התייעצות קיבלתי מייל חשוד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום קיבלתי מייל זה האם זה נראה לכם חשוד ההוא הזדהה בשם עורך דין zotchi edem
עשיתי חיפוש בגוגל ועלה לי הפרטים שלו
שלחתי לו פניה במייל (שזה מייל שונה מה שקיבלתי) עם צילומי מסך
מה נראה לכם שזה באמת חשוד
וגם לא נראה לי שיש איזה קרוב שהשאיר לי ירושה..................
מצורף צילומי מסך
‏‏unnamed(1) - עותק.png

‏‏unnamed(2) - עותק.png

• הוסף לסימניות
3 דברים שצריך לעשות:
1. לדווח על זה ככתובת חשודה
2. לא ללחוץ על קישורים
3. לעשות למייל אימות דו שלבי

• הוסף לסימניות
אמנם אין סיכון להתכתב במייל בכאלו מקרים למקרה שהגבת או משהו, רק לא למסור מידע, אבל צריך להיות ממש ממש משועמם בשביל זה...
מצטרף לעצות שנכתבו לעיל.

• הוסף לסימניות
adam:)adamzucchi.com
זאת הוא המייל האמיתי שלו תשאל אותו אם הוא זה ששלח
מי אומר שזה גניבה או משהו

• הוסף לסימניות
איך אנשים בכלל יכולים לחשוב שזה אמיתי?
ה'קרוב משפחה' מלמל על ערש דווי מייל של נכד אחיו למחצה מצד האב?
הקרוב המשפחה הזו שאין לו יורשים יש לו כבר עו"ד קבוע שניייייים ולפני חצי שנה הוא מסר להעו"ד את המייל היחיד מכל המשפחה שלו שהוא מכיר ועכשיו העו"ד פנה להיורש.......... אולי...............

• הוסף לסימניות
99.9 אחוז שזה מייל בעייתי
1. לא ידוע לי על קרוב משפחה שאני צריך לקבל ממנו ירושה
2. זה נשלח לעוד אנשים (קיבלתי א"ז כ'עותק מוסתר')
3. כתובת המייל לא תואם למייל של העורך דין הנ"ל

אך נחכה בסבלנות ונראה מה יצא בסוף מזה.......

• הוסף לסימניות
אך נחכה בסבלנות ונראה מה יצא בסוף מזה
חבל לחכות, זה סתם ימרוט לך את העצבים...
עדיף לשכוח וזהו...
מקסימום בסוף תקבל כסף
בוא נעשה הסכם אם אתה מקבל מתחלקים ואם אני אקבל אוצר מאזור מלחמה בעולם מאיזה 8 אנשים גם נתחלק סבבה?...
:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה