קיבלתם הודעה על ביטול דור 3?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני חבר ברשת רמי לו תקשורת, וקיבלתי במהלך השבוע הודעה לפלפון שמהתאריך 01/01/25 מתבטל דור 3 בפלפון, ואני צריך להעביר אותו לדור 4.
האם גם אתם קיבלתם הודעה כזאת או דומה?
ואם מישהו יודע אם זה באמת נכון?! כי אמא שלי דיברה עם מוכר שמבין בעניין והוא אמר לה שהוא אמר לה שהוא לא שמע על זה!
ומה אני צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי והם כתבו שלא יוכלו לחבר מכשירים חדשים. אני מבין שמכשיר שכבר מחובר לדור 3 לא יפסיק לעבוד.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה לפני חצי שנה בערך דיבר על זה @איצ'ה קו המידע שהודיע על הפעילות של ועד הרבנים
מול הממשלה, שבסוף שנת 2025 המכשירים הללו יתנתקו.
אני מאמינה שכבר עכשיו לא מוכרים אותם.

• הוסף לסימניות
אני היום כמעט ב-5/25 עם סים של רמי לוי, והוא מופיע לי על הצג כ-דור 3, הגם שבפלאפון שלי יש אפשרות גם לדור 4, ומוגדר לבחור דור 4 אם אפשר, ובכל זאת הוא על דור 3.
מה שכן - בזמן האחרון הוא עושה המון בעיות, לפעמים אין קליטה, ולפעמים מראה כאילו מתקשר ואין קול ואין עונה ואין קשב ואין קשר...

• הוסף לסימניות
יש טלפונים לא סמרטפונים עם אפשרות לsms של דור 4? אני עכשיו עם נוקיה c2 לא כשר וקיבלתי הודעה מרמי לוי שבסוף השנה דור2 ו3 ינותקו.

• הוסף לסימניות
אם אתם עובדים עם C2 עד עכשיו, אתם מכירים את האמינות של נוקיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה