אם זו שנה שהתקבלו בה תשלומים מבט"ל (למשל חופשת לידה), אז גם את האישור מהם.
להחזר על שנים קודמות, צריך טופס 106 של כל שנה ואת כל הקבלות המקוריות.
אם זו שנה שהתקבלו בה תשלומים מבט"ל (למשל חופשת לידה), אז גם את האישור מהם.
באים למס הכנסה, ממלאים איזה טופס ומגישים את כל המסמכים,
וכן רשימה מסודרת של כל הקבלות והסכומים,
ואחרי כמה חודשים רואים את הכסף בחשבון הבנק.
זה כמובן לשכירים.
ושימו לב, אם בטעות שלמתם פחות מידי מס הכנסה, זו הזדמנות בשבילם לשים לב לזה ולגבות את זה.
טופס 106 כל שכיר אמור לקבל בחודש מרץ של השנה העוקבת.נכתב ע"י חישוקים:מבקשים מרואה החשבון של מקום העבודה למלא את הטופס?
כי אין לי מושג מה רושמים שם![]()
צריך לשים לב שבזמן שביטו"ל משלמים על חל"ד לא יורד מס- אז שלא יקרה מצב של יצא שכרו...
איך בודקים את זה?
אבל יורד לכם מס הכנסה תמיד?
אני תמיד פחדתי להגיש למס הכנסה בגלל העניין של קיזוזים מחל"ד
אבל כבר שנים שאני מגישה, כולל 3 חל"ד ותמיד יצאתי ברווח...
אבל יורד לכם מס הכנסה תמיד?
רשום בטופס 106, ואולי גם בתלוש.ואיך אני יודעת לאיזה סניף של מס הכנסה אני משוייכת?
30% מהמס ששולם.מה מקסימום סכום ההחזר שניתן לקבל?
30% מהמשכורת השנתית או 30% מהסכום ששולם במשך השנה למס הכנסה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים