דרוש מידע קייטנת בין הזמנים בבני ברק

• הוסף לסימניות
בעיר בכללי או בקריית הרצוג
מישהו מכיר\יודע? או יכול להפנות אותי לאשכול רלוונטי?
גיל 3 ושנה וחצי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
באזור גן וורשא עד ירושלים והסביבה?
לשתי ילדות(2,4) שאמא שלהם ילדה השבוע
כל מי שיודע/ת ויעלה לפה מידע - זה יהיה חסד עצום!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות
אזור העירייה , חברון
אפשר עד דרך של 10 דקות
לגילאי שנה ושנתיים
כל מידע יתקבל בברכה!

• הוסף לסימניות
קייטנה לילדים ביום צום ט' באב בין השעות 10-2 בקיטנה טרמפולינה יצירות תכניות מרתקות פרסים והפתעות
לגלאי 3-9 25 ש"ח לילד\ילדה לפרטים- 0504110991

• הוסף לסימניות
בעיר בכללי או בקריית הרצוג
מישהו מכיר\יודע? או יכול להפנות אותי לאשכול רלוונטי?
גיל 3 ושנה וחצי
תודה רבה
קיבלתי במייל:
קייטנת בין הזמנים
מגיל שנה וחצי- עד 4,5
החל מיום חמישי יא אב
עד כח אב יום ראשון
בין השעות 08:00- 13:30
בעלות של 60 ש"ח לילד ליום

לפרטים:
רחלי גרוסברד- 058-3232595
גינחובסקי 24

• הוסף לסימניות
יש קיטנה לבנים גיל 2.5 3.5 באיזור הרב קוק וכד'?
אבל לא כזאת שמנהלות אותה ילדות פיציות.. תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי פרימיום.
את עכשיו על המחשב?
אני יכולה לכתוב ולמחוק?
אשמח לקבל פרטים,
מתאים לילד בן שנה ו 4?
תכתבו לי אתם את המייל שלכם ואני אשלח לכם מייל עם פרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה