קייטרינג

• הוסף לסימניות
שלום,

ראיתי את האשכול של מתכוני החנוכה,
והתלהבתי מאוד מהדברים שהיו שם,
אני מחפשת קייטרינג לאירוע קטן עם סגנון של מאכלים שהכנתם...
רק יפים ומעניינים.
יש פה מישהו שעושה קייטרינג? או מכיר משהו טוב ולא יקר?

תודה

• הוסף לסימניות
בשרי? חלבי?

• הוסף לסימניות
עדיף חלבי...
אבל גם בשרי יכול ללכת...

• הוסף לסימניות
אם וילד

• הוסף לסימניות
איזה אזור? יש לי באלעד.

• הוסף לסימניות
אזור פ"ת,
אלעד זה נראה לי מצוין..

• הוסף לסימניות
עשיתי אצל קייטרינג השני-9334478-חיים.
לבת מצווה.
היינו מרוצים מאד הן מהעיצוב של הגבינות והירקות בפתיחה והן מהאוכל החלבי הטעים.
הוא גם יכול להביא מגשי פיצה טעימה לילדים קטנים שלא אוהבים מוקרמים(כך היה אצלינו)
אבל לא נראה לי שיש אצלו קינוחים.

• הוסף לסימניות
בראנץ' בייגל בירושלים עושים שירותי קייטרינג
בסגנון חלבי נחמד מאוד

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בפ"ת ומאד נהנו (כמה הזמינו אחרינו..)
מחיר זול, אוכל בשפע, והעיקר עם נשמה
מאיר 0548431136

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולכן/ם
אתם עוזרים מאוד...
אני אנסה לדבר עם האנשים שנתתם לי...
ושיהיה רק בשמחות.

• הוסף לסימניות
מישהו לקח אולי את החלבי של אם וילד?
איך האוכל מגיע?
האוכל טעים?

ובעצם צריך לערוך בצורה יפה את האוכל שמגיע לא?
או שמגישים לשולחן וזהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה