פרווה קינוח מושלם: קוקילדות קלות, יפות, וטעימותתתת

• הוסף לסימניות
הקוקילידה מושלמת!
מראה, טעם, קלות בהכנה...
אני ממש ביד עם המתכון רק שהיתה לי בעיה עם המסת השוקולד והשמן במיקרו, מישהי יודעת אופציה אחרת להמיס את השוקולד עם השמן?

• הוסף לסימניות
נראה מושלם ומגרה
כמה זמן הכנה בכללי?
ואיזה כוס צריך? כוס שתיה חמה זה טוב?
השתמשתי בכוס של 200 מ"ל, זה לא כ"כ קריטי....
הקוקילידה מושלמת!
מראה, טעם, קלות בהכנה...
אני ממש ביד עם המתכון רק שהיתה לי בעיה עם המסת השוקולד והשמן במיקרו, מישהי יודעת אופציה אחרת להמיס את השוקולד עם השמן?
אפשר בסיר (שימי את השמן לפני השוקולד) , או בבן מארי

• הוסף לסימניות
יצא מושלם מומלץ להפחית סוכר זה מאאאאד מתוק
IMG_0964.JPG
IMG_0961.JPG

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עם העוגיות בראוניז של @hbecker לטעמי - מושלם.
תודה על הטיפ!
לא היה לי מספיק שוקולד מריר אז הלכתי גם על המתכון הזה.
יצא מעולה.
מה שכן- במתכון של העוגיות כתוב לגלגל לכדורים, ואז באפייה זה משתטח. הגודל שיוצא מושלם לעוגיות אם אוכלים אותן כמו שהן, אבל לקוקילידה אני אוהבת יותר שטוח. למדתי לפעם הבאה למעוך קצת לפני האפייה...

• הוסף לסימניות
הכנתי כמה פעמים
קיבל מחמאות!!
נראה מסובך אבל בפועל זה יחסית ממש פשוט
וממש טעים!

• הוסף לסימניות
וואו הכנתי.
לא היתה קצפת פרווה בכל השכונה
אז הכנתי חלבי
יצא מושלם!!!אין מילים!!

• הוסף לסימניות
בשביל כל מי שעוד לא פגש את המתכון המוצלח הזה
מתכון מעולה לשבתות הקיץ החמות
מומלץ ממש!

• הוסף לסימניות
הכנתי , יצא מעולה!
אבל ממליצה להפחית בכמות הסוכר- היה נורא מתוק.....

• הוסף לסימניות
אני גם הכנתי ויצא טילללל (בחלבי כמובן)
לא היה מתוק מדי, עניין של טעם...

• הוסף לסימניות
המתכון נראה מעולה...
הכנתי את העוגיות בינתיים, יצאו טעימות מאד אבל יחסית דקות, וכן הבצק היה לא מאד מוצק (לא היה אפשר לזלף שבלולים אלא רק עיגולים. בתמונות כאן אני רואה שזילפו שבלולים ממש, זה אומר שהבצק היה די מוצק).
וגם הכמות- אמנם הכנתי אותם קצת יותר גדולות ממה שכאן, אבל יצאו לי ממש מעט עוגיות (25 בערך)
למישהי יש רעיון מה יכול להיות שקרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה