קייק סמאש - פסק ההלכה

• הוסף לסימניות
הבטחתי לבדוק אז הנה תשובה בשבילי,
הרב (מו"צ) שמע את השאלה כולל פירוט מלא של הטקס, בהמשך הוא קיבל את התמונה כדי להבין בדיוק במה מדובר, הוא ביקש זמן בשביל לענות (מה שבטוח הוא לא שלל מיידית).
אתמול קיבלנו את ההכרעה...
במידה והילד מתמרח עם הקצפת אין שום בעיה!!!! כי אפשר להשתמש אח"כ בעוגה
לגבי הריסת העוגה לגמרי הוא ענה שלכאורה זה ביזוי אוכלין כי א"א להגיש כזה דבר לשולחן אח"כ.

קיבלתי על עצמי!

בפעם הבאה שאעשה כזה דבר אתן לילד להתלקק בסבבה עם העוגה, בהמשך אחתוך לו חתיכה אך לא אתן לא להרוס אותה לגמרי.
מי שמעוניין לראות את התמונה המדוברת שעוררה את הפולמוס עדי כדי מחיקת האשכול שלי מוזמן להציץ בתיק עבודות שלי- http://www.prog.co.il/album.php?albumid=2774&pictureid=35839
את הקליפ לא השלכתי לסל מיחזור כי זה "בל תשחית" אך לא הצלחתי להעלות לתיק עבודות, אז מי שרוצה לראות, הוא נמצא בבלוג שלי או בגוגל פלוס...
מבטיחה לשתף גם בסמאש קייק הבא...

• הוסף לסימניות
יש כאלו שבמקרים דומים עושים בסיס מקרטון או מספוג ומעל מורחים קרם

• הוסף לסימניות
מירהלה, כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
התרגשתי לראות את האשכול!

תזכי למצוות!

• הוסף לסימניות
"מעז יצא מתוק"...
או "ממתוק יצא עוד יותר מתוק..."

• הוסף לסימניות
כל הכבוד שהלכת ושאלת (ולקחת את הסיכון...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1460349:
כל הכבוד שהלכת ושאלת (ולקחת את הסיכון...)

זה באמת היה קשה
במיוחד שאני עובדת גם עם ציבור שאינו שומר מצוות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה