תודה,קיבלתי ממשרד החינוך
זמן הגשה נראה לי בדכ באזור שבט, ומי שמצליח לעמוד בקריטריונים מקבל לקראת סוף שנה (נראה לי סביבות סיוון או משהו כזה)
צריך לדעת להגיש, אבל אין הרבה בירוקרטיה מסביב
א. דגש על שנת הלימוד (משנה ד לא מקבלים) ויתר הפרטים כמו שצריךתודה,
מה זה אומר צריך לדעת להגיש?
ואפשר לאול בערך כמה קיבלת...?
סורי על הבורות---א. דגש על שנת הלימוד (משנה ד לא מקבלים) ויתר הפרטים כמו שצריך
ב. יש 3 דרגות. זה לא בעיה לחשב לפי הנתונים שלכם (אם יש ילדים בביס יסודי זה אחרת מאשר רווקה, למשל...)
אפשר הסבר על סעיף א'?א. דגש על שנת הלימוד (משנה ד לא מקבלים) ויתר הפרטים כמו שצריך
ב. יש 3 דרגות. זה לא בעיה לחשב לפי הנתונים שלכם (אם יש ילדים בביס יסודי זה אחרת מאשר רווקה, למשל...)
למי שעובד כבר בהוראה זה הליך פשוט בד"כ במקום הלימודים יודעים להסביר את התהליך (פתיחת תיק מורה, הצגת אישורי תשלום, )אשמח למידע בענין...
בכל אופן 20,000 זה לא צחוק
שמות של קרנות
סכום שקיבלת
זמן הגשת בקשה,
וכו
תודה ענקית.
ניסית איתם?למי שעובד כבר בהוראה זה הליך פשוט בד"כ במקום הלימודים יודעים להסביר את התהליך (פתיחת תיק מורה, הצגת אישורי תשלום, )
ולגבי מלגות נוספות יש אתר בשם "מילגפו" שמגיש לכל הארגונים שקיימים צריך למלא מספר טפסים ולשלם תשלום סימלי והם עושים את העבודה.
את משרד החינוך ניסיתי כמה פעמים והם יעילים..... (התוצאה בחשבון הבנק)ניסית איתם?
הם באמת יעילים?
יש פה מישהו שהתנסה איתם?
ניסיתי בחינמי. לנשים חרדיות כמעט אין מלגות.בפרט בחינוך.
פה ושם יש משהו בודד... לי לא יצא מהם כלום.
מכירים מישהו שקיבל דרכם?את משרד החינוך ניסיתי כמה פעמים והם יעילים..... (התוצאה בחשבון הבנק)
את מילגפו ניסיתי אבל היות והפסקתי באמצע מסלול בתחילת הקורונה אז לא הייתי זכאי לכן אין לי אינדיקציה
אבל מבחינת המערכת והתקשורת שלהם עושה רושם שהם אנשים רציניים ביותר (בפרט שזה לא כסף גדול)
מחפירה בנושא- אין מלגות.אגב אשמח מעוד אנשים לעוד שמות של קרנות אם יש , תבורכו כולם.
לפי מה שאני יודעת, זה לא לפי "שנת לימודים רביעית"אבל הבנתי שמשנה רביעית לא זכאים אז תבדקו את עצמכם
לא.המלגה של משרד החינוך, היא רק למורות נכון ?
מה קריטריונים ?לא.
אני לא מורה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים