קייטרינג טעים לארוסין בב"ב במחיר סביר ---

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת שמות וטלפונים של קייטרינגים בב"ב.
עם אוכל טוב ואיכותי ובמחיר סביר, זול....
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
פליז.
אירוסין נקבעו וקייטרינג אין!
כל מי שמכירים תפוס....

אמ.....
וחפרתי כבר בפורום

• הוסף לסימניות
קייטררינג אם וילד
ויש אחד בשם הרשקוביץ (נראה לי היום הוא כבר ממותג בתור "הרמוניה" אבל לא בטוחה)

• הוסף לסימניות
קיטרינג רוזנטל קצת יקר אבל מאוד ברמה
אם תרצי אשיג לך טלפון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1729315:
ויש אחד בשם הרשקוביץ (נראה לי היום הוא כבר ממותג בתור "הרמוניה" אבל לא בטוחה)

מי זאת?
מה המחירים שלה?
אשמח לפרטי התקשרות.

• הוסף לסימניות
זה גבר
חסיד גור נראה לי, אממ זול בטוח לו.
תנסי לחפש ב144

האוכל מעולה מעולה מעולה, וממש ברמה.

והתבלבלתי- הוא לא "הרמוניה"

• הוסף לסימניות
קייטרינג לפה
אוכל ברמה גבוהה
טעיםםםםםםם במיוחד!!!

• הוסף לסימניות
הרשיס קייטרינג - נראה לי גם בבני ברק.
טעים, נקי ואסתטי.

• הוסף לסימניות
ב"ה. הסתדרנו.
תודה רבה לכולם!!

• הוסף לסימניות
צריך דחוף קייטרינג מומלץ לשני הקרוב בב"ב,
מישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה