אחת מהעולם הגדול...
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תודה
נערך לאחרונה ב:
יש הבדל גדול בין חניה ברכב של מורי נהיגה לחניה ברכב פרטי.ובדיעבד- הרווחתי. אם הייתי צריכה לחנות בעצמי לא יודעת אם הייתי עושה את זה טוב. (עד היום- מעל 10 שנות רשיון) אני משתדלת להימנע מחניה במקביל למדרכה כמו שעושים בטסטים, ומשתדלת אם אפשר למצוא חניה שקל יותר להכנס אליה. חונה ככה רק אם אין ברירה.)
נכון. אבל גם ברכב של לימודי הנהיגה זה לא היה לי קל. וכבר נכשלתי בטסט אחר (עם אותה הטסטרית שהעבירה אותי) על חניה.יש הבדל גדול בין חניה ברכב של מורי נהיגה לחניה ברכב פרטי.
מורי נהיגה מתקינים מראות פנורמיות מעל המראות צד ועל פיהן מלמדים לחנות.
כשמגיעים לחיים האמיתיים מגלים ש-אופס! אין לנו דרך לדעת איך לדייק ולחנות נכון במיוחד כשיש רכבים נוספים שחונים.
אז באמת את ברת מזל...נכון. אבל גם ברכב של לימודי הנהיגה זה לא היה לי קל. וכבר נכשלתי בטסט אחר (עם אותה הטסטרית שהעבירה אותי) על חניה.
אפשר להתקין בכל רכב מראה פנורמית, זה לא עולה הרבה ובאמת מאוד עוזר.יש הבדל גדול בין חניה ברכב של מורי נהיגה לחניה ברכב פרטי.
מורי נהיגה מתקינים מראות פנורמיות מעל המראות צד ועל פיהן מלמדים לחנות.
כשמגיעים לחיים האמיתיים מגלים ש-אופס! אין לנו דרך לדעת איך לדייק ולחנות נכון במיוחד כשיש רכבים נוספים שחונים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים