התייעצות קייטנת קורונה - פשוט כדי שנשאר שפויים

• הוסף לסימניות
המצב הזה עם החופש הגדול שנחת עלינו (ההורים) פתאום, מעלה חששותכבדים להגי התארגנות לעתיד, בפרט עם הנקיונות של ערב פסח וכל ההתארגנות הנלוות בזמנים כה לחוצים של השנה.
אני אובד עצות לגבי התעסוקה של הילדים לזמן כה ארוך, בפרט שתאריך הסיום אמנם נקוב, אך לא ברור.
אני קורא לציבור לגבש מסגרות זמניות לחלק של הבוקר לילדי בית הספר היסודי במסגרת קייטנות, פעילויות, יחד עם שימרה על כל כללי הבטיחות.
זה יכול להתנהל כמו הקיטנות של תחילת החופש הגדול, עם קצת יותר זהירות ופחות ילדים בקיטנה.
בואו יחד נגבש איזה מסמך, אב טיפוס איך אמורה להתנהל קיטנת קורונה, ככה שנוכל לשלוח את הילדים לפחות לחלק מהיום.
איך לדעתכם אמורה להתנהל קיטנת קורונה?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות קבוצה של 5 אמהות שבכל יום הילדים נמצאים אצל מישהי אחת. סה"כ כל אמא תהיה עד פסח 3-4 פעמים ה"מדריכה".
גם בחורות הסמינר בחופש, אז אפשר גם שכל בחורה תיקח תחת חסותה 5-7 ילדים. ובבתים שהקיטנה אצלם תהיה תורנות כדי שכולם יגעו בסוף מוכנים לפסח.
מה שבטוח שהמצב הנוכחי דורש המון אבל המון מחשבה על הזולת וחסד איש עם רעהו מכל הבחינות: כלכלית (יש אנשים שיצאו לחל"ת...), פרקטית (אנשים שעובדים והילדים בבית), וכן סיוע לקשישים מבחינת קניות והתארגנות. ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאולי אפילו כדאי שיהיה לכל סמינר פרויקט התנדבויות לתלמידות.
אחרי הכל הן בחורות ואין עליהן הרבה עול ויותר מחודש חופש זה לא מעט והן יכולות להיות פשוט הצלה למשפחות רבות...

• הוסף לסימניות
אחרי הכל הן בחורות ואין עליהן הרבה עול ויותר מחודש חופש זה לא מעט והן יכולות להיות פשוט הצלה למשפחות רבות...
לא יקרה
אף אחד לא יקח עכשיו על עצמו לשלוח בת לכל מקום שהוא.
ואם אח"כ יסתבר שמישהו שם חולה קורונה?

כדאי לדעתי לקנות חומרי יצירה וגמבויי לכל ילד

• הוסף לסימניות
איפה גרה יפה בן דוד הזו?
אני עומדת לשגר אליה שיירת אוטובוסים עם ילדים.
מתוך אתר הסתדרות המורים-
מוזמנים להפנות אל גב' יפה בן דויד, מזכ"לית הסתדרות המורים, נושאים להבהרה, שאלות ובקשות באמצעות הדואר האלקטרוני.

המזכ"לית תענה לפניות שכותביהם יזדהו, וניתן יהיה להשיב להם גם טלפונית.
את הפניות יש לכתוב אל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מבטיחה לך שאני מתאפקת לא להרביץ..
אני בחורת סמינר ותאמיני לי שי לי עומס הזוי ובלתי נורמלי,
אני יכולה למצוא את עצמי עם לילות ללא שינה, בלי לקום לילדים שיוצא להם שיניים,
אני צריכה לעזור בבית לפסח לא פחות ממה שאת צריכה לנקות,
וכן כל חברותי ששקועות בעומס מטורף של בגרויות (שנעשות שבוע הבא כרגיל למרות החופש!!)
שצריכות להגיש פרוייקטים, בלי קשר ללימודים או לא, ואם זה צריכות לתפקד גם בבית שלהם את העזרה הנצרכת מהם!!

• הוסף לסימניות
----

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מבטיחה לך שאני מתאפקת לא להרביץ..
אני בחורת סמינר ותאמיני לי שי לי עומס הזוי ובלתי נורמלי,
אני יכולה למצוא את עצמי עם לילות ללא שינה, בלי לקום לילדים שיוצא להם שיניים,
אני צריכה לעזור בבית לפסח לא פחות ממה שאת צריכה לנקות,
וכן כל חברותי ששקועות בעומס מטורף של בגרויות (שנעשות שבוע הבא כרגיל למרות החופש!!)
שצריכות להגיש פרוייקטים, בלי קשר ללימודים או לא, ואם זה צריכות לתפקד גם בבית שלהם את העזרה הנצרכת מהם!!
איפה כתוב שצריך לעשות בגרויות רגיל?
את בטוחה? כי לא סיימו את החומר הלימודי.... ידוע לך מה קורה עם בגרויות אחרי פסח?

• הוסף לסימניות
איפה כתוב שצריך לעשות בגרויות רגיל?
את בטוחה? כי לא סיימו את החומר הלימודי.... ידוע לך מה קורה עם בגרויות אחרי פסח?
יש השבוע בגרויות בסמינר (בגרויות של לימודי מקצוע טכנולוגי.) חמש בנות בכיתה עם בוחנת.

• הוסף לסימניות
ביטלו את הכל.
תקראי בנגיף הקורנה 3

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמורה מכינה לבגרויוות, קיבלתי עכשיו הודעה ממוסד הלימודים שאין כרגע שום הכנות לבגרויות, לא תיגבורים ולא בחינות בע"פ באנגלית. (הם אמרו שההוראה היא גם שלא יהיו בגרויות, רק שאצלינו לא היו אמורות להיות השבוע)

• הוסף לסימניות
קבלנו גם הודעה על ביטול בגרויות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך לדעתכם אמורה להתנהל קיטנת קורונה?
קיטנת קורונה היא ביתית לחלוטין.
ללא מפגש עם ילדים אחרים.
רעיונות:
1.להכין אוכל מושקע יחד עם הילדים(עוגיות ילדים מאד אוהבים לעשות וזה לוקח זמן)
2.לסדר אלבומים
3.ליצור זמן הפעלה ותנועה- לא פשוט עם כ"כ הרבה ילדים
4.חלקו חדרים ותעבירו ילדים מחדר לחדר לא בריא נפשית ש8 ילדים ישבו יחד כל היום.

• הוסף לסימניות
חברה שלי עשתה..
ggggggggggg1 (1).jpg
ggggggggggg1 (1).jpg

• הוסף לסימניות
קניתי בצורה וצבע עיסת נייר גולמית, משים על זה מים ואפשר לעצב עם זה. אפשר לנפח בלון ולעטוף אותו בעיסה ואחרי שזה מתיבש בשמש אפשר לצבוע את זה עם אקריליק. קניתי גם חלוקים מנליון, תענוג. (לילדים כמובן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה