- הוסף לסימניות
מה זהאולי בגלל שהם יודעים שכולם קונים דרך טובה וברכה
{אני לא מצדיקה אותם, אבל שמעתי מבעלת חנות אחרת ולא קשורה בכלל למותגים הנ"ל, שהיא מעלה מחירים בגלל הטובה וברכה, כי זה מקשה עליה יותר את הייבוא והמכירות..}
דרך טובה וברכה
מה זהאולי בגלל שהם יודעים שכולם קונים דרך טובה וברכה
{אני לא מצדיקה אותם, אבל שמעתי מבעלת חנות אחרת ולא קשורה בכלל למותגים הנ"ל, שהיא מעלה מחירים בגלל הטובה וברכה, כי זה מקשה עליה יותר את הייבוא והמכירות..}
דרך טובה וברכה
מבחינתם זו הדרך לעבור את החג בכבודמטעינים לכם כרטיס כדי לעבור את החגים בכבוד.
אאל"ט, אי אפשר לקבל הנחות סוף עונה/מועדון בקניה עם הכרטיס הזה.האמת,
לא מבינה את אלו שקונות במחירי תחילת עונה עם טובה וברכה.
מטעינים לכם כרטיס כדי לעבור את החגים בכבוד.
אלו כספי תרומות.
לדעתי לא הוגן לשים את הכסף שתרמו לכם בשביל קולקציה חדשנית במחירים הזויים.
(אם המחירים בתקופה הזו היו רגילים אז בשמחה. אבל הם פי 2 ויותר)
אפשר לקנות בסוף עונה במחירים שפוייםמבחינתם זו הדרך לעבור את החג בכבוד
ולא בבגדים משנה שעברה...
כולם?אולי בגלל שהם יודעים שכולם קונים דרך טובה וברכה
אאל"ט, אי אפשר לקבל הנחות סוף עונה/מועדון בקניה עם הכרטיס הזה.
אפשר לקנות בסוף עונה במחירים שפויים
ועם הכסף המוטען לרכוש צרכי חג נוספים -
קניה גדולה של מזון וכו'.
מדגישה שוב -
רק בגלל שאלו כספי צדקה + המחירים ההזויים בתחילת עונה.
להלביש משפחה עם מספר ילדים
זה אומר לסיים את כל הכסף בכרטיס על סט אחד בקושי.
ואולי מי שתורם את הכסף רוצה שהמשפחות המקבלות יוכלו לקנות בכרטיס סטים יפים בתחילת העונה?אפשר לקנות בסוף עונה במחירים שפויים
ועם הכסף המוטען לרכוש צרכי חג נוספים -
קניה גדולה של מזון וכו'.
מדגישה שוב -
רק בגלל שאלו כספי צדקה + המחירים ההזויים בתחילת עונה.
להלביש משפחה עם מספר ילדים
זה אומר לסיים את כל הכסף בכרטיס על סט אחד בקושי.
מי מקבל את הכרטיסים האלו? מעולם לא הציעו לי מימון כזה או אחר לבגדי ילדיםאולי בגלל שהם יודעים שכולם קונים דרך טובה וברכה
נכוןואולי מי שתורם את הכסף רוצה שהמשפחות המקבלות יוכלו לקנות בכרטיס סטים יפים בתחילת העונה?
אולי לא לקנות עכשיו חורף?אין איך לקנות עכשיו ביגוד לחורף במחירי סוף עונה, זה רק לשלם את המחיר המלא, של תחילת העונה, מה הברירה האחרת שיש?
אני קונה לסוכות {ראש השנה ויו"כ עם בגדי הקיץ כמובן}רק לי היה חמסין בראש השנה??
תקני קפוצון.אני קונה לסוכות {ראש השנה ויו"כ עם בגדי הקיץ כמובן}
שנה שעברה בשבת בראשית שהיתה יום אחרי שמחת תורה היה קפוא {בירושלים} והבגדים החמים היו נצרכים ועוד איך....
רק לדייק -המחירים מתייקרים בלי כל הגיון!
יש כאן קרטל של בעלים אחד לכל החנויות והם מנהלים את הציבור...
יש לך בנות מעל גיל 3-4?תקני קפוצון.
זה עונת מעבר יום שרב ויום קר.
אגב מי החליטלא שחייבים לקנות בקידישיק? בחיים לא קניתי שם בגד לילד וגם אין לי ענין להיכנס לשם אחרי אין ספור האשכולות שאני רואה כאן על איכות גרועה ושירות לקוחות גרוע ומחירים בשמיים.
קונה לילדים בשיין סריגים לשבת בחצי מחיר לפחות ממה שמוכרים בארץ.
תמיד המענין הוא שחודשיים אחרי זה הקולקציה החדשה בחנויות בישראל כמעט העתק הדבק של הבגדים באתרים הסיניים הזולים.
(נכון שנה שעברה כולם לבשו לשבת סריג עם כפתורים גדולים פתוח למעלה?? קניתי אותו בשיין כבר לפני שנתיים ב-35 שקל..)
יש לי רק בנים. גדולים וקטן.יש לך בנות מעל גיל 3-4?
לא חוכמה לקנות בשיין סריג לתינוק בן שנתיים
העונה הזו של החורף הקולקציה של אידשקייט ברובה הרבה יותר יפה מקידישיקרק לדייק -
נכון שהמחירים בקידישיק יקרים
ואני מהאלה שקונות בסוף עונה.
אבל זו השמצה לא נכונה,
כי הכל הכל יחסי!
אם תסתובבי ברבי עקיבא/גאולה וכל ריכוז חנויות חרדי כזה או אחר
תגלי שהמחירים בקידישיק הם מהזולים ביותר.
(קצת יותר מלידר ואידישקייט, ולדעתי הרבה יותר יפה.)
ולפני שמתלוננים על המחירים (הבאמת!) יקרים שם
כדאי להסתובב בחנויות אחרות
או בעצם לא כדאי...
ושוב, גם אני לא קונה שם בגלל המחירים. סוף עונה או אתרים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים