קייטרינג חלבי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות על קייטרינג חלבי טוב באיזור המרכז
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תנסי ללכת על מסעדות חלביות אם זה אירוע לא גדול

• הוסף לסימניות
אירוע די גדול.
לא יאמן שאם וילד היחידים בתחום!!

• הוסף לסימניות
אה, יש את שביל החלב של וגשל, אם אני לא טועה, והוא מעולה מנסיון שלי. הייתי בארוע שם, לא יודעת אם הם עושים גם בחוץ.

• הוסף לסימניות
וגשל החלבי פשוט מעולה!!!

• הוסף לסימניות
הקלמן - יש גם חלבי

• הוסף לסימניות
הקלמן- ליגה של קייטרינג.... רק קחי בחשבון שהמחיר בהתאם.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה גדול?

• הוסף לסימניות
יש קייטרינג חלבי מעולה (הייתי בכמה אירועים שהביאו משם) אני לא זוכרת איך קוראים לו, רק יודעת שהם נמצאים באזור נאות ירושלים בבני ברק,אולי מישהו פה מכיר....
אם תרצי אנסה לברר לך.

• הוסף לסימניות
מכירה קיטרניג ביתי באשדוד- שמגיע גם למרכז שעושה ארועים חלביים מדהימים בסדר גודל.
אני חושבת שבמחירים סבירים. אוכל ברמה סופר גבוהה, ביתי וטעיםםםםם.
אם תרצי אחפש טלפון.

• הוסף לסימניות
מי- מה זה הקלמן?
זה קייטרינג?

• הוסף לסימניות
כן- זה קייטרינג שנחשב למאווד יוקרתי. האוכל באמת טעים, ההגשה יפה והכל מכובד וסטיילסטי.
אבל זה רק אם יש תקציב.

• הוסף לסימניות
הקייטרינג מאשדוד פצצה בהכל (הטעם, העריכה, האיכות, השירות,)
08-8533436

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה