קיירוס????

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יודע להמליץ או לא להמליץ על זה
תודה

• הוסף לסימניות
תודה
חפשתי לפני שפתחתי את האשכול אבל לא חשבתי לחפש KAIROS

• הוסף לסימניות
קיירוס

נכתב ע"י IE;2239397:
תודה
חפשתי לפני שפתחתי את האשכול אבל לא חשבתי לחפש KAIROS

מכיר את הנושא מקרוב, הייתי בכנס שלהם בבר אילן, גם לי ישנם שאלות בנושא, אינני יכול להגיב, מפני שאחד מהמנהלים הגדולים שלהם (אדם חרדי) תרם לי 10000 (כן עשר!!!) ש"ח במזומן לאברך שאני מטפל פדיון שבויים (וההמשך צימר ספסופה) ולכן אינני יכול לירוק מיים אל הבאר...

• הוסף לסימניות
אין לי כסף לשים שם אבל למי שיש קצת כסף -
לפי מה שהבנתי ההחזר של ההשקעה תוך זמן קצר יחסית וגם לא חייבים לצרף אף אחד מתחתיך בשביל להרוויח (אלא אם אתה רוצה להרוויח יותר)
לכן 2000 ש"ח נראה לי שכדאי לשים שם
יותר מזה הייתי מפחד, כי לפי טענות של הרבה אנשים זה עלול מתישהו ליפול, ואם הנפילה תהיה בדיוק בחודשים הקרובים אז מי שהפסיד 2000 ש"ח, יצא בנזק קטן ומי שהפסיד 20,000 יצא בנזק גדול יחסית, וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה