הפנינג בפרוג קיבלתם את הניוזלטר? נספח לפעילות חנוכה תשפ"ה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי איך להירשם לניוזלטר?

• הוסף לסימניות
מוזר לא קיבלתי שום מידע על התוכנית רק עכשיו אני רואה באתר.
כנראה אני לא רשומה לניוזלטר. איך נרשמים?

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי את הניוזלטר.
רק אישור שנרשמתי.

• הוסף לסימניות
הוא רק עושה לי כאילו נרשמתי , הוא כותב לי הטופס נשלח בהצלחה אבל למעשה לא קיבלתי למייל שום דבר.
ועוד משהו: אחרי שהוא כותב לי הטופס נשלח בהצלחה אז איפה שנרשמתי הוא כותב לי "איזה כיף שהצטרפתם" אבל כשאני מרענן את העמוד הוא שוב פעם נותן לי את האפשרות להירשם.

אז מה צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
אני גם לא קיבלתי אבל כנראה שזה יגיע בהמשך ולא מיד שנרשמים, ולפחות קיבלת נקודות

• הוסף לסימניות
אז מי שנרשם רק עכשיו לא יכול להשתתף בפעילות?
נקבל את הניוזלטר הבא?
חבל, ניסיתי להירשם בעבר כמה פעמים ולא הייתה אפשרות

• הוסף לסימניות
@YPG למה הסביבובים לא מסתובבים לכם?
אם לקחתם פטמה פשוטה ועגולה של בקבוק פשוט (ולא של מאם שהוא בבסיס לא עגול אלא יותר אליפסה) הוא אמור להסתובב יפה מאוד
מנסיון של כמה שנים מאז שהפטנט עלה לפורום ואני עושה כל שנה וטזהמסתובב מדהים

עריכה: גיליתי את הבעיה שלכם
הקיסם אמור להיות באמצע הסביבון- פשוט אין לכם שיווי משקל מתאים

• הוסף לסימניות
פעילות חנוכה נושאת פרסים
לקוראי הניוזלטר – מבית פרוג! 🎉

חג החנוכה מביא איתו אור, שמחה... והפעם גם פרסים מפתיעים במיוחד!
הכנו עבורכם פעילות ייחודית לחג שתשלב יצירתיות, משפחתיות והזדמנות לזכות במתנה שווה!
הפעילות הינה סגורה לקוראי הניוזלטר בלבד, וההשתתפות רק דרך הלינק שמופיע בניוזלטר.
(אם אתם לא רשומים, זה הזמן להירשם! בניוזלטר עולים תכנים ייחודים והפתעות מעניינות!)

צפה בקובץ המצורף 1850465

🎁 איך משתתפים?​

1️⃣ כנסו למייל וחפשו את הניוזלטר שלנו בדואר הנכנס (אם הוא לא מופיע שם היכנסו לתיקית הספאם - והוציאו אותו משם)
2️⃣ בחרו אחד מהמתכונים או היצירות שאהבתם במיוחד מתוך הניוזלטר.
3️⃣ הכינו את המנה או היצירה בביתכם (עם כל המשפחה או לבד – אנחנו בעד יצירתיות!).
4️⃣ צלמו תמונה ברורה של היצירה שלכם והעלו אותה בטופס הנמצא בניוזלטר.

✨ במה זוכים, וכמה?​

5 מבין המשתתפים יזכו בשובר בסך 150 ₪ מתנה לקנייה ברשת הספרים "יפה נוף"!

🔖 פרטי הפעילות:​

• הפעילות פתוחה בלבד לקוראי הניוזלטר.
  • כל משתתף יכול להשתתף עד פעמיים – אז בחרו את היצירות הכי מרשימות!
  • ניתן להעלות תמונות עד סוף חנוכה.
  • שמות הזוכים יתפרסמו באשכול זה מיד לאחר סיום הפעילות.

מחכים לראות את השיתופים שלכם!

פטפטת בנספח בלבד >
לא קיבלתי לניוזלייטר

• הוסף לסימניות
מתי ההגרלה?

• הוסף לסימניות
ארשם שוב,
איך נרשמים?
פרח לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה