קיבלתי מייל חשוד וזה קשור לפורום אומנות

• הוסף לסימניות
@תמי שלזינגר (גלריה) אני מנוייה לדיוורים שלך מאז ההדרכות לתעסוקה לילשים
קיבלתי היום מייל חשוד מהכתובת שלך שנראה כאילו תורגם בתרגום גוגל וזכר ונקבה מבולבלים...
זה נשלח על ידך? במידה והאקר השתלט דרכך תיידעי את המדוורות שלך.
ובמידה וזה את תרגיעי אותי...
מתנצלת על הפירסום הפומבי אבל פחדתי לשלוח לך דרך המייל, וגם אם זה משהן חשוד צריך ליידע.

תודה על החומרים הנהדרים שאת שולחת.

• הוסף לסימניות
זה היה כתבה על עיצוב הבית במגזין עשה זאת בעצמך?
אם כן, זה ממנה
קיבלתי קישור באותו יום למגזין מכמה אומניות נוספות שכותבות שם :)
ואכן יש שם כמה שגיאות לשון שנראות כמו תרגום
בתכל'ס מגזין שוה :D

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי את המייל הזה.
מקווה שזה באמת ממנה כי לחצתי שם על קישורים.

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי וברור לי שזה דיוג!!
העברתי מיד לספאם
הוא היה כתוב משובש לחלוטין והמייל בו היה מוזר
(באותו יום קיבלתי מייל רגיל ממנה)

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר מה זה?
אני לא מאד מבינה בזה,
אבל כאן זה סוג של שימוש בכתובת מייל ופריצה לרשימת תפוצה
מויקיפדיה: באבטחת מידע, דִּיּוּג או פישינג הוא ניסיון לגנבת מידע רגיש על ידי התחזות ברשת האינטרנט. המידע עשוי להיות, בין היתר, שמות משתמש וסיסמאות או פרטים פיננסיים. פישינג מתבצע באמצעות התחזות לגורם לגיטימי המעוניין לקבל את המידע.

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי וברור לי שזה דיוג!!
העברתי מיד לספאם
הוא היה כתוב משובש לחלוטין והמייל בו היה מוזר
קיבלת ממנה מייל באותו נושא? או סתם התכתבת איתה
כי כשנכנסתי לקישור זה הביא אותי לאותו קישור ששאר האומניות שלחו
ובדקתי וזה נשלח מחברת תפוצה שהיא תמיד שולחת ממנה

• הוסף לסימניות
היי חברות
תרגענה ;)
המייל אכן נשלח ממני!!

טעויות הכתיב הנוראות האלו, (כאילו אני עולה חדשה, אה??) נגרמו עקב תקלה במערכת הדיוור שאליה אני שייכת.(סוג של תיקון כתב אוטומטי או משהו בסגנון)
את המייל כתבתי במוצש"ק, ותזמנתי שליחה ליום שני, ובינתיים המערכת עשתה שמות בניוז.:(
ראיתי את זה, וקיבלתי הרבה תגובות, ומאוד התלבטתי אם לשלוח מייל נוסף עם התנצלות או שזה כבר יהיה הטרדה. (אפילו פתחתי שאלה על זה כאן בפרוג בפורום נשות עסקים)
לצערי אכן היו הרבה הסרות וספאמים בגלל זה, ואני מקווה שזה לא יזיק יותר מידי:(
אז מי שהסירה עצמה או עשתה ספאם בגלל זה, וכן רוצה להמשיך לקבל ממני דיוורים- יכולה להחזיר:)
מאמינה שהכל משמיים, גם כאלה פשלות.
אגב, הכתבה שלי שם מאוד מוצלחת (אולי הכי מוצלחת:) אז כדאי לכן להירשם ולקרוא!

• הוסף לסימניות
מתנצלת על הפירסום הפומבי אבל פחדתי לשלוח לך דרך המייל, וגם אם זה משהן חשוד צריך ליידע.
צודקת לחלוטין, וגם עוזר לי להסביר את עצמי בפומבי;)
תודה על החומרים הנהדרים שאת שולחת.
תודה!! אני שמחה לשמוע
מי את? לא מזהה עם מי התכתבתי באותו יום:p

• הוסף לסימניות
צודקת לחלוטין, וגם עוזר לי להסביר את עצמי בפומבי;)

תודה!! אני שמחה לשמוע

מי את? לא מזהה עם מי התכתבתי באותו יום:p
לא התכתבתי איתך
אבל קיבלתי מייל שיווקי אחר ממך שהיה נראה תקין.
המייל ההוא בהחלט עשה רושם חשוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה