אילה איילה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
במה אפשר להחליף את הפצפוצי אורז?
קורנפלקס או עוגי?
קורנפלקס או עוגי?
קורנפלקס ניסיתי זה נהדרבמה אפשר להחליף את הפצפוצי אורז?
קורנפלקס או עוגי?
ביסקויטים טחונים גם יכול להיות במקום הפצפוצים?קורנפלקס ניסיתי זה נהדר
עוגי גם אפשר לא ניסיתי, כל מרקם פרורי וקריספי יכול להיות מוצלח ממש.
בהחלט ,ביסקויטים טחונים גם יכול להיות במקום הפצפוצים?
אני קונה בחנות לחומרי יצירה-"חבקוק" בגאולהלא הצלחתי להשיג מקלות קטנות של ארטיקים
ענו שלא מאוד מודגש1. האם החמאת בוטנים מורגשת אני ממש לא חסידה של הטעם... ואם כן במה אפשר להחליף?(אם אפשר)
ענו שבבר זה שורד2. זה לדעתך רלוונטי למשלוח מנות או שזה נמס מהר?
ענו שלא מאוד מודגש
ענו שבבר זה שורד
חחה קראתי בדביקות את כל העמודים כהרגלי לפני הכנת מתכון או בשלב ההתלבטות
כמה פעמים חזרו על שאלות - מלכה רוחי
יש לי עצה בשבילכן
למשל אם אתן רוצות לשאול אם זה לא נמס
תכתבו את המילה נמס בחיפוש ותסמנו באפשרויות רק באשכול זה
צפה בקובץ המצורף 1913859
או למשל קורנפלקס
צפה בקובץ המצורף 1913861
וזה רק התוצאות הראשונות
קניתי צבע בהתזה לא צבע שצובעים עם מכחול.@רוחי בלבוחי
איך עשית את השפריצים זהב על המגנומים?
רוצה את זה לשמחה, קניתי אבקה, אבל לא יודעת איך למרוח/לשים את זה
ניסיתי עם מכחול לא יצא כ"כ יפה
איפה קונים?@מרחבים זה הצבע שהשתמשתי בו , יש לו פיה עם התזה בחלק העליון ופשוט מתיזים קל ונח.
צפה בקובץ המצורף 1915186
בכל חנות של מוצרי אפיהאיפה קונים?
לא כדאי לך
וואי ממש תודהלא כדאי לך
אני ניסיתי הרס את כל השוקולד
ובכלל במתכון הזה הורדתי את הוופל ויצא יותר מוצלח לטעמי. יותר קריספי.
אני הוספתי גם אגוזי לוז גרוסים ויצא ממש חלומי
לדעתי כן אבל לא הרבהוואי ממש תודה
יש לי אגוזי מלך
יעבוד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים