נכתב ע"י bracha;1508012:אני הייתי חופפת להם עם סבון אמול, גם על הראש.
וזה מאד מאד עזר.
נכתב ע"י efraty;1508088:ממליצה גם כן על שמן אמול. שופכים את השמן לתוך המים באמבטיה ואיתו חופפים.
כמה ימים והכל נעלם. (לא צריך אפילו לסרק..)
נכתב ע"י צצפ;1508177:בואו ונרד קצת לשורש..
תופעת הקילופים נפוצה מאד אצל תינוקות, לעיתים היא נעלמת להיכן שבאה, ולעיתים היא מתמשכת ומתפשטת.
הכלל, כל אלו נובעים מאי הסתגלותו של התינוק למאכלים רבים אותם הוא ואמו אוכלים,
קרי: אלרגיה.
מי שרוצה להפטר מזה באמת. (ומנסיון אישי ארוך וכואב..)יצטרך ללכת להימליך ודומיו ולגלות מה בדיוק באוכל שלו מציק לילד, להוריד מהתפריט והתוצאות יגיעו מיד..
נכתב ע"י צצפ;1508177:בואו ונרד קצת לשורש..
תופעת הקילופים נפוצה מאד אצל תינוקות, לעיתים היא נעלמת להיכן שבאה, ולעיתים היא מתמשכת ומתפשטת.
הכלל, כל אלו נובעים מאי הסתגלותו של התינוק למאכלים רבים אותם הוא ואמו אוכלים,
קרי: אלרגיה.
מי שרוצה להפטר מזה באמת. (ומנסיון אישי ארוך וכואב..)יצטרך ללכת להימליך ודומיו ולגלות מה בדיוק באוכל שלו מציק לילד, להוריד מהתפריט והתוצאות יגיעו מיד..
כל הכבוד שהצלחת לעמוד בכזו דיאטה...נכתב ע"י bracha;1508437:כן, אני הלכתי לדומיו של היימליך.
נתנה לי דיאטה מפה ועד מטולה.
שהילד אלרגי לחלב ולסוכר לבן ולקמח לבן ולחצילים ולעגבניה
ולכל החריפים שיש כולל פלפל שחור, תפוחי אדמה,
ועוד, אני כבר לא זוכרת.
עשיתי את הדיאטה לא עזר כלווווווווום!!!
מה שכן עזר זה המשחה שהיא נתנה.
ואיך אני יודעת? עשיתי נסיון.
פחדתי מהמשחה כי לא ידעתי מה יש בה. אז עשיתי רק את הדיאטה במשך חודשיים, (ז"א שאני עשיתי את הדיאטה, כי הוא ינק), ולא חל שום שינוי.
ואז באיזשהו שלב הפסקתי עם הדיאטה והתחלתי רק עם המשחה, ואז היה שינוי גדול.
ובסוד אני יגיד לך, שאחרי חצי שנה גיליתי שהוא אלרגי לדגים, לאגוזים, לשומשום - אלרגיה ברמה גבוהה. את זה היא לא ראתה בבדיקות שלה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים