ"ש עצמו
מה שכן לפעמים נציג הנתבעת הציע פשרה לפני הכניסה לדיון
גם לגבי השופטים זה מאוד שונה משופט לשופט. יש כאלה שכן מבקשים לשמוע את הסיפור. יש כאלה שיורדים לפרטים, ויש כאלה "מלמעלה". יש כאלה שמנהלים את הדיון ביד רמה, יש כאלה שזורמים.

לדעתי, מה שצריך לעשות זה להגיע מוכן.

@מתוקינג מי השופט וביהמ"ש?
מה זה אומר להגיע מוכן לתביעה? את מה שהיה אני יודעת. לא המצאתי שום דבר.
השלום תל אביב. השופט משהו כהן ....

עשרות נוסעים דחוסים ומיוזעים, תינוקות בוכים ומתייסרים, אבל הנהג הערבי אטום ונחרץ: האוטובוס לא יגיע לבני ברק | המקרים חוזרים על עצמם שוב ושוב בקווי אגד, ואין מושיע | התיעודים מתוך האוטובוס והעדויות הקשות >>>
רוצים שינוי? הצביעו כעת בסקר התחבורה הציבורית של 'אמס' >>>
סקר התחבורה הציבורית הגדול של 'אמס', נכון לשעה זו: חברת אגד מקבלת את הציון הגרוע ביותר, עם כמעט אלף מצביעים - שמאוכזבים קשות מהשירות והיחס של החברה. אחריה חברת קווים עילית שאף היא זוכה למקום מפוקפק בסקר.
חברת אלקטרה אפיקים ודן (וכמובן חברת גלים - שמוקדי הפעילות שלה לא בערים חרדיות) מובילות עם קהל נוסעים מרוצה.

מסכימים עם התוצאה? רוצים לשנות? הסקר עדיין פתוח - כנסו כעת והצביעו >>>

1000016331.jpg

סקר התחבורה הציבורית הגדול של 'אמס', נכון לשעה זו: חברת אגד מקבלת את הציון הגרוע ביותר, עם כמעט אלף מצביעים - שמאוכזבים קשות מהשירות והיחס של החברה. אחריה חברת קווים עילית שאף היא זוכה למקום מפוקפק בסקר.
חברת אלקטרה אפיקים ודן (וכמובן חברת גלים - שמוקדי הפעילות שלה לא בערים חרדיות) מובילות עם קהל נוסעים מרוצה.

מסכימים עם התוצאה? רוצים לשנות? הסקר עדיין פתוח - כנסו כעת והצביעו >>>

צפה בקובץ המצורף 2089924
לקחת בעירבון מוגבל
גודל החברה במגזר החרדי משפיעה מאוד על התוצאות

לקחת בעירבון מוגבל
גודל החברה במגזר החרדי משפיעה מאוד על התוצאות
הנתונים האלו די תואמים למאות התיעודים שיש לי על החברות הנ"ל

הסקר בודק עד כמה אנשים מרגישים נפגעים מהחברה, גודל החברה לא אמור להשפיע על איכות השירות
ואם לחברה קשה לנהל יותר מדי קווים - יתכבדו להעביר אותם לחברות איכותיות יותר

הנתונים האלו די תואמים למאות התיעודים שיש לי על החברות הנ"ל

הסקר בודק עד כמה אנשים מרגישים נפגעים מהחברה, גודל החברה לא אמור להשפיע על איכות השירות
ואם לחברה קשה לנהל יותר מדי קווים - יתכבדו להעביר אותם לחברות איכותיות יותר
במידה וחברה מפעילה בקושי בכמה קווים בודדים {למגזר} ובכ״א הציון גרוע מאוד אתה צודק שזה מראה על כשל.

אבל אם פילוח הנתונים יראה שכל חברה מקבלת ציון גרוע לפי אחוז הקווים שהיא מפעילה אז זה לא ציון גרוע..

במידה וחברה מפעילה בקושי בכמה קווים בודדים {למגזר} ובכ״א הציון גרוע מאוד אתה צודק שזה מראה על כשל.

אבל אם פילוח הנתונים יראה שכל חברה מקבלת ציון גרוע לפי אחוז הקווים שהיא מפעילה אז זה לא ציון גרוע..
הנחת המוצא היא שכל אחד משתמש בדרך כלל במספר חברות. אם אחוז הכשל אחיד בכל החברות, יתכן שיש לחברה הגדולה יותר כמות מספרית גדולה יותר של כשלים, אבל מבחינת הנוסע הבודד, הסיכוי להיתקל בכשל נשאר זהה בממוצע.

או במילים של GPT -
  • אם לכל החברות יש נניח 3% כשלים,
  • אז חברה שמפעילה 1,000 נסיעות תיכשל בערך ב־30 מהן,
  • וחברה שמפעילה 100 נסיעות תיכשל בשלוש בלבד -
    אבל הסיכוי של נוסע להיתקל בכשל הוא זהה (3%) בכל אחת מהן.
אבל למעשה, שני הצדדים צודקים, והשאלה היא האם בודקים את התחושה של הנוסעים או את כמות הכשלים של כל חברה.

נערך לאחרונה ב:
כל מי שמחכה להוראת הרב ברוורמן בעניינה של תנופה היום התקשר אליו אחד שרצה להגיש תביעה מולם והוא הורה לו שמותר לו לפנות לבית המשפט!
אני לא רוצה לתת פרשנות על ההיתר אבל מי שמסתפק יכול להתקשר בעצמו אל הרב ולברר.
בברכה

והוא הורה לו שמותר לו לפנות לבית המשפט!
תודה על העדכון!
והאם פורסם כבר הפסק של הבית דין?
ושאלה נוספת-
השרות של תנופה הולך ומחמיר, אפשר לעמוד למעלה מ45 דק' להמתנה ל619 (והבנתי שזה גם בקווים נוספים.)
מה עוד יש לעשות בענין חוץ מתביעות?
המצב הוא בלתי נסבל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה