קילופי עור..

• הוסף לסימניות
קילופי עור לתינוק בראש. מה עושים?

• הוסף לסימניות
אמבטיה יום יומית עם שמן אמול
מחוללת פלאים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1247292:
אמבטיה יום יומית עם שמן אמול
מחוללת פלאים!!

מצטרפת!!!
לבן שלי היה, הרופא אמר שבגיל שנה זה עובר ואין מה לעשות, עשיתי לו אמבטיה יום יומית עם שמן (לא נראה לי אמול אבל לא זוכרת בדיוק איזה -אני יכולה לבדוק אם זה חשוב) ותוך שבועיים שלוש לא נשאר זכר וזה גם לא חזר

• הוסף לסימניות
שימי שמן תינוקות על הקרקפת לפני הרחצה.
בעת הרחצה העבירי בעדינות מסרק סמיך הקילופים יצאו. זהו.
אגב, זו תופעה נורמלית ורווחת אצל תינוקות בגיל הזה.
נ.ב. שמן אמול משאיר שכבה שמנונית מעצבנת באמבט. מומלץ רק לבעיות עור ספציפיות.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מרופאת הילדים שלי, וגם מרופאת עור
שלא מומלץ לסרק את הקילופים ולהוריד אותם ידנית
מכיון שזה רק מגרה את העור לעוד ועוד קילופים.

• הוסף לסימניות
אני סירקתי (אחרי מריחה של שמן תינקות) ולא חזר שום קילוף!. פעם אחת מורידים וזה לא חוזר
השתמשתי בשמן אמול כל יום במקום סבון. העור שלהם מאוד רך וצריך את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1247316:
אני סירקתי (אחרי מריחה של שמן תינקות) ולא חזר שום קילוף!. פעם אחת מורידים וזה לא חוזר
השתמשתי בשמן אמול כל יום במקום סבון. העור שלהם מאוד רך וצריך את זה.

גם אני עשיתי כך, ולא חזר שוב.

• הוסף לסימניות
ד"ר שרם בבני ברק אמר לי לסרק ועם הגיל זה עובר

• הוסף לסימניות
לתינוק שלי אחות מטיפת חלב המליצה כנ"ל.אחרי האמבטיה לסרק בכיוון הנגדי של צמיחת השער.
וכמובן בשיא העדינות,
באמת.אחרי כמה אמבטיות הקילופים חלפו.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בבית מרקחת 2 סוגי משחות.
משחה טבעית עוזרת מאד.
משחה עם מעט קורטיזון - מרחתי פעם אחת ויותר לא חזר. צריך מרשם רופא.

אומרים שזה מציק לתינוק, מסכן- רואים אם הוא מתחכך בראש.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ממישהי שמרחה שמן זית על הראש לפני כל אמבטיה.
כמה אמבטיות ככה והקילופים עברו לגמרי.

• הוסף לסימניות
מרחתי שמן שקדים. סירקתי במברשת של תינוקות עם ונגד כיוון צמיחת השיער. חזרתי על זה פעמיים שלושה וזה עבר.
הבנתי שלא מומלץ שמן תינוקות כי הוא סותם את הנקבוביות של העור. (ניסתי פעם אחת לפני השמן שקדים, וזה גם עשה ריח נוראי בראש של התינוק...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה