אני מחפשת זמן רב אבקת ג'לי דיאטיש אבקת ג'לי דייאט. ממש טעים!!
אני קניתי ביש.
סלט פירות בלי סוכר ומיץ תפוזים
לגבי הפירות - צודקת, אך כפעם בשבוע זה עדיף עפ"נ עוגה וכד'.שימי לב רק כי כל הקינוחים על בסיס פירות אינם טובים לסכרתיים.
עדיפות מנות על בסיס שמנת חלבית, חמאה וכיו"ב, כי כמות הפחמימות בהם דלה לעומת מוצרים אחרים, והם גם בריאים יותר.
הידיעה שגויה.לגבי הפירות - צודקת, אך כפעם בשבוע זה עדיף עפ"נ עוגה וכד'.
שמנת חלבית, חמאה וכו' עמוסים בשומנים
שעלולים לגרום ח"ו לסתימת עורקים
ויוצרים עומס על הגוף החולה, המאותגר בלאו הכי, ויכולים ליצור תנגודת אינסולין שמביאה להחמרה בסכרת.
אין מצב לקחת שומנים כנ"ל ולקוות להישאר בריאים או להחלים.
השומן מהסוג הזה לא מומלץ יותר מדי לאף אדם, וקל וחומר לא לחולי סכרת, להם עלול ח"ו להיות הרסני ממש!
אומרת מידיעה.
רפואה שלמה!
הידיעה שגויה.
1. שילוב של פחמימות עם שומנים גורם להן להתפרק לאט יותר, ולהעלות את הסוכר במתינות.
2. שומנים לא מייצרים תנגודת לאינסולין.
3. עודף פחמימות מייצר תנגודת לאינסולין.
4. נא לעקוב אחרי מחקרים לא אינטרסנטיים באשר להשפעת השומנים על המחלות הקרדיווסקולאריות. על רגל אחת: לא מוכח שהשומנים מהחי מזיקים יותר מהפחמימות למשל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים