דרוש מידע קידישיק , מלאנז' ופסטל בלו תעזרו לי לפצח את החידה?

קריר פירושו קצת קר
הגיוני שבתחילת הסתיו יהיה לילה כזה
לכן לובשים סוודר.

ומי שרוצה להתלבש חורפי כבד
אין לי עם זה שום בעיה.
זה תלוי באיזו קומה הסוכה... והאם יש עוד בניינים בגובה הזה ברדיוס הקרוב או שמהבית רואים ק"מ רבים קדימה וימינה ושמאלה, ברמה שהסכך קשור (בדרכים המותרות, שזה מסובך הלכתית) והגברים יושנים עם 2 פוכים ופיגמה חורפית וסוודר.... אז הקטנים בסוכות כאלה לבושים חורפי, לפעמים גם עם מעיל מעל 🫣
אז לא, יש כאלה שזו לא "רוצה" אלא צריך, וזה גם תלוי שנה כמובן.

בנים התחילו לפני כמה שנים להביא גם בגדים לבנות, יש להם דברים מהממים יכולה לשלוח לך קטלוג, יש להם 2 סניפים בבני ברק אחד ב רבי עקיבא פינת חזוא ואחד ברבי עקיבא פינת ירושלים
גלורי יש לך בבני ברק ברחוב עזרא ובגן ורשא-גם יש לי קטלוג
אודה מאוד, אבל אין לי פרימיום, אצא לסבב חנויות.
תודה לכל אלו שכתבו שמות חנויות!

איך צוברים נקודות של הנוסע המתמיד?
השתמע כאן שיש עוד דרכים חוץ מלטוס.
כל קנייה בכרטיס אשראי flay card צובר נקודות, בלי חו"ל (אני לא טסה, עקרונית):
חניות רגילות,
בתדלוק זה כפול נקודות, נראה לי בסונול.
בממשלתי (מס הכנסה, מע"מ, ביטוח לאומי) לעצמאיות - זה צובר פחות נקודות, אבל עדיין שווה.

הכרטיס האשראי עולה לי 34 לחודש... אבל בגלל שהוא בחשבון עיסקי שווה לי (34= הוצאה מוכרת, אז זה 17 נטו ואפילו פחות)

בלת"ק חלקי, בתחילת אלול, באדר, מתחילות ההתרמות הקהילתיות השכונתיות לכרטיסי התווים לחג הקרוב, הקמפיינרים מוציאים כרזוצ ושלטים
וקוראים לנו חברי הקהילה, אלה שמרוויחים טיפה יותר מכדי להיות זכאים להנחות בתמת, לאלה שמבחן ההכנסה שלהם בדרך כלל לא עובר גבאי צדרה ןלא משנה כמה ההוצאות מטורפות כדי לעמוד בהכנסה הזו )צהרונים/ רכב ועוד(
אנשים כאלה בדרך כלל לא מאפשרים לעצמם לקנות בתחילת עונה בחנויות האלה ומפרנסים את נקסט, שיין ומכירות הסוף עונה אבל הם גם אלה שעליהם בונים להוראת קבע בכל ההתרמןת האלה
עעשין זה ברור איזה צד מביא פה את התגובות התמהות...

בלת"ק חלקי, בתחילת אלול, באדר, מתחילות ההתרמות הקהילתיות השכונתיות לכרטיסי התווים לחג הקרוב, הקמפיינרים מוציאים כרזוצ ושלטים
וקוראים לנו חברי הקהילה, אלה שמרוויחים טיפה יותר מכדי להיות זכאים להנחות בתמת, לאלה שמבחן ההכנסה שלהם בדרך כלל לא עובר גבאי צדרה ןלא משנה כמה ההוצאות מטורפות כדי לעמוד בהכנסה הזו )צהרונים/ רכב ועוד(
אנשים כאלה בדרך כלל לא מאפשרים לעצמם לקנות בתחילת עונה בחנויות האלה ומפרנסים את נקסט, שיין ומכירות הסוף עונה אבל הם גם אלה שעליהם בונים להוראת קבע בכל ההתרמןת האלה
מצד שני
אני נותנת צדקה, כי אני מצווה על הצדקה (מעשר, חומש וכו')

מה עושים אותה הלאה? זה לא העסק שלי
קצת להקטין ראש (כן!)
להבין שאנחנו לא בעלי השליטה בעולם

ואם את בכל זאת חייבת לדעת לאיפה בדיוק הולך כל שקל שאת תורמת?
תקני בעצמך בגדים לשכנה (בגמח או בבזאר, תשישמי בשקית מאחורי הדלת ותצפי שלמחרת יחכה לך מכתב תודה נרגש מאחורי הדלת...)

סליחה על הציניות
ברצינות, לא מבינה את הראש

לטובה וברכה שעליהם דובר פה בעיקר
אין שום קמפיין התרמה כאן, הם מתרימים רק עשירים בחול.
אז די עם התסכול

באותה מידה שכועסים על כרטיסי טובה וברכה אפשר לכעוס על ההיטק בציבור החרדי שהעלה את רמת החיים
ואפשר באותה מידה להתפלל לשפע ועשירות בשנה הבאה

טוב בגלל כל המלל פה החלטתי לצאת היום לקנות סריגים לבנים שלי ונכנסתי גם לחנויות של ההיי לעוול כמו שקראו לזה כאן
המחירים של קידישיק והדס לא מתקרבים לחנויות היוקרתיות
בחנויות הסטנדרט עלה בין 100 ל120 שקלים סריג לשבת בחנויות היקרות יותר התחיל ב240 אז מי שכתבה פה שהמחירים כמו בחנויות היקרות מצטערת לאכזב אותך אבל ממש לא מתקרב
ושאני צריכה לקנות לשלושה בנים זה שיקול משמעותי.
אז תודה לכם בכל אופן בזכותכם התחדשנו לחג .

לא חבל לבזבז 7900 נק' בשביל גיפטא של 200? אפשר במקום זה לקנות כרטיס טיסה חינם הלוך ושוב ליוון
ואם אתם לא טסים עקרונית, אין כרטיסי קאשבק יותר שווים?

אולי בגלל שהם יודעים שכולם קונים דרך טובה וברכה
{אני לא מצדיקה אותם, אבל שמעתי מבעלת חנות אחרת ולא קשורה בכלל למותגים הנ"ל, שהיא מעלה מחירים בגלל הטובה וברכה, כי זה מקשה עליה יותר את הייבוא והמכירות..}
איך אפשר לומר דבר טפשי כזה?
אני עם שלוש ילדים קטנים. לא יכולה להעביר מחד לשני (ילידי עונות שונות, בנים בנות)
צריכה להלביש את כולם קולקציה לחורף וחול המועד.
כאילו, ה1000 שקל של טובה וברכה יכסה את זה?
בדיחה טובה.
סט שבת + סט יומחול + גרביון :)
ולא נדבר על כך שטובה וברכה מתקבל גם בברכל ובחנות גרביים (אני לא 'חייבת' לגמור אותו על קידישיק.)
מה שהתכוונתי לומר - עליית המחירים היא מזעזעת
וגורמת לבריחת לקוחות
(הייתי מרוצה מאוד מקולקציה שקניתי שנה שעברה באליאקספרס-יצרנית חרדית, אחרי כביסות ומייבש נראה חדש בסוף העונה ואני העברתי לשכנה שממש התלהבה מזה)
אז השנה שוב הזמנתי שם סט
והזמנתי דברים יפים בטמו ואלי אקספרס, סריגים לשלושת הילדים ביחד בכמעט מאה שקל וכדו'
הילדים שלי לבושים מושלם, המטופחים של הגן
ובאמת הקטע הוא לא לקנות יקר אלא שיעמוד יפה על הילד, בצבעים שמחמיאים לו
עוד משהו - יש קטע, מאז שנכנס כל עניין הסטים של אליאקספרס
אנשים פחות קונים שם 'מציאות' אלא את הסטים, וזה ממש יצא שכרו בהפסדו.
ואני כמובן לא מתכוונת למי שלא אכפת לה כמה יעלה...

אני קונה לסוכות {ראש השנה ויו"כ עם בגדי הקיץ כמובן}
שנה שעברה בשבת בראשית שהיתה יום אחרי שמחת תורה היה קפוא {בירושלים} והבגדים החמים היו נצרכים ועוד איך....
מסכימה איתך.
אבל בהחלט שלא צריך ללכת לקנות 5 סטים לכל ילד... אלא משהו 'להתחיל' איתו.

לא בדקתי באידישקייט השנה, אבל בכללי לא אהבתי את הגזרות שלהם וגם האיכות שלהם לדעתי פחות מקידישיק,
שנה שעברה קניתי שם 2 בגדים, הם היו חמודים מאד אבל לא משתווה לשל קידישיק.
לידר נראה לי הבגדים שלהם ממש יפים וטובים - לא מניסיון אישי, אבל המחירים שלהם כבר קרובים מאד לשל קידישיק, לא הבדל גדול.
חוץ מזה לא מצאתי חנות בגדי ילדים יפים עם מחירים פחות מקידישיק,
אני אישית קונה בקידישיק רק בסוף עונה את כל הקולקציה לילדים לשנה הבאה (בנים קטנים)
בלו ווייב איכותי הרבה יותר מקידישיק
וגם יותר סטייל, לטעמי.
המחירים אותו דבר

אני מתעסקת עם חנות לבגדי ילדים ונערות שלא מקבלת שום כרטיס צדקה - מתנה וכו'
ואם כל זה המחירים עולים למה??? כי אם הייתם יודעים כמה מעלים כל פעם לקונטיינר להביא מחו"ל הייתם מבינים את העלית המחירים.

ואגב מה עוד גורם לעליית המחירים שמתן לב איפה כל החנויות האלו נמצאות??????
היום הכל זה כמעט זה בקניונים שפעם זה לא היה והשכירות כפול ומכופל ומישהו צריך לשלם את זה
למשל קידישיק בהאקרדו אתם יודעים כמה עולה שם שכירות????????

מי זוכר לפני אפילו לא 3 שנים נעל של פפיה עלה 179 ואח"כ 189 ואח"כ 199 ואח"כ 209 ואח"כ????????????

אני מתעסקת עם חנות לבגדי ילדים ונערות שלא מקבלת שום כרטיס צדקה - מתנה וכו'
ואם כל זה המחירים עולים למה??? כי אם הייתם יודעים כמה מעלים כל פעם לקונטיינר להביא מחו"ל הייתם מבינים את העלית המחירים.

ואגב מה עוד גורם לעליית המחירים שמתן לב איפה כל החנויות האלו נמצאות??????
היום הכל זה כמעט זה בקניונים שפעם זה לא היה והשכירות כפול ומכופל ומישהו צריך לשלם את זה

מי זוכר לפני אפילו לא 3 שנים נעל של פפיה עלה 179 ואח"כ 189 ואח"כ 199 ואח"כ 209 ואח"כ????????????
איך כל זה בא לידי ביטוי בסוף עונה?
אם שמלה שקניתי ב480 בתחילתה זרוקה בסוף עונה ב130?
לא נראה לי שהחנויות מפסידות בסוף עונה..

(אני ממש לא מדברת על כרטיסים למיניהם, אלא רק למחירים המוגזמים)

אז שיעשו 2 רמות מחירים, אחת בשביל הקארדו ועוד אחת בשביל החנות הסטנדרטית.
אין סיבה שמי שמגיעה לחנות סטנדרטית בבני ברק, תשלם את מחיר השכירות של חנות יוקרה.
הייתי בקידישיק היום, וממש הופתעתי מהקפיצה ברמת המחירים. זו בושה וחרפה שהם לא מעלים לפחות את רמת השירות.
3 מוכרות בחנות מפוצצת של ערב חג, עם מאות אנשים, נשים וטף, ועם קופה אחת בלבד פתוחה, זה ממש לא רמת שירות שמתאימה למחירים החדשים.

כם
אין סיבה שמי שמגיעה לחנות סטנדרטית בבני ברק, תשלם את מחיר השכירות של חנות יוקרה.
הייתי בקידישיק היום, וממש הופתעתי מהקפיצה ברמת המחירים. זו בושה וחרפה שהם לא מעלים לפחות את רמת השירות.
3 מוכרות בחנות מפוצצת של ערב חג, עם מאות אנשים, נשים וטף, ועם קופה אחת בלבד פתוחה, זה ממש לא רמת שירות שמתאימה למחירים החדשים.
עם זה היה נגמר בהקארדו זה היה טוב
זה השדרה, , הרובע, שמגר סנטר, וכו'

מכל דבר חסר מידות
ואין מי שיודע לענות באיזה סניף כן יש ומתי אמור להגיע.

כם

עם זה היה נגמר בהקארדו זה היה טוב
זה השדרה, , הרובע, שמגר סנטר, וכו'
העקרון של 2 רמות מחירים מתאים גם לשם.
ואולי באמת שיפתחו חנות במקום זול יותר עם רמות מחירים נמוכות יותר?
אולי יהיו אנשים שיעדיפו את החסכון במחיר?
זה רק בערב החגים בדרך כלל הם כן בודקים..ככה זכור לי
בד"כ המוכרות מעקמות את האף כאילו ביקשתי מהן בקשה מופרזת, מזהירות אותי 3 פעמים שזה לא מדויק ולא תמיד נכון, ואז מואילות בטובן לבדוק.
ולזה בדיוק אני מתכוונת כשאני אומרת שרמת השירות שלהם לא תואמת את רמת המחירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה