קייקפאפס במכשיר מולטי קייק- אפשר??

• הוסף לסימניות
יש לי פרורי עוגה, נוגט וריץ..
מה יצא מזה?
אם אני אכניס אותם זה יאפה טוב??
או שעדיף עוגת טורט פשוטה?

• הוסף לסימניות
לא. למכשיר את צריכה להכין עיסה של עוגה ולאפות.
ריצ', נוגט ופירורי עוגה זה לקייקפאפס שמכינים בלי מכשיר.

• הוסף לסימניות
תודה, כרגיל את ראשונה להגיב;)

מה יצא יותר טעים?

• הוסף לסימניות
בשביל קייקפאפס מהחומרים שיש לך לא צריך מכשיר :)
פשוט תיצרי עיסה נוחה לעבודה ותכדררי כדורים...
במולטי קייק אופים קייקפאפס- שופכים בלילה נוזלית, שתופתחת לצורת כדור בזכות הצורה הכדורית של הפלטה.

• הוסף לסימניות
תמיד יוצא לי עקום בידיים, אז אולי באמת עדיף לי עוגה במכשיר
עד שהשגתי:)

איזה סתם טורט פשוט- נגיד שוקולד?

• הוסף לסימניות
בגדול כן. אם כי לרוב המכשירים מצורפת חוברת עם מתכונים.

• הוסף לסימניות
@ה. בקר אם אני רוצה להכין במכשיר, אני לוקחת מתכון של עוגה כושית רגילה וממלאה בעצם רק חצי כדור,
זה תופח עד החיצי השני וניהיה כדור שלם?
בערך כמה זמן הכנה?
תודה על העזרה הספציפית ועל הכל:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה