בריאות קיסרי פרטי מעייני הישועה

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה על מנתחת קיסרי במעייני הישועה-שב"ן?
המלצה קונקרטית על דר' איואנה אולתיאנו. דר' מירב רז?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הראל עדיין במעייני הישועה?
מישהי אמרה לי שכבר לא.

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי שלא..
הכי נכון להתקשר לטרום ניתוח ולשאול שם .. 036153706

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שמירב רז ולינדה הראל מנתחות.
הן רופאות פשוט מדהימות ומקצועיות עם יחס אישי שאין כמוהו!

• הוסף לסימניות
מנתחת נכון לשבוע שעבר...
אולטיאנו גם בפרטי וגם לא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יוהנה אולטיאנו
מומחית מס׳ אחת
מניסיון אישי
זו היתה המשמרת שלה כך שלא הייתי צריכה לקחת אותה בפרטי...
תודה לה׳ על ההשגחה הפרטית המופלאה שזכיתי לה!

• הוסף לסימניות
בזמנו דר" ויזווי - אלוף
שמעתי שדר" אנגלהרד תותח

• הוסף לסימניות
ד"ר קסטל תבדקו
מקצועית -מס' 1.
לא כתבו אבל אם זה כבר ניתוח קיסרי שני או שהיו ניתוחי בטן בעבר
צריך לדעת שיכולות להיות הידבקויות (בד"כ רק בפתיחת בטן מגלים)
שזה מביא קושי לכניסה לרחם,עם יותר סיכון לפגיעה באיברים סמוכים,
ולכן חשוב מאוד מנתח מקצועי.
(אגב,זה לא בהכרח ד"ר קסטל אמר לנו שיש לו נשים שכבר עשו אצלו 10 ניתוחים קיסריים ואין להם כלל הידבקויות,
ונשים שבאו אליו אחרי ניתוח אחד
וכבר היה הידבקויות וקושי בכניסה לרחם,כך שזה מאוד משתנה מאשה לאשה.)
מי שמכיר יודע שד"ר קסטל הוא מנתח את הניתוחים קיסריים הכי מסובכים בשיבא.
בנוסף צריך להבין שיש משמעות גם לטכניקה ע"מ להקטין את הסיכון בהידבקויות בניתוחים קיסריים חוזרים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ילדתי השבוע בניתוח תשיעי שאת כולן זכיתי וניתחה אותי ד"ר לינדה הראל המאלפת. הרגשתי את האישיות שלה מעבר ליד המקצועית והנעימה. בזכותה היתה לי חווית ניתוח מושלמת תוכ"ד אמרה מילים שנתנו לי כח אין עוד מלבדו והשרתה עלי רוגע ושלווה . היא מלאכית שעוזרת להתאוששות קלה והרגשה מדהימה אחרי הניתוח ,אני פשוט מחכה לניתוח הבא. כי עם ד"ר הראל זה חוויה!!! חושבת שאין כמו ד"ר הראל כשליחה מושלמת של אלוקים.

• הוסף לסימניות
ד"ר לינדה הראל המאלפת. הרגשתי את האישיות שלה מעבר ליד המקצועית והנעימה. בזכותה היתה לי חווית ניתוח מושלמת
גם אני שמעתי עליה דברים מעולים
אני פשוט מחכה לניתוח הבא.
מאחלת בשבילך שימציאו אפשרות של לידה רגילה
אחרי מספר ניתוחים :)

• הוסף לסימניות
ילדתי השבוע בניתוח תשיעי שאת כולן זכיתי וניתחה אותי ד"ר לינדה הראל המאלפת. הרגשתי את האישיות שלה מעבר ליד המקצועית והנעימה. בזכותה היתה לי חווית ניתוח מושלמת תוכ"ד אמרה מילים שנתנו לי כח אין עוד מלבדו והשרתה עלי רוגע ושלווה . היא מלאכית שעוזרת להתאוששות קלה והרגשה מדהימה אחרי הניתוח ,אני פשוט מחכה לניתוח הבא. כי עם ד"ר הראל זה חוויה!!! חושבת שאין כמו ד"ר הראל כשליחה מושלמת של אלוקים.
ואו, כמה טוב לשמוע!
אעביר לה את הפידבק.
תמיד נותן כח לשמוע מילים כאלו חמות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה