מידע שימושי קיבלתי קנס על מסכה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
באזהרה לא!
לנסות לבקש להישפט ולכתוב נימוקים רציניים
לפעמים הם יבטלו עוד לפני משפט אם באמת תנמק טוב

• הוסף לסימניות
רק בקנסות על תעבורה אפשר לבקש בפעם הראשונה אזהרה וגם זה רק לפני קבלת הדו"ח אם אתה זוכר לבקש מהשוטר
והמקור שלי זה ממני אישית

• הוסף לסימניות
קופצת...
צריכים לחכות שהדו"ח יגיע?
איך מבקשים להישפט??
ברעיון נראה לי זה שלושים יום מאת קבלת הדו"ח
ראיתי לאחרונה שנפתח איזה נושא סביב זה שאם לא קיבלתי טופס בעת קבלת הדו"ח מהשוטר אז זה אמור להיות שלושים יום מהקבלה בדואר ויש על זה מאבק משפטי כעת
בכל מקרה עדיף לא להסתמך ולחכות עד שהד"ח יגיע בדואר ולבקש להישפט
יש עדיפות לבקש להישפט ולא לבקש לבטל לגמרי את הדו"ח שאז במרבית מהמקרים הם דוחים את הבקשה
ניתן להרשם בקישור הזה

• הוסף לסימניות
מניסיון (גל הקודם - ממשלה קודמת) הגשתי ערעור וציינתי שאני שומר תמיד ובמקרה זה היה מתחת לאף במקום סגור. ונתתי הצדק לשוטר בלה בלה אבל אני מבקש...
וביטלו הדו''ח..

• הוסף לסימניות
מניסיון (גל הקודם - ממשלה קודמת) הגשתי ערעור וציינתי שאני שומר תמיד ובמקרה זה היה מתחת לאף במקום סגור. ונתתי הצדק לשוטר בלה בלה אבל אני מבקש...
וביטלו הדו''ח..
איך הודיעו לך שהדו"ח מבוטל?

• הוסף לסימניות
אם מהכותרת עד ההודעה כבר הצלחת להמיר את הקנס מעצמך לחבר שלך,
אז להתקדם עוד שלב ולהמיר את זה לאזהרה אמור להיות קטן-עליך…

בהצלחה!

:D:D
מזכיר לי סיפור על אחד מגדו"י (אולי הגראי"ל, אני לא זוכר) שאחד בא אליו עם שאלה מביכה, ואמר ששואל בשביל חבר שמתביייש לשאול, אמר לו, אני לא מבין את החבר הזה הוא יכל לבוא אליי ולספר שהוא שואל בשביל חבר.

• הוסף לסימניות
:D:D
מזכיר לי סיפור על אחד מגדו"י (אולי הגראי"ל, אני לא זוכר) שאחד בא אליו עם שאלה מביכה, ואמר ששואל בשביל חבר שמתביייש לשאול, אמר לו, אני לא מבין את החבר הזה הוא יכל לבוא אליי ולספר שהוא שואל בשביל חבר.
חחח...
מי שקיבל את הקנס אין לו אינטרנט והוא שמע שיש מקום שאפשר לשאול אנשים אז הוא ביקש שאני יכתוב בשבילו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה