קיובייס 7

• הוסף לסימניות
משהו יודע מדוע קיובייס 7 לא נותן לייצא רצועה בסיומת mp3 ?
איך ניתן לפתור זאת בתוכנה עצמה, ולא להמיר חיצוני כל פעם ?
וכן- האם ישנה אפשרות נוספת לתיקון זיופים ולעריכת דיוקים בשירה, לא דרך האופציה של "waves-tune" ? (אשר לעיתים אינה סורקת כלל את הערוץ, ואם מזיזים רצועות- משום מה התיקון נשאר לחול על אותו מקום, ולא זז יחד עם הרצועה!!)
תודה מראש. :)

• הוסף לסימניות
תוכנת המרה של פורמט פקטורי..

• הוסף לסימניות
וחוץ מפורמט פקטורי? הקבצים תופסים מקום, וחבל!
והבעיה השניה???!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
ב -vary audio

• הוסף לסימניות
הקפצה...
די דחוף!!
תודה.

• הוסף לסימניות
vary audio אין בקיובייס 7 פרוץ.. רק במקורי

ולא, אין אפשרות ל MP3 בתוכנה..
מה שכן- אם זה לסקיצות שתופסות מקום,
אני למדתי לסגור אותם ישר על שולחן העבודה, להמיר, ולהעיף לפח
אם זה קובץ סופי, אז ירחם ה אם סוגרים ב MP3:rolleyes:

• הוסף לסימניות
*אז אין איזו עצת פלאים לענין?? ואיך מתמודדים מול אלה שאין להם / לא מצליחים להוריד מג'מבומייל?
*ומה עם הזיופים??!! עבודת פרך לתקן עם "waves-tune" !!!
ותודה לכל מי שעונה!

• הוסף לסימניות
משהו יודע אולי באמת מהן המעלות העצומות של גירסה 7 לעומת 5 ?
יועיל לי מאוד!
ו- תודה על ההברקה הפשוטה, אלפא ביתא!

• הוסף לסימניות
אם כבר הגעתם לקיובייס 5 , אז מישהו יודע איך ניתן להשיג קיובייס 5 מקורית??? בחנויות כבר אין- אני לא רואה באתרים של שום חנות מוסיקה.

• הוסף לסימניות
יש לי למכור לך..

• הוסף לסימניות
אם את כבר קונה מקורית, יש כבר 8, אולי בה כן יש mp3, ו- vari audio כבר אמרו שיש רק במקוריות...
אגב, מה דחוף לך 5 מקורית? דיברתי עם טכנאי מנוסה ביותר (לא אזכיר את שמו כי לא קיבלתי רשות לומר בשמו את הדברים... אבל מדובר באחד מהשורה הראשונה), והוא אמר לי שאין שום פונקציה שלא קיימת בקיובייס 5 הפרוצה. מה שכן- יש גירסאות פרוצות פגומות, ולכן כדאי שמישהו שמבין בתחום יוריד לך את התוכנה מהאינטרנט.

• הוסף לסימניות
בתכל'ס, אף אחד כאן לא יודע לומר הבדלים מרחיקי לכת בין גירסא 5 ל- 7 ?

• הוסף לסימניות
עבדתי על ה7 (מקורית) ואין בה שינויים מרחיקי לכת... בעיקר שינוי ויזואלי , נראה לי שבתחום המידי יש שינויים כלשהם.
תאמת שעבדתי על 5 פרוצה ובערך כל חצי שנה הייתי צריכה להתקין רק את הקובץ התקנה כי היו בה באגים כלשהם, אבל השגתי חדש ומאז הכל תקין ב"ה.
אני מתלבטת מאד אם לעלות... דיברתי עכשיו עם עופר מפיסי פאואר והוא בדעה שמספיק עם הטרנטלות... אם כבר רוכשים תוכנה אז עדיף ללכת על ה8.5 וכל שנה לחדש עדכון... מישהו עבד על ה8.5??

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה נקרא טרנטלות.
כששידרגתי את המחשב-כל הטכנאים שטפו לי את המוח עם windows8
אכלתי ממנו קש ומרור, וכשקניתי מחשב חדש לא הסכמתי לשמוע על ה8 הזה, אבל הטכנאי הסביר לי שהיה לי 8, ועכשיו הוציאו 8 פרו, וזה חוויה וכו' וכו. התפתיתי, והקש והמרור ממשיכים ללוותני. אז לא בטוח שתמיד החדש הוא הטוב. לפעמים דווקא ההתחדשות הופכת אותך לטרנטלה...

• הוסף לסימניות
בינתיים נראה לי שאשאר עם הוינדווס 7 לכמה שנים טובות, ועם הקיובייס 5 לחצי שנה הקרובה... אחרי שאסיים עם כל התשלומים (אני עושה שדרוג רציני באולפן) אולי פתאום יתחשק לי לשדרג. מה שברור הוא שאני לא הולכת על תוכנה פרוצה (אם היא לא קיובייס 5 כמובן)

• הוסף לסימניות
וגם אחרי שיתחשק לך לשדרג- תבדקי טוב טוב לפני שאת עושה את זה. את יכולה לצחוק, אבל יש לי לפעמים רגעי געגועים לקיובייס 3...

• הוסף לסימניות
אני עם קיובייס 7 ואני מייצא Mp3 ישירות מתוך התוכנה.
בחלון הייצוא (Export) מופיעה לך אפשרות של Mp3 לא פעילה או שזה לא קיים בכלל?
צילום מסך של חלון הייצוא ושל חלונית סוגי הקבצים האפשריים יעזור לכוון אותך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה