דרוש מידע קייטנות משרד החינוך, איזה הפעלות מותר להכניס לגן??

• הוסף לסימניות
למשל תאטרון בובות
מתנפחים
שערות סבתא
ברד
מפעילה בבלונים
מישהו יודע לומר לי מה הכללים מה מותר ומה אסור...?

• הוסף לסימניות
אני מפעילה תאטרוני בובות,היות ואין מגע ישיר עם הילדות,אני מגיעה לגנים וקייטנות.
אני חושבת שכל מה שקשור להעברת חפצים מיד ליד זה בעיה..
אם המפעילה לא באה במגע עם הילדות והיא עם מסיכה אז זה בסדר.

• הוסף לסימניות
אני מעבירה חוגי דרמהיוגה ועובדת בלי אביזרים אז עובדת כרגיל,
ה שכן מתעייפת מאווווד...

• הוסף לסימניות
מה עם מתנפחים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ועוד דבר
מישהי יודעת האם המפעילה צריכה להיות עוסק פטור/מורשה
כמו כן המפעילה יכולה להיות הגננת עצמה, או שאסור לגננת של הקייטנה לעבוד בעוד עבודה?

• הוסף לסימניות
ועוד דבר
מישהי יודעת האם המפעילה צריכה להיות עוסק פטור/מורשה
כמו כן המפעילה יכולה להיות הגננת עצמה, או שאסור לגננת של הקייטנה לעבוד בעוד עבודה?
חייבת לתת קבלה קרי חייבת להיות לפחות עוסק פטור.
המפעילה לא יכולה היות הגננת בעצמה

• הוסף לסימניות
מה עם מתנפחים?

שלום רב,

להלן הנחיות להפעלת מתקנים מתנפחים כפי שהועברו אלינו ממשרד הבריאות (חטיבת הבריאות):

1. מותר השימוש במתקנים מתנפחים בהתאם להנחיות חוזר מנכל – הפעלת מתקנים מתנפחים.

2. יש לשמור על מרחקים, בהתאם לאורחות החיים בבית הספר וגן הילדים.

3. יש לדאוג על שליטה בכניסה ויציאה מהמתקן המתנפח על ידי מפעיל המתקן ועובדי ההוראה יחד.

4. השימוש במתקנים מתנפחים עם מים – אסור.

רמי ספיר
מנהל/ת אגף (ביטחון ובטיחות בטיולים)
אגף בכיר (ביטחון, שעת חירום ובטיחות סביב
משרד החינוך
| 073-3931068​
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>​

• הוסף לסימניות
חייבת לתת קבלה קרי חייבת להיות לפחות עוסק פטור.
המפעילה לא יכולה היות הגננת בעצמה
יש לך את החוזה של הקייטנה?
השאלה שלי היא האם למשל אני יכולה להשכיר מתנפחים לקייטנות ולהיות גננת בקייטנה?, כי זה סוג עבודה שאינו בא על חשבון הקייטנה...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שמה שעם משטחים אסור לדוגמא: ברד: אסור כי כולם נוגעים במכשיר כדי להוציא ממנו אך אם יש אדם אחד שהוא מוציא לכולם והוא עם מסיכה וכפפות וכל כמה דקות שם ג'ל לחיטוי ידיים מותר

• הוסף לסימניות
יש לך את החוזה של הקייטנה?
השאלה שלי היא האם למשל אני יכולה להשכיר מתנפחים לקייטנות ולהיות גננת בקייטנה?, כי זה סוג עבודה שאינו בא על חשבון הקייטנה...
כן אבל לא לקייטנה שלך.
אין לי את החוזה, אבל בדקתי את הענין לפני כשנה.
מה שכן... אני וחברה עשינו הפעלה לגן בו שהינו והחלפנו בנינו קבלות...

• הוסף לסימניות
@אסתי H אשמח אם תוכלי לעבור לפרטי.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה