נכתב ע"י הגפן;1747043:שדרגתי לוינדוס 10.
בדפדפן כרום בדפים מסוימים הוא עושה במקום מילים ריבועים וכדו', שיניתי קידוד ולא עזר.
מה עושים?
נכתב ע"י nyb;1747385:לי יש 10 ואני משתמשת עכשיו בכרום,עובד מעולה!
נכתב ע"י תמים;1747328:אין מה לעשות, כרום לא עובד טוב בוינדוס 10.
אבל יש את הדפדפן החדש של מייקרוסופט, שמעתי עליו שהוא המילה האחרונה בתחום הדפדפנים, מהיר מאוד.
נכתב ע"י פרסומון;1889293:כי הוא מוגדר כנראה לחפש בחיפוש שהוא חסום בנטפרי. מי מוגדר כספק חיפוש בדפדפן?
נכתב ע"י רחוב חמש;1892405:לא הבנתי את השאלה
נכתב ע"י תמים;1892627:כשאתה מחפש בכרום, אוטומטי ברירת מחדל הוא מחפש לך דרך חיפוש גוגל, אבל בשאר הדפדפנים, גוגל זה לא הברירת מחדל, ולכן כשאתה מחפש, זה מחפש במנוע חיפוש אחר [יאהו וכו'] ומנוע חיפוש הזה חסום בנטפרי, תרשום בשורת הכתובת www.google.co.il תראה שייכנס לך לגוגל ואז תוכל לחפש כמו תמיד, איך הופכים את גוגל לברירת מחדל אני לא יודע, נבקש מהחברים כאן להסביר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים