דו"ח קיבלתם דוח חניה או דוח משטרה, ויש לכם עילה או טענה לביטול ? כנסו כאן

התייעצות:
הנני לקויית שמיעה ומרכיבה 2 מכשירי שמיעה והטלפון שלי מחובר לבלוטוס למכשירי השמיעה ואני מקבלת שיחות לאוזניות המכשירי שמיעה.
לפני כשעה, בעודי נוהגת באיזור מגורי, קיבלתי שיחת טלפון חשובה ושוחחתי בנייד דרך הבלוטוס המחובר למכשירי השמיעה שלי. לפתע הבלוטוס התנתק ולא שמעתי כלום והצמדתי את הטלפון לאוזן כדי לומר למי שהיה בקיו שאחזור אליו עוד מעט ואז עצר אותי השוטר.
יש לציין שהשוטר קפץ לי לכביש ומאוד נבהלתי מזה שהוא קפץ לי לכביש וכשהוא ביקש רישיונות ניסיתי להסביר לו את העניין כפי שכתבתי למעלה והוא לא היה מוכן לשמוע! הוא הבין מכל מה שאמרתי ש 'לא דיברתי..'. וכך הוא כתב בדוח בתגובת הנהג.
השוטר נתן לי דוח 1000 ₪ ו8 נקודות ולא נענה לבקשתי לקבל אזהרה.
הנני נוהגת על הכביש כבר 29 שנה ואין לי עברות תנועה למעט 2 אזהרות שקיבלתי לפני שנים רבות.
אמרו לי שאני יכולה לכתוב בקשה להמרת הדוח באזהרה
האם כדאי לבקש המרה או שכדאי ללכת לבית משפט או לשתוק ולשלם..???
לא קשור לנושא האשכול אבל חשוב לי מאוד לברר, (אין לי מנוי פרימיום...) את הצלחת להתחבר עם מכשירי שמיעה לבלוטוס של טלפון כשר?, א"כ תתארי עם איזה מכשיר גם אני נצרכת ומבררת על הענין, רק הבנתי שזה אפשרי רק בטלפון חכם.

אני נכנסתי לאתר וראיתי שם שדחו את הערעור יש ענין להישפט?

אני נכנסתי לאתר וראיתי שם שדחו את הערעור יש ענין להישפט?
ברור שיש עניין
לפני שנה בדיוק קיבלתי דו"ח מהירות מעל המותר שמעתי לכל החברה פה ופשוט שלחתי ערעור והוא נדחה
שלחתי בקשה להישפט עד עכשיו לא קבעו מועד לדיון עוד 4 חודשים הם יכולים להמשיך לחפש אותי
וגם אם הם יקבעו ביום האחרון
אני ידחה וידחה עד שיעבור שנתיים ואז יבוא ויתחיל להתמקח על הכסף כי הנקודות עבר ובטל מן העולם...

קבלתי אתמול דוח על חניה באדום לבן בחיפה
500 ש"ח!!!! זוועות!
הגשתי ערעור על הקנס, מחכה לתשובה
מישהו כאן ויתרו לו על זה או שזה חסר סיכוי?

אוי זה מבאס...
כתבנו את האמת... הגענו מירושלים ותושבי האזור אמרו לנו שאין בעיה לחנות...
מה שעבד עליהם זה כנראה שהתנצלנו והבהרנו שאנחנו לא היינו חושבים ח"ו לעשות כזה דבר נורא :)
משמיים ביטלו לנו...

מה עם דו"ח על נסיעה בנת"צ בירושלים 500 ש"ח פעם ראשונה קנס מעיריית ירושלים
יש מה לנסות לערער?

לפני כמה שנים ראיתי פרסום שהמשטרה הוציא ספרון בשם "ספר התרוצים" וחילקה אותו לנהגים
שמעתם ע"ז?

מה עם דו"ח על נסיעה בנת"צ בירושלים 500 ש"ח פעם ראשונה קנס מעיריית ירושלים
יש מה לנסות לערער?
בוודאי לערער, זה בחינם.
תנסו רק לתרץ משהו משכנע, או שהיה מקרה חירום, או שבאמת לא שמתם לב ואתם מאוד שומרים על החוק..וכ'ו

אשמח לעזרה.השתלבתי מכביש 16 לכביש 1. לא הצלחתי להשתלב בהתחלה אז השתלבתי בהמשך, כשעדיין היה מקוקו בכביש, מציינת שכל המקטע של ההשתלבות זה 500 מטר.
קבלתי דו"ח על כך שהשתלבתי מדי מאוחר והשוטר שצילם כתב כך:
1739179167980.png

ניסיתי לערער ודחו לי את הערעור, האם יש לי מה לנסות להשפט ? או שזה יכול להחמיר את הקנס להוסיף לי נקודות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה