דו"ח קיבלתם דוח חניה או דוח משטרה, ויש לכם עילה או טענה לביטול ? כנסו כאן

אודה לעזרה דחופה!
ירד לי מהבנק סכום של 474 ש"ח, "פיקדון יומי" , בדקתי מול הבנק והם אמרו שקיבלו צו עיקול מעיריית בית שמש.
פניתי לעיריה והתברר שיש לי 2 דוחות חניה באדום לבן משנת 2023
העירייה טענה ששלחה התרעות בדואר ובדואר רשום.
אני לא קיבלתי דוח חנייה לא בדואר, לא בדואר רשום ולא במייל ולא מופיע לי באיזור האישי!!
מה שעוקל זה הדוח הראשון, בגלל שעבר שנתיים זה הגיע לעיקול (03/2023)
הדוח השני כנראה יעבור לעיקול כשיעבור שנתיים (12/2025) והוא גם בסביבות 400 ש"ח
מה אפשר לעשות?

אודה לעזרה דחופה!
ירד לי מהבנק סכום של 474 ש"ח, "פיקדון יומי" , בדקתי מול הבנק והם אמרו שקיבלו צו עיקול מעיריית בית שמש.
אני לא קיבלתי דוח חנייה לא בדואר, לא בדואר רשום ולא במייל ולא מופיע לי באיזור האישי!!
מה אפשר לעשות?
מקפיצה
מישהו?
תודה רבה

אודה לעזרה דחופה!
מה אפשר לעשות?
בעיקרון אחרי שעובר זמן כבר אי אפשר לערער והברירה שנשארה זה לשלשם.
כן כדאי לנסות בכל זאת לערער ולטעון שלא קיבלתם את הדוח ולא ידעתם כדי שלפחות יורידו את ההכפלה של הדוחות.
אם אי אפשר לערער באתר בגלל הזמן שחלף, אפשר לנסות לפנות לתובע העירוני.
בהצלחה

קיבלתי דוח 1000 ש"ח על רכב ששאלתי מחבר, בשל ליקויים. הרכב בסדר גמור ועבר טסט אצל מכון רישוי מוסמך!!!!
הורידו מהכביש על תאורה קדמית עכורה (אויש...) אחורית לקויה,
צמיג שחוק (כך היה נראה לו. מוזמנים לבדוק..) ועוד שטויות מהסוג הזה. ממש התכופף וניסה לפסול מתחת לבלטות..
חבר שלו ניסה למנוע, אבל כנראה התמלוג קרץ לו יותר..
הוריד על שטויות (הרכב בומבה תקין 100 אחוז. מילה שלי:)
מה עושים ואיך מתקדמים

קיבלתי דוח 1000 ש"ח על רכב ששאלתי מחבר, בשל ליקויים. הרכב בסדר גמור ועבר טסט אצל מכון רישוי מוסמך!!!!
הורידו מהכביש על תאורה קדמית עכורה (אויש...) אחורית לקויה,
צמיג שחוק (כך היה נראה לו. מוזמנים לבדוק..) ועוד שטויות מהסוג הזה. ממש התכופף וניסה לפסול מתחת לבלטות..
חבר שלו ניסה למנוע, אבל כנראה התמלוג קרץ לו יותר..
הוריד על שטויות (הרכב בומבה תקין 100 אחוז. מילה שלי:)
מה עושים ואיך מתקדמים
וואו, מצטרף.
גם לי היה אותו הדבר.
אבל אני התחלתי 'מוצלאחי', יש עוד משהו חוץ מזה?

קבלנו דוח חניה מול קניון השדרה בבית שמש,
מלא רכבים חנו שם ולא עלה על דעתינו שזה בעיה.
יש מה להגיש ערעור?

אשמח לעזרה.
בעלי קיבל דוח משוטר 1000 שח + 8 נקודות שהחזיק את הטלפון (כשר...) ביד.. בעלי הראה לו שיש לו אוזניה והוא רק רצה לענות לשיחה. אין עם מי לדבר..
יש לנו מה לנסות להגיש ערעור? ואם כן איפה מגישים?...

אם הוא הודה שהחזיק רק בגלל וכו'
זה יותר מסובך כי תמיד צריך להכחיש
אבל לנסות להגיש בקשה להישפט
בשיטת מוצלאחי אפשר לא יועיל לא יזיק
או לדבר עם עו"ד טוב

משהו נתקל בתופעה של פסק דין בית משפט על דוח חנייה ללא זימון לבית משפט ?1

1. למה דוח חנייה מגיע לבית משפט
2. זה קורה כל יום, כנראה ששלחו זימון ואתם התעלמותם או לא הוצאתם את הסימון מהדואר
3. יש זמן קצוב שלא זכור לי עכשיו שבו ניתן לערער עקב אי קבלת זימון ואז תזומנו למשפט חדש
משהו נתקל בתופעה של פסק דין בית משפט על דוח חנייה ללא זימון לבית משפט ?1

דוח חנייה מגיע לבית משפט זה לא משנה למה
לעצם העניין : לא הגיע שום מכתב לא במייל , לא באיזור האישי ולא בדואר
מה שכן הגיע בדואר רשום זה מה שהם צריכים - עוקץ כ ס ף ( הפסק דין בהעדר הנאשם )

תברר אצלם מה קורה במדינה עם התנהלות בסיסית בבתי משפט

יפה......
לעצם העניין אחרי שאינכם מתייחסים ל"מטבח של סימא\ה " העלו את כל המקרים שהנכם מרגישים שנעשה לכם עוול
( כדוגמת פסק דין ללא זימון למשפט ) או שראיתם מקרה של איפה ואיפה ( הנכם מרגישים שנעשה לכם עוול כי אתם סוג ב ) זה מאוד יעזור לי , מקווה שאוכל לעזור גם לכם

יפה......
לעצם העניין אחרי שאינכם מתייחסים ל"מטבח של סימא\ה " העלו את כל המקרים שהנכם מרגישים שנעשה לכם עוול
( כדוגמת פסק דין ללא זימון למשפט ) או שראיתם מקרה של איפה ואיפה ( הנכם מרגישים שנעשה לכם עוול כי אתם סוג ב ) זה מאוד יעזור לי , מקווה שאוכל לעזור גם לכם
אתה מתכוון שביקשת להישפט ולא ידעת (אתה טוען שלא הודיעו לך) על מועד המשפט?
ככלל, ככל שתתן יותר פרטים, יוכלו לעזור לך יותר
לא צריכים לחלוב את מי שמבקש עזרה

אתן פרטים מקווה שיעזור
חניתי בתחנת מוניות בבית חולים עקב מקרה חירום
במחלקה נתנו לי פרטים של שעת הטיפול ( 10 דקות אחרי החנייה- מעיד על הדחיפות )
קיבלתי דוח , הגשתי תביעה לביטול - לא התייחסו , הגשתי בקשה להשפט
אחרי שנה וחצי מקבל - פס"ד בהעדר
מקרה שיני של חבר שלי שקרה לו בדיוק אותו הדבר
עוד שני מקרים של התנהלות דומה שאין המקום להרחיב ( שאיני מכיר אישית - שמעתי )
ולכן זה נראה לי כאילו בית המשפט בגלל העומסים , מנסה בשיטת מצליח להוריד כמה שניתן ע"י פס"ד בהעדר , כך שהתובע ימאס לו מהבירוקרטיה טוישלם , ומבחינתם בא לציון גואל

אתן פרטים מקווה שיעזור
חניתי בתחנת מוניות בבית חולים עקב מקרה חירום
במחלקה נתנו לי פרטים של שעת הטיפול ( 10 דקות אחרי החנייה- מעיד על הדחיפות )
קיבלתי דוח , הגשתי תביעה לביטול - לא התייחסו , הגשתי בקשה להשפט
אחרי שנה וחצי מקבל - פס"ד בהעדר
מקרה שיני של חבר שלי שקרה לו בדיוק אותו הדבר
עוד שני מקרים של התנהלות דומה שאין המקום להרחיב ( שאיני מכיר אישית - שמעתי )
ולכן זה נראה לי כאילו בית המשפט בגלל העומסים , מנסה בשיטת מצליח להוריד כמה שניתן ע"י פס"ד בהעדר , כך שהתובע ימאס לו מהבירוקרטיה טוישלם , ומבחינתם בא לציון גואל
עכשיו הבנתי.
באופן אישי אני פחות חושב שיש כאן קונספירציה, מסתבר שהזימון פשוט לא הגיע אליך, הכתובת שלך מעודכנת במשרד הפנים? יכול להיות שקיבלת הודעה על דואר רשום ולא אספת? (תוכל לפנות למזכירות בתי המשפט שיתנו לך את מספר המעקב של הדואר)
לאחר שיהיו לך את הפרטים האלה תוכל לבדוק מה והאם ניתן לעשות (לדעתי לא הרבה אבל אני לא עו"ד. אם הם לא יצליחו להוכיח ששלחו אולי אתה במצב יותר טוב אבל אני לא מכיר את הפרוצדורה).
נשמח שתעדכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה