ואולי את\ה רק חושב\ת כך???למי צריך לפנות? אין מצב שהבת שלי לא תהיה בקיטנה
למה לכעוס, היא לא קבלה, לדבריה שום צינתוק או הודעה על הקיטנה!אני אם הייתי הגננת של הבת שלך הייתי כועסת עלייך, כנראה.
מה אכפת לגננת? היא לא מקבלת כסף לפי מספר ילדות.חבל שלא נרשמת.
חוקית חייבים לקבל אותך
למרות שלא מתקצבים את הילדה שלך
אבסורד של משרד החינוך.
אני אם הייתי הגננת של הבת שלך הייתי כועסת עלייך, כנראה.
תודה רבה! הרישום סודר . מעריכה מאד את כל העזרהתנסי בטלפון הזה: של הרישום הטלפוני אם עדין אפשר-
0747601919
לא לפותחת האשכולמה אכפת לגננת? היא לא מקבלת כסף לפי מספר ילדות.
הגננת מקבלת שכר לפי שעה אין שום התנייה לגבי מספר הילדות שהגיעו או נרשמו. לגבי מפעיל הקייטנות בהחלט נגרם לו נזק הוא מקבל לפי ראש.לא לפותחת האשכול
כן לידיעת הציבור
הגננת (וכן העיריה) מתוקצבת בדיוק לפי מספר הבנות שנרשמו.
בת שנרשמת לאחר הזמן מתקבלת, לא מתוקצבת.
אלו החוקים שמשרד החינוך קבע.
אני רואה שלא הובנתי.הגננת מקבלת שכר לפי שעה אין שום התנייה לגבי מספר הילדות שהגיעו או נרשמו. לגבי מפעיל הקייטנות בהחלט נגרם לו נזק הוא מקבל לפי ראש.
אני לא יודע מה המקור שצריך לקבל גם מי שלא נרשם נראה לי הגננות לא יודעות על זה ואם אני זוכר נכון משנים עברו הופיע שאין לקבל מי שלא נרשם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים