- הוסף לסימניות
הלוואי והיה שיפוראגב קידי שיק ממש השתפרו בשירות לקוחות
פעם אחת החזרתי חולצה שכובסה פעם אחת המוכרת בדקה במחשב וזיכתה אותי מיידית
מכנס שהוציא המון צפים מילאתי טופס בחנות אחרי כמה ימים התקשרו שיש לי זיכוי
זה משהו שלא היה בעב.
הלוואי והיה שיפוראגב קידי שיק ממש השתפרו בשירות לקוחות
פעם אחת החזרתי חולצה שכובסה פעם אחת המוכרת בדקה במחשב וזיכתה אותי מיידית
מכנס שהוציא המון צפים מילאתי טופס בחנות אחרי כמה ימים התקשרו שיש לי זיכוי
זה משהו שלא היה בעב.
אפשר פרטים של מי שמיבא לארהב?זה לא אותם בעלים, זה של כמה בני משפחה, בחלק מהמותגים יש שותפים נספים.
בארה"ב פשוט בן אדם אחד עובד מול היבוא של הכל לשם (מכירה אותו אישית)
לשם מה?אפשר פרטים של מי שמיבא לארהב?
יבוא של עוד חברות/עוד שמות של מיבאיםלשם מה?
לעזזאל, אני מוגדרת משהיא עם הכנסות מאוד יפות גם יחסית לציבור החילוני, אני בוחרת חנויות לפי נוחות, קירבה ויופי, ולא לפי מחירים (עלות הזמן שלי בכסף בנסיעה למקום זול יותר, יקרה הרבה יותר מקניית בגדים יקרים),סליחה, אבל הייתי היום בקידיש ובמלאנז – והמחירים שם היו הזולים ביותר מכל שאר החנויות שביקרתי בהן.
אפילו יותר זול מהדס, ובמחירים ממש כמו בבלו וייב.
לא מצאתי זול יותר (חוץ מלידר, אבל לא כולם מצליחים למצוא שם דברים מתאימים...).
.
עונה כי שאלתלעזזאל, אני מוגדרת משהיא עם הכנסות מאוד יפות גם יחסית לציבור החילוני, אני בוחרת חנויות לפי נוחות, קירבה ויופי, ולא לפי מחירים (עלות הזמן שלי בכסף בנסיעה למקום זול יותר, יקרה הרבה יותר מקניית בגדים יקרים),
ועדיין מלבד חנות אחת שלא מתאים לי קנות שם בגלל אפים מורמים ובגדים שלא בהכרח יפים, לא מצאתי חנויות יותר יקרות מקידישיק בתחילת עונה.
אנא החכימי אותי מי יקר יותר? (ויפה יותר! האיכות פחות חשובה, יהרסו בכביסה נקנה חדש)
מדברת על בגדים שבת לבנות, שאקנה 2 מידות יותר ויכסו לבנות את הברך... ולא צריך 4 מידות יותר כי אז זה נראה סכבה.
ואיפה מוצאים אותם? כי כולם נשמעים לי "טורקית"עונה כי שאלת
גלורי, בנים, טדי ביר (וכן הרמה הבאה שלא עליה דובר פה כמו נינוס וליטל פרינסס כמובן)
לא מתמצאת במחירי שמלות לשבת הילדה שלי קטנה יותר.
אבל אם המחיר הוא לא פונקציה בשבילך, למה השאלה?
בנים היו חנות של בגדי בנים עד שהם הוסיפו את המותר סיסטר - לבנות,ואיפה מוצאים אותם? כי כולם נשמעים לי "טורקית"
בנים - זה לא חנות לבנים?
לא אכפת לי ירושלים, בית שמש, בני ברק, פשוט תני מיקום לוויז (ו"גאולה" או "רבי עקיבא" לא מספיק לי... יותר כמו: ליד גן ורשאי, אזור חזון איש, ליד פיצה אורי, וכו).
ממש תודה רבה!!!
אשמח לקבל את הקטלוגים הנ"לבנים התחילו לפני כמה שנים להביא גם בגדים לבנות, יש להם דברים מהממים יכולה לשלוח לך קטלוג, יש להם 2 סניפים בבני ברק אחד ב רבי עקיבא פינת חזוא ואחד ברבי עקיבא פינת ירושלים
גלורי יש לך בבני ברק ברחוב עזרא ובגן ורשא-גם יש לי קטלוג
ויש לך את החנויות הנל- יותר יקר(אבל אמרת שלא משנה לך)אפשר למצור שמלה לשבת הכי זול בסביבות 270 ש"חקידישיק זול לאומת- נינוס, קיוטי פיי, דולי בול ואולי גלורי
באמת פעם לא הייתי קונה בגלורי והיום אני רואה שאין ככ הבדל במחיררק תשימו לב - שבכל החנויות האלו (הדס, קידישיק מלאנז) מעלים כל עונה את המחירים ואנחנו ממשיכים לקנות כי אין לנו ברירה!! היום כבר יש חנויות שבעבר היו יקרות והיום הם אותם מחירים לדוג -קידס בייסיק, גלורי.
שנה שעברה בערב יוכ באשדוד היה ממש קריראני שנה שעברה הייתי ב 2 לילות חוהמ סוכות בירושלים ולחלוטין הספיק סוודר דק
לא מכירה בשנים האחרונות קיפאון כזה שמצריך בסוכות פרווה וקטיפה
אבל אם את אומרת.
אשמח לקבל את הקטלוגים הנ"ל
רק בירושלים הם נקראים adeeגם MELI הוציאו קולקצית בגדי ילדים, אם אני לא טועה.
קריר פירושו קצת קרבאמת פעם לא הייתי קונה בגלורי והיום אני רואה שאין ככ הבדל במחיר
שנה שעברה בערב יוכ באשדוד היה ממש קריר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים