קידוד דיבורי המתחיל

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם יש משהו לוורד שיכול למצוא דיבורי המתחיל [לצורך קידוד]?
אני זוכר שראיתי פעם משהו כזה, אבל לא יכול למצוא אותו.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מתכוין למילה הראשונה בפסקה?
או כנראה משהו אחר?

• הוסף לסימניות
מתכוין למילה הראשונה בפסקה?
או כנראה משהו אחר?

לא.
נגיד שיש לי חומש ורש"י.
אני צריך להכניס קישור בחומש בכל מקום שברש"י יש עליו דיבור המתחיל.

צריך משהו שיכול למצוא את כולם אוטומטי. ולקחת בחשבון שיש לפעמים שינויים קלים ביניהם.
פעם ראיתי משהו. אולי @Rרחמים ?

• הוסף לסימניות
דבר עם @חגי פאהן
אבל נראה לי בקלות אתה יכול להכניס את זה לאינדיזיין ולחפש עם GREP, לא?

(עכשיו אני נזכר שפעם @צורת הדף אמר שיש דרך לחפש GREP בוורד עם איזה מאקרו...)

• הוסף לסימניות
בתוכנת 'רבותינו' למעמד אפשר לעשות את זה בקלות.

• הוסף לסימניות
אבל נראה לי בקלות אתה יכול להכניס את זה לאינדיזיין ולחפש עם GREP, לא?
זה יהיה עבודה ידני וארוכה לעשות חיפוש נפרד לכל דיבור המתחיל...
תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
לא.
נגיד שיש לי חומש ורש"י.
אני צריך להכניס קישור בחומש בכל מקום שברש"י יש עליו דיבור המתחיל.

צריך משהו שיכול למצוא את כולם אוטומטי. ולקחת בחשבון שיש לפעמים שינויים קלים ביניהם.
פעם ראיתי משהו. אולי @Rרחמים ?
יש אצלי בקטלוג שבאתר שלי תוסף שנקרא "מציאת דיבור המתחיל"
ויש גם סרטון כאן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה