קינואה

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות עם קינואה?
יש מתכונים מענינים?

• הוסף לסימניות
יש להשרות עם מים לכמה שעות טובות
אני מבשלת את זה ביחד עם בורגול (גם מושרה)

מוסיפה בצל מטוגן. שום כתוש. ותבלינים שצובעים את התבשיל כגון פפריקה וכורכום.
יש אפשרות להוסיף פטריות.
או לבשל עם ירקות מוקפצים

• הוסף לסימניות
סלט קינואה מצוין (וחגיגי): (אין לי את המתכון המדוייק בכמויות. אוכל לחפש יותר מאוחר בל"נ))

מבשלים קינואה ומניחים להתקרר
מוסיפים:
בצל סגול קצוץ דק
פטרוזילה קצוצה דק
אגוזי פקאן חתוכים
חמוציות
שמן זית
מעט מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס.

• הוסף לסימניות
פלפלים ממולאים בקינואה

• הוסף לסימניות
אפשר גם להוסיף למרק ירקות

• הוסף לסימניות
תשטפי את הקינואה לפני השימוש טוב טוב במסננת כי אחרת לא יוצא מזה המרירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1065492:
וזה באמת מאוד בריא?

מקפיצה.... (וסליחה לכל אלה שמפריעה להם שמקפיצים)
האם קינואה באמת בריא??
והאם זה טוב לארוחת צהריים בדיאטה עם תוספת כלשהי ??
תודה!

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד בריא,
עשיר בחלבון ויטמינים ומינרלים

• הוסף לסימניות
יש אולי למישהי מתכון פשוט אבל טעים?

• הוסף לסימניות
אני מאדה בצל גדול מאוד, מוסיפה כוס כוסמת וכוס קינואה עם הרבה ירקות מגוררים מכל הסוגים בטטה, גזר, קישוא, תפו"א וכו'. מתבלת (היטב!) מוסיפה מים רותחים ומבשלת.
נגמר עוד לפני שאני מבינה איך...
(אני לא משרה את הקינואה. יוצא מעולה)

• הוסף לסימניות
אה, וגם מוסיפה למרק ירקות. מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה