- הוסף לסימניות
למה לא? תותים אני משתמשת רק בקפואים מטעמי כשרות. לא רואה סיבה למה קיוי קפוא לא יעבודלא אמור להיות , חיפשנו בכל מקום ולא היה...
השאלה אם אפשר לשים גם פירות קפואים?
למה לא? תותים אני משתמשת רק בקפואים מטעמי כשרות. לא רואה סיבה למה קיוי קפוא לא יעבודלא אמור להיות , חיפשנו בכל מקום ולא היה...
השאלה אם אפשר לשים גם פירות קפואים?
זה טעים בפני עצמו. (אני אוהבת לשים אינסטנט פודינג וניל ולא אבקת סוכר)זה טעים בפני עצמו?
אם אני רוצה רק צבע אחד במקום להתקשקש?
בהחלט לא חייבים את כל הצבעיםזה טעים בפני עצמו?
הבת שלי למדה בקורס לעשות את זה בצורה קלה יותר-נניח שאנחנו מקציפים שני מיכלים של ריץ'
מחלקת לשלוש
באחד אני שמה טיפה צבע מאכל אדום. בשני צהוב. ובשלישי כחול
שמה אותו בצורה כזאת:
צפה בקובץ המצורף 1329602
(הניילון נצמד הוא בצבע שחור...)
ואחר כך מכניסה לשקית זילוף
(את הניילון נצמד. אם לא הולך אני יכולה פשוט לזלף את התוכן של הניילון נצמד לתוך השקית זילוף. בלי הניילון...)
ולזלף.....
יש גם אפשרות פשוט לפתוח את השקית זילוף עת כלי רחב ולהכניס כול צבע בצד אחר של השקית..הבת שלי למדה בקורס לעשות את זה בצורה קלה יותר-
לקחת 3 שקיות זילוף בלי צנטר בסופם. בכל אחת לשים צבע אחר.
אל כל השקיות להכניס לשקית אחת עם צנטר. למקום אותם בצורה יפה
ואז ללחוץ- יוצא מהמם!
מי שרוצה ממש לעשות את זה מקצועי, יש חלק ייעודי לכך שמחולק ל-3 ומתלבש על שקית הזילוף והצנטר בצורה מקצועיתהבת שלי למדה בקורס לעשות את זה בצורה קלה יותר-
לקחת 3 שקיות זילוף בלי צנטר בסופם. בכל אחת לשים צבע אחר.
אל כל השקיות להכניס לשקית אחת עם צנטר. למקום אותם בצורה יפה
ואז ללחוץ- יוצא מהמם!
בבקשה
יש לי מתכון ממש מוצלח שאפשר לעשות רק שיכבה אחת.זה טעים בפני עצמו?
למה רק אני מסתבכת עם זהמי שרוצה ממש לעשות את זה מקצועי, יש חלק ייעודי לכך שמחולק ל-3 ומתלבש על שקית הזילוף והצנטר בצורה מקצועית
מזמממממןןןןןןן בעלי אקספרס
יכול להיות שזה תלוי באיכות?למה רק אני מסתבכת עם זה
יש לי כזה בבית וזה אפפם לא יוצא לי שוויוני
והשקיות בורחות החוצה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים