יכול להיות שזה באמת מה שנעשה, אני רוצה לבדוק מחירים ולהבין את הכיוון כדי לדעת אם זה שווה את כל הבלאגן של להכין לבדבאופן עקרוני 30 מנות אתם יכולים לעשות לבד לא?
מה המחיר הנורמלי למנות מכובדות אסטטיות ונעימות?אבל ראיתי גם שמפרסמים מנה לברית ב 23 שקלים כנראה פשוט ויפה...
נשמע טובוונדר פווד...
קונספט...
פחות מתאים לנו מחפשים רק קייטרינגדבר ראשון הרבה מזל טוב!
אנחנו עשינו לא מזמן אצל "קוריץ"
מסעדה טעימה, יש לו גם מקום לסעודה (קצת קטן - לנו זה הספיק בדיוק )
לוקח באזור ה- 75 ש"ח למנה
ושכחתי לציין מס, טלפון 0504146950[ של קייטרינג גולדמן]
תודה על ההמלצה, נבדוק
בדיוק בשביל זה אני כאן, קיטרינג בוטיק!אחותי מחפשת גם קייטרינג לברית בירושלים
כשרות של העדה החרדית/ לאנדא/ שארית
יש המלצות?
בדיוק בשביל זה אני כאן, קיטרינג בוטיק!מישהו יודע להמליץ לי קייטרינג טוב ולא יקר באזור רמות - ירושלים?
הם עושים גם לא אצלם?דבר ראשון הרבה מזל טוב!
אנחנו עשינו לא מזמן אצל "קוריץ"
מסעדה טעימה, יש לו גם מקום לסעודה (קצת קטן - לנו זה הספיק בדיוק )
לוקח באזור ה- 75 ש"ח למנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים