קיטרינג

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים קייטרינג בירושלים במחיר סביר לבר מצוה
אשמח לקבל הצעות

• הוסף לסימניות
קייטרינג "טרקלין"
מחיר סביר בהחלט
טלפון 052-7166999 לאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א צענטער;1189831:
קייטרינג "טרקלין"
מחיר סביר בהחלט
טלפון 052-7166999 לאה

תודה רבה
אפשר יותר פרטים?

• הוסף לסימניות
יש טועמיה,
היתי באחת השמחות שהקיטרינג היה שלהם,והיה משהו!(אם אני לא טועה יש להם גם אולם)

• הוסף לסימניות
מעדנים-לייבל פרוש

0573130550
עשינו אצלו שמחה, קבלנו מעל ומעבר לתמורה

• הוסף לסימניות
טועמיה
אריה: 05041-100.900

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1190144:
גם אני ממליצה! אין עליו (והמחיר בהתאם..)

מזה מחיר בהתאם? מאד יקר?

• הוסף לסימניות
לא רציתי מאד יקר
יקר יש לי כתובות
רציתי פשוט סביר
ואני מכינה את הדברים המיוחדים(קינוחים פטיפורים וכו)

• הוסף לסימניות
בס"ד

קייטרינג "טרקלין"
מחיר סביר בהחלט
טלפון 052-7166999 לאה
תודה רבה
אפשר יותר פרטים?

אוכל מצוין
מבחר והיצע לבחירה
מחיר נמוך
נראה לי שיש לו גם כלים ,
יש עוד שאלות?
ולא ,אין לי אחוזים ... :)

• הוסף לסימניות
אם את רוצה זול וטעים, לכי על רובין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה