דרוש מידע קייטרינג ר' ישעי'לס קאך

• הוסף לסימניות
מפרסמים בבית שמש ובירושלים - מי מכיר/ה?
מי ראה או טעם אירוע שלהם?

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו מידע אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
יש למישהו מידע עליהם ?
זה ממש דחוף לי

• הוסף לסימניות
ישראל הולצמן מביתר עילית
איש חסד וגבאי השטיבלאך בקארו

• הוסף לסימניות
שאלתי על האוכל
איך הוכל ?
לא על האדם

• הוסף לסימניות
האדם הוא רק המתווך

האוכל מגיע מליברמן במאה שערים
או למי שמכיר השניצלים של בלוי
נחמד
בערב פסח הם מוכרים ארוחות צהרים ב15 ש"ח
בשביל אירוע פשוט ולא יוקרתי זה מצוין
אני לא יודע אם יותר זול להזמין אצלם ישר או דרך המתוך

• הוסף לסימניות
שלום
יש למישהו מידע האם האוכל הוא ברמה?
אני מחפשת לעשות אירוע שנראה יותר יוקרתי.
השאלה אם האוכל ברמה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא הצלחתי לקבל מידע עליהם.

• הוסף לסימניות
האוכל הוא אוכל פשוט וטעים ברמה בינונית מתאים לבריתות וכו אם את רוצה אירוע יוקרתי קחי קייטרינג רגיל ותשלמי מחיר רגיל אין כזה דבר זול ויוקרתי בהצלחה
שלום
יש למישהו מידע האם האוכל הוא ברמה?
אני מחפשת לעשות אירוע שנראה יותר יוקרתי.
השאלה אם האוכל ברמה.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה