קיובייס 10-חינם!!!

• הוסף לסימניות
הוראות:
1.
להוריד את התוכנה משטיינברג ולהתקין אותה.

הנה קישור לאתר(בשביל ווינדוס ו- Mac):
https://www.steinberg.net/en/support/downloads/cubase_8.html
והנה קישור להורדה(בשביל ווינדוס):
http://download.steinberg.net/downloads_software/Cubase_8/Cubase_Elements_8_Installer_win.zip

2.
להתקין את eLicenserControlSetup.exe

3.
לפתוח את Steinberg.Content.eLicense.eXtender.exe

4.
לפתוח את Cubase.Elements.8.0.40.eXtender.exe
זהו!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני דווקא ממש מרוצה מהקיובייס 10!
יכול להיות שזה באמת ישאר לי...לדעתי הם החסירו דברים..לדוגמא לא מצאתי את התכנה של התיקון זיופים..וגם אין שם הרבה אפקטים יכול להיות שבגלל שזה לא הגרסה המלאה זה הותר לשימוש
בינתיים זה פצצההה!!!

• הוסף לסימניות
אני דווקא ממש מרוצה מהקיובייס 10!
יכול להיות שזה באמת ישאר לי...לדעתי הם החסירו דברים..לדוגמא לא מצאתי את התכנה של התיקון זיופים..וגם אין שם הרבה אפקטים יכול להיות שבגלל שזה לא הגרסה המלאה זה הותר לשימוש
בינתיים זה פצצההה!!!
גירסת PRO או אלמנטים?

• הוסף לסימניות
כן!!!!!
הכנסתי קוד
אבל אני לא יודעת אם זה ישאר לי תמיד...
מה הבדל בין פרו לאלמנטים?
א. המחיר
ב. חסר שם הרבה פונקצויות חשובות מאוד כמו התיקון זיופים, להנמיך אודיו (עם הנקודות), עריכת ווידאו ועוד הרבה מאוד....

• הוסף לסימניות
תודה רבבההה
לכן זה חינם....
זה גם לא בחינם, זה עולה בסביבות 700 שקל.
כשתירצי לייצא שיר זה יתן לך אפשרות רק ל 20 פעמים וזהו. (לכן צריך פריצה)
הפתרון לזה, או להפעיל (להשמיע) את הפרוייקט ולעשות הקלטה פנימית עם תוכנת Audacity
או להתקין מחדש (ולשים לב למחוק רק את הקיובייס עצמו לא צריך למחוק גם את כל הVST)

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנתי...
אבל אתה בטוח שככל שסוגרים יותר שירים נגמר הזמן של התכנה?
בסוף אני יספר לכם שהתכנה נשארה אצלי כמה שנים טובות...:D
אגב מה זה אומר פריצה?
זה נקרא שפרצתי?

• הוסף לסימניות
א. המחיר
ב. חסר שם הרבה פונקצויות חשובות מאוד כמו התיקון זיופים, להנמיך אודיו (עם הנקודות), עריכת ווידאו ועוד הרבה מאוד....
אבל עדיין הגירסא 10 באמת הרבה יותר נוחה וקלה לתפעול.

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנתי...
אבל אתה בטוח שככל שסוגרים יותר שירים נגמר הזמן של התכנה?
בסוף אני יספר לכם שהתכנה נשארה אצלי כמה שנים טובות...:D
אגב מה זה אומר פריצה?
זה נקרא שפרצתי?
זה לא זמן זה תלוי בכמה שירים עשית דרך התוכנה (לא שמירת פרוייקט אלא MP3 וכד').
פריצה זה מה שצירפתי למעלה, אני חושב שלקיובייס 10 הקובץ פגום אבל ל 8 זה עובד מעולה.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר
התקנתי את הקיובייס 10,
אחרי כל ההורדות וכו' הגעתי סופסוף לאיפה ששמים את הקור וזה מה שכותב לי אחרי שכתבתי את הקוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה