קייטרינג זול וטעים

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לקיטרינג זול ל- 30 איש
בבני ברק.

• הוסף לסימניות
יש אחד אין לי את הטל' שלו אבל אולי בספר של בני ברק וגם הרבה מכירים אותו
הדובדבן שבקצפת קוראים לו יגאל והוא מכין בהכשר הרב לנדא דברים מדהימים במחירים סבירים בהחלט
ממש מעדנים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד המלצות זה לשבע ברכות.

• הוסף לסימניות
את מחפשת בשרי או חלבי??

• הוסף לסימניות
אם חלבי יותר זול לא אכפת לי... אבל לא נראה לי שזה יותר זול...
כמה יכול להיות המחיר? חשבתי בסביבות 40 זה הזוי?

• הוסף לסימניות
יש בביתר את מילקשיק
צריך לברר אם עושה משלוח
טעים ברמות !!!!
תפריט מגוון ועשיר ומעל הכל טרי ואסתטי מוגש מהמם.
לגבי המחיר צריך לברר גם נראה לי סביר

• הוסף לסימניות
מי ששלחה לי באישי אשמח לקבל במייל אני לא יכולה להשיב...

• הוסף לסימניות
הקפצה אשמח לעוד המלצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהש;1204585:
יש בביתר את מילקשיק
צריך לברר אם עושה משלוח
טעים ברמות !!!!
תפריט מגוון ועשיר ומעל הכל טרי ואסתטי מוגש מהמם.
לגבי המחיר צריך לברר גם נראה לי סביר

אפשר מספר טל?
זה מתאים לברמצוה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה