מידע שימושי קייטנת הקיץ של חמודי

• הוסף לסימניות
מעלה לטובת אלו שלא יודעים....

הצצה לקייטנה של חמודי - ככה זה הולך להיראות

יום אפיה!!!! מוכנים???
אבל אל תבואו רעבים, כי את הבצק הזה לא אוכלים...
הפעם נהנה גם מההכנות וגם מהתוצאות
אז תפשילו שרוולים, אנחנו מתחילים!!!
הפעילות מחכה לכם בתמונה בתחתית המייל וגם בקובץ מצורף.

עוד לא הצטרפתם לקייטנה של חמודי?
למה אתם מחכים?

לחצו כאן והצטרפו. (ההצטרפות לכל חברי קופ"ח וללא עלות!)

קבצים מצורפים

• פעילות מס 1 ברבצק.pdf
    KB 400.4 · צפיות: 267
  • הוסף לסימניות
מתאים לציבור החרדי?
נראה שכן.
לא ראיתי משהו פסול
הרעיון הוא שכל יום שולחים פעילות אחרת להפעיל את הילדים..
מקסימום את יכולה לסנן לבד, מקבלים למייל כל יום

• הוסף לסימניות
יש חמודי עם תרי"ג, ראיתי בעיתון משפחה.
כמובן - רק לציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
up
לתועלת אלו שלא ראו את זה...

• הוסף לסימניות
פעילות מס' 3 באולינג
1596309584358.png

קבצים מצורפים

• פעילות מס 3 באולינג.pdf
    KB 413.7 · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
לאיזה גיל זה מתאים?
גם אני ראיתי בעיתון...
אם עוד לא ניסינו, איך אדע?
הילדים שלי קיבלו הערב טלפון מתנחום, והיו מבסוטים כמעט כמו בוחרי ליכוד שקיבלו הודעות ווטסאפ מראש הממשלה.

• הוסף לסימניות
הנני מסכים/ה כי כללית תיצור עימי קשר בטלפון ו/או תעביר מידע / חומר אחר בהודעת SMS או בדוא"ל
השדה הזה הינו שדה חובה.
יפה הם גם יודעים להכריח אותך לסמן וי על ההצהרה ולהכריח קבלת דיוור

• הוסף לסימניות
שהרי זה המטרה שלהם.
לכאורה אין להם עניין להעסיק את כל ילדי ישראל ללא קבלת 'תמורה' מהעניין.
טוב בהמשך נצטרך לנער אותם ממנו אני ממש לא מתכונת לעבור אליהם ואין לי גרם של סבלנות לנידז'וסים שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה