עזרה קיבלתי מעליאקספרס חבילה שלא הזמנתי

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה הפוכה
הזמנתי מוצר בעלי אקספרס
אני נכנסת למעקב אחרי ההזמנה
ורואה שהחבילה נמסרה (דרך דואר ישראל)
מעולם לא קבלתי הודעה
וכמובן גם לא לקחתי את החבילה
מה ניתן לעשות
לא רואה אופציה לפתוח סכסוך...
תפני לדואר ישראל עם מספר המעקב שלך

• הוסף לסימניות
וכשאני באתי לאסוף את הפריט בסניף דואר הפקיד אמר שהמספרפריט אכן דומה אבל רשום על שם אחר לכן לא יכולתי לקבל את החבילה:unsure: (מדובר ב70 ש"ח)

• הוסף לסימניות
נשמע מההודעות פה
שהבעיה היא של דואר ישראל
ולא של עלי אקספרס
יש מה לעשות??

• הוסף לסימניות
אליי הגיע לאחרונה חבילה שהודבקו עליה 2 מדבקות
במדבקה התחתונה היה כתוב את השם של בעל החבילה, ובמדבקה העליונה את השם שלי
ההזמנה שלי לצערי עוד לא הגיע
תבדקו אולי זה אותו סיפור אצליכם
על החבילה הספציפית מדבקה עם השם שלי!
מתנת חינם אומרים?

• הוסף לסימניות
אולי מכאן נוכל לאתר חבילות של הבעלים
אני הזמנתי צעיפים
והגיע לי חבילה שלמה עם מוצרי יום הולדת לילדים
והגיע לי הודעה שהחבילות שלי נמסרו

• הוסף לסימניות
אולי מכאן נוכל לאתר חבילות של הבעלים
קצת קשה להאמין
החבילה שהגיעה אליי היה של אדם חילוני מקרית אונו והחבילה שהגיעה אלייו היה של חילוני מהוד השרון
אני לא חושב שהם מחוברים לפרוג..
בכל מקרה תבדקי אם יש שתי מדבקות על המארז של המשלוח

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מארז שהכיל כמה חבילות קטנות בפנים
בינהם הכניסו לי גם חבילה אחת של השכנה
ראו כנראה כתובת זהה וישר שמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה