עזרה קיבלתי עונש מאלי אקספרס... החשבון הושבת

• הוסף לסימניות
לפני כשבועיים ערכתי הזמנה באליאקספרס,
כנראה הכנסתי את עיר מגורי באנגלית (בחרתי מתוך האופציות הקיימות)
לאחר כמה ימים קיבלתי הודעה קולית לשנות את הכתובת
ושבאתי להיכנס לחשבון כתב לי שהחשבון מושבת ואין אפשרות להיכנס.
נתקלתם??
יש פתרון לזה??
יש תקווה להזמנה שלי? או שהלכה לבלי לשוב?
מצ"ב צילום מסך

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-06-12 232736.png
    צילום מסך 2025-06-12 232736.png
    KB 59.7 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
AEbuyerservice:coffee:aliexpress.com

• הוסף לסימניות
לפני כשבועיים ערכתי הזמנה באליאקספרס,
כנראה הכנסתי את עיר מגורי באנגלית (בחרתי מתוך האופציות הקיימות)
לאחר כמה ימים קיבלתי הודעה קולית לשנות את הכתובת
ושבאתי להיכנס לחשבון כתב לי שהחשבון מושבת ואין אפשרות להיכנס.
נתקלתם??
יש פתרון לזה??
יש תקווה להזמנה שלי? או שהלכה לבלי לשוב?
מצ"ב צילום מסך

אז ככה, לפי מה שאני רואה-
מערכת האבטחה של אליאקספרס סימנה את החשבון שלך כחשבון עם "סיכון". החשבון הוקפא על ידי מערכת פנימית.
מה שאת יכולה לעשות זה לשלוח ערעור ידני: נראה בצילום מסך שיש לך מקום לכתוב שם. תכתבי שם: "My account was unexpectedly suspended. I believe this is a mistake. I’m a regular buyer and did not violate any terms intentionally. Please review and restore access. Thank you."
בנוסף תשלחי מייל באנגלית לכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ותסבירי שאת לא מבינה למה החשבון נחסם. תצייני את מזהה התיק שלך (ראיתי בצילום מסך): 200055915918.
אם יש לך מייל עם פרטי ההזמנה או מספר מעקב – ייתכן שהמוצר יגיע גם בלי קשר לחשבון. הזמנות שכבר אושרו – בדרך כלל לא מבוטלות אוטומטית. אם היא היתה רק בתהליך עיבוד אז יכול להיות שזה יבוטל אוטומטית. תבדקי באשראי בהורדות בכל מקרה לראות אם יש ביטול או חיוב שנשאר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@חןעיצובגרפי
תודה רבה, איזה ידע והתמצאות:)
אני אנסה לכתוב להם, תרגמתי את ההודעה ורשמת שאני קונה קבועה, המצב הוא ששם זה חשבון חדש שפתחתי
בגלל זה הם חסמו?
בנוסף תוכלי לציין שוב את המייל עם סולמית או משהו אחר...

• הוסף לסימניות
אולי @פנינה ריימונד או @חןעיצובגרפי תוכלנה לעזור לי שוב?

החשבון החדש שפתחתי באליאקספרס מושבת
ניסיתי לכתוב מה שהציעו לי למעלה, אבל בכלל לא נותן לשלוח להם
הכסף ירד בכרטיס אשראי...
איך לפחות אני יכולה לקבל החזר כספי?
@חןעיצובגרפי - תוכלי לציין שוב את המייל של שירות הלקוחות? בשינוי מסויים

תודה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה